Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים.

הרובר גוססת. אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך לחפש לי רכב חדש.

הכיוון הכללי הוא טיוטה קורולה שנת 2001, סוברו אימפרזה 2001, או מזדה לנטיס 323 אותו שנתון.

כרגע ראיתי סוברו אימפרזה 1.6 שנת 2001 יד 3 עם 180 אלף במצב טוב מאוד מסוכנות רכב. מדבר איתי על 25 ומוכן לתת לי 2000 על הרובר אחרי שהוא ראה אותה.

ראיתי גם שברולט אלרו שנת 2001 יד ראשונה מנוע 2.4 עם 166 אלף במצב קצת פחות מזהיר אבל עדיין טוב. מדבר על אזור ה17.

נכון שהאלרו לא נכללה ברשימה הראשונית שלי אבל נראה גדול ומפנק.

אני לא מכיר אמריקאיות כאלו והסטיגמה מרעידה לי את הקוהונס.

המוסכניק שלי שאני מכיר טוב וסטמך עליו ויש לו המון נסיון באמריקיות אומר לי שהאוטו טוב (הוא מטפל גם בו).

מה באמת האמינות של האלרו? מה הצריכת דלק שלו? (המוכר אמר 1\11 וקשה לי להאמין). ומה הסדר גודל מחיר של החלקים? (יקר בינוני זול?). יש גם את היחידה הראשית במערכת השמע. יש שם גם קסטה גם דיסק וכמובן רדיו. הכפתורים של הווליום לא נמצאים, ובכלל אני לא יודע אם אפשר להחליף את זה למשהו איכותי?

פשוט הגודל הפנימי והפינוק שיש באלרו, אני לא חושב שאני ימצא ביפנית כל שהיא מהשנתון הזה. וגם ההבדלי מחירים גדולים.

אני בסך הכל מחפש רכב שיהיה אמין נוח וחסכוני בכללי. צריכת דלק של 1\11 מקובל עליי, אבל לא אם צריך לתקן כל פעם דברים מסביב.

הלב אומר אלרו, אבל הראש מושך ליפניות. מה אתם הייתם עושים?:lol:

בתודה מראש לכל המגיבים.

ברק

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם

יש לך מושג מה צריכת הדלק של אלרו?

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98_%D7%90%D7%9C%D7%A8%D7%95_2001_9041

וקשה לי להאמין שזה לגמרי נכון כי זה בטח לנסיעה משולבת - בנסיעה עירונית בלבד אני לא אתפלא שזה יורד לפחות ל1:8

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce

תודה. לא הכרתי את האתר הזה.

אז זה עונה על השאלה של צריכת דלק.

עדיין מחפש תשובות בקשר לאמינות של הרכב.

ברק

פורסם

haimy

אתה צודק. לא חשבתי על העניין הזה. אני יקנה אותה ואומנם אני יהיה רק יד שנייה, אבל כנראה גם אחרונה.

תודה.

פורסם

האתר לבדיקה צריכת דלק הוא לא מדד לשום דבר,

האלרו הוא רכב מצויין,מאוד מפנק ונעים שיודע לשייט בצורה חלקה ויפה כמעט בכל דרך,

האלרו יוצר במקור ע"י חברת אולדסמוביל שהיתה חלק מקונצרן ג`נרל מוטורס שווקה בארץ תחת מותג שברולט עם מנועי 2.4 או 3.4

לגביי צריכת דלק פלוס מינוס 8.5 ק"מ/ליטר בעיר,מחוץ לעיר 12.3 ק"מ/ליטר

פורסם

למקרה שלך ממליץ בחום

מאזדה 323 1999 - 2002 1.8

מעולה מעולה ועוד פעם מעולה

אם לא תלחץ לא תאכל הרבה דלק

אמינה מאוד, נוסעת טוב מאוד

זה בעצם מנוע 1.6 שהרחיבו בו את החריטה

אין מילה נוספת !

• תוכן חדש...