Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסטים ושאלות כאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז לבקשתו של קרוב שלי.

הבחור נכשל פעמיים בטסט שלו.

הוא מודאג מכך שהוא לא יעבור את הטסט שוב וההוצאה הכספית כבדה עליו.

למרבה הפלא את הרישיון שלו (מעל 500) הוא עושה בחיפה ובטסט הראשון הוא עשה הכל טוב מאוד (הייתי באיזור) ואילו הטסטר אמר כי יצא מהקווים.

טסט שני הוא ניסה לעשות את השמיניות רחוק מהקווים, נלחץ והוריד רגל.

בכל אופן, נשמעו שמועות במחוזותינו כי הטסטים בבאר שבע, אינם מחמירים כמו במקומות אחרים וכי הטסטרים שם נוטים למחשבה כי הטסט נועד לקבלת רישיון ולא כסף למדינה.

האם יש אמת בדבר?

תודה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

עד לפני חודש זה היה נכון.

אבל אז נחשף העניין בעיתון (פלוס מספר רמאויות ועבודה בקבלנות של מורי נהיגה שם) ומאז מקפידים שם כמו בכל מקום אחר, ויותר.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
עד לפני חודש זה היה נכון.

אבל אז נחשף העניין בעיתון (פלוס מספר רמאויות ועבודה בקבלנות של מורי נהיגה שם) ומאז מקפידים שם כמו בכל מקום אחר, ויותר.

רוב תודות לך.

:)

ועכשיו סיגריה ואחר כך ההודעה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

תשמע, אם הוא יתחיל לנדוד - אפשר גם בפ"ת , הטסטים שם מצחיקים, בטסט הראשון שלי נכשלתי כי......המממממממ........הוא ת'עצבן עלי.

חבר עשה טסט של בקושי 300 מטר.....

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

וסליחה על הבורות, אבל מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מהי שיטת הקבלנות?!?!

בטבריה הכי קשה לעבור טסט, כי הטסטרים והמורים עושים קומבינות ביחד.

בב"ש אח שלי עשה שיעור אחד על 500 ויום אחרי זה הוא ניגש לטסט, עשה את כל הטעויות האפשריות ועבר...

וכמו שאמרו לי- תלך עם מחשוף... אולי הבוחן לא ישים לב לנהיגה שלך

:wink:

המדריך למתרסק- רק אצלי במלאי

• תוכן חדש...