Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר איזה אתר בעברית שמסביר שלב שלב עם תמונות והכל איך לבנות קארט מקצועי?

במקרה הכי גרוע :roll: אתר באנגלית

תודה רבה לעונים, טל.

פורסם

בשביל לבנות קארט, אני מציע שתתחיל מזה שתקנה אחד מוכן,

תלמד אותו, תבין איך הדברים עובדים ומה עושה מה + כמה + למה ....

אחרי שתכיר את הקארט המוכן כמו את כף היד שלך ותבין את המהות שמאחורי המבנה שלו, תוכל לנסות לבנות קארט משלך. יחד עם זאת, בנית שילדה זה דבר מאד מאד מסובך ומושפע מהמון המון גורמים.

דני G.

פורסם

שאלות מקדימות...

אתה יודע לרתך?

אתה יודע לחתוך ברזל?

אתה יודע לאיזה כיוון סוגרים בורג?

בקיצור, מה הרקע שלך? כמה אתה מבין...

אני מניח שאם היית כן מבין היית מנסה לבד, היות וזה לא כך, קנה רתכת ותתחיל להתאמן, או בקש מחבר שילמד אותך...

אחרי זה נסה לחבר לאופניים שלך מנוע, אחרי זה תהפוך אותם לעגלה...

אחרי שזה הצליח, נסה לבנות קארט, (שמין הסתם לא ינסע טוב) נסה לשפר אותו, ואחרי זה תתחיל לבנות חדש...

אם תהיה מספיק נחוש ומקורי אולי נראה עוד "עידו כהן" בסביבה... הללואי....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

למה אתה צריך קארט מקצועי הרי לא תוכל לנהוג איתו בשום מקום.

במרוצי קארטינג כל הקארטים חייבים להיות עם חותמת FIA עליהם כלומר תוצרת של חברות מקצועיות וידועות.

אם אתה יכול לקנות שילדה במצב טוב מאוד ב- 5K למה צריך להתחיל לאלתר?!

בקיצור תעבור לפרוייקט הבא.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

אני לא חושב ככה. אל תיתן לפסימיות שלהם לבאס אותך.

אם בא לך ויש לך זמן , כסף וקצת ידע אז תילך על זה. את הידע עצמו תקבל רק אם תנסה ובקשר לזה שאין איפה ליסוע על זה אז זה בולשיט כי תופסים איזה מגרש או חניון ריק ונוסעים בו. כל הכיף זו הבנייה עצמה.

בקיצור , לך על זה ואם אתה צריך עזרה אתה יכול לפנות אלי ואל אחרים פה בפורום :mm_yeah:

וואלאק אתה!!

• תוכן חדש...