Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המגיב הכי דפוק בYNET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותו בחור שחותם על הודעות ב ۩*)☼(*۩

הוא ממש לא טיפש, אבל פסיכי על כל הראש. עוד מישהו שם לב לתופעה?

דוגמא לעבודה עדכנית שלו בתגובה מספר 5 כאן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4081221,00.html

עם מה שהוא מצליח להוציא מUNICODE הוא היה נותן פייט למיכאלאנג'לו...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חתיכת חסר חיים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האן סולו לא אמר את זה, אם זה מה שהתכוונת, זה נאמר עליו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חסרים מגיבים דפוקים ב-YNOT ?!

מה עם אלו שעל כל אירוע של אלימות מכנים את כל המזרחיים- "ערבים שהסתננו לישראל...", "כנופיות פשע"... עוד לפני שפורסמו שמות החשודים ?

וזה חוזר על עצמו בריטואל קבוע בכל דיווח של אלימות.

הפסקתי לקרוא תגובות של כתבות. גם לא ממש טורח להגיב, קורא את המבזקים וזהו.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

האתר היחיד, בו אני קורא טוקבקים, הוא כלכליסט, כיוון ששם יש תגובות רציניות.

בחיים לא קראתי טוקבקים ב-Ynet או בכל אתר בסגנון. לטעמי, זה מיותר.

פורסם

אני לפעמים דווקא מדלג ישר לטוקבקים. הרבה יותר מעניין מכתבות רבות, ונותן לך תחושה די ברורה אודות ערימת החרא בה אנו חיים. ומצטער, אבל לא יכולתי שלא לתהות מה הן נסיבות החיים שהביאו עלינו את אדון ۩*)☼(*۩.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מישהוא פה גולש לפעמים בפורומים תפוז?

יש שם אחת "הנהמוטלות", זה הדבר הכי הזוי שבחיים שלכם ראיתם!

מפרסמת מודעה אחרי מודעה באותו יוזר ועונה לעצמה ומדברת עם עצמה והכי גרוע, מתווכחת עם עצמה וכל הזמן תוך זריית תאוריות קונספירציה ופראנויות מוטרפות של רדיפה.

באמת חוויה חד פעמית ליפול על דו-שיח שכזה שלה כשהיא שוכחת לקחת כדורים.

מידי פעם היא נעלמת לכמה חודשים ואז חוזרת, התאוריה הרווחת בתפוז היא שמדובר באישפוזים מרצון.

הנה דוגמא של הודעה שלא שנושאת את הכותרת:

‫תובנות חדשות בענין המילה והסמל "אמא"....‬ הנהמוטלות

אז מה עושים ב"כת הכפילים וקרבנות אדם, על מנת לזנוב ולכייס במושג "אמא" ? אז בשביל לפתור את התעלומה הזאת נעבור לאותיות ima באנגלית ומתברר שמדובר בראשי התיבות של "ההסתדרות הרפואית הישראלית" וכן בראשי התיבות של "איגוד המינרולוגיה העולמי" . כעת אני מבינה מדוע בקשתי להצטרף לעתירה של ההסתדרות הרפואית בענין "עירוב השר"פ ברפואה הציבורית" ..... עשיתי את זה כ"ima" . מציאה לכולכם לעבור ל"נוטריקון" על מנת לפענח תעלומות - בסיוע גוגל כמובן ותרגום האותיות לאנגלית . אז יש לנו 3 מושגים לפחות שמתחרים זה בזה על מנת לקבל את החסד האלוהי - ובענין מלחמות יש כנראה ניגוד אינטרסים בין "קידום הרפואה בשביל ההסתדרות הרפואית" לבין "הסתדרות האמהות" = ארגון שאיש לא הקים עד שבאתי אני וקראתי לו בשם "המפלגה לזכויות הילד" או בראשי תיבות..."הל"ה" ....(("הנה מוטלות גופותינו ..... כלומר ..... מוטלות במקררים

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לפעמים דווקא מדלג ישר לטוקבקים. הרבה יותר מעניין מכתבות רבות

כנ"ל. המקום הזה שורץ בכל מיני יצורים בדרגות חוסר שפיות שונות, וטרולים הניזונים מהם.

אני אומר, אם בור השפכים של האינטרנט העולמי זה 4CHAN ודומיו, בור השפכים של האינטרנט הישראלי זה הטוקבקים של YNET.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...