Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירגר שורף מכוניות?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי!

כל יום אני עובר בדרך לעבודה לייד פירוקיה של בירגר בנס ציונה. מה שאני רואה בימים אחרונים ניתן להגדיר כ"שואה מוטורית". נראה לי שהוא חילק מכוניות ל"רלוונטיות" ו"לא רלוונטיות" ואת האחרונות הוא פשוט... שורף :shock: אתמול ראיתי אסקורט שלמה - היום רק ברזל שרוף. היום גם ראיתי את פואגו שם :cry::cry::cry: --- שרופה לגמרי. מישהו יודע מה קורה שם?

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
אולי הוא "מעלה אותן קןרבן"....

:lol:

אז אם יש אל מכוניות באיזה אוטו הוא יסע?

סקר: איזה רכב מתאים לאדם כמו אל המכוניות (תזכרו שצריך גם יוקרה וגם יכולות מוטורית)

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
הי!

כל יום אני עובר בדרך לעבודה לייד פירוקיה של בירגר בנס ציונה. מה שאני רואה בימים אחרונים ניתן להגדיר כ"שואה מוטורית". נראה לי שהוא חילק מכוניות ל"רלוונטיות" ו"לא רלוונטיות" ואת האחרונות הוא פשוט... שורף :shock: אתמול ראיתי אסקורט שלמה - היום רק ברזל שרוף. היום גם ראיתי את פואגו שם :cry::cry::cry: --- שרופה לגמרי. מישהו יודע מה קורה שם?

מקס.

אהלן,

ליד בירגר הייתה שריפה לפני כשבועיים.(שריפה רצינית מאוד , עקב - כל חומרי הדלק והצמיגים שנמצאים בצמוד לבירגר או במחסנים שלו).

אומרים (המשטרה) שזה "כוח עליון" (עלק) , לדעתי זאת הצתה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הי!

מקס.

אהלן,

ליד בירגר הייתה שריפה לפני כשבועיים.(שריפה רצינית מאוד , עקב - כל חומרי הדלק והצמיגים שנמצאים בצמוד לבירגר או במחסנים שלו).

השאלה מי הצית? :twisted:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
הי!

מקס.

אהלן,

גם אם מישהו הצית, זה לא כוון נגד בירגר.

בשבועיים האחרונים יש בנס ציונה שריפה אחת למספר ימים (לפעמים יותר מאחת..).

בכל מקרה, במקרה של בירגר, יש לו בעייה גדולה עם הביטוח..קשה להעריך את שווי הרכוש..

פורסם
אולי הוא "מעלה אותן קןרבן"....

:lol:

אז אם יש אל מכוניות באיזה אוטו הוא יסע?

סקר: איזה רכב מתאים לאדם כמו אל המכוניות (תזכרו שצריך גם יוקרה וגם יכולות מוטורית)

כמובן שב-וולוו P1800 "המלאך"! :lol:

ואם לא - אז כנראה שגם לו תהיה מאזדה לאנטיס מליסינג. אחרי הכל, אלוהים הוא אלוהים, אבל פראייר הוא לא... :roll:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

גם אם מישהו הצית, זה לא כוון נגד בירגר.

בשבועיים האחרונים יש בנס ציונה שריפה אחת למספר ימים (לפעמים יותר מאחת..).

בכל מקרה, במקרה של בירגר, יש לו בעייה גדולה עם הביטוח..קשה להעריך את שווי הרכוש..

מה הצית? לא יודע.

אכן - היו המון שריפות אצלנו , בזמן האחרון ומשום מה כולן נחשבות -"כוח עליון" :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אלוהים רוכב על הארלי !!!

ה' לא רוכב הוא עף ובטח בחמקן :wink:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...