Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, נתחיל בזה שאני בעל מאזדה 323F שנת 92. ברכב יש לי רדיו עם קסטות (שתבינו את המצב) ובכללי כל מצב המולטימדיה ברכב הוא משנת 92...

אני בן 17, מתגייס שנה הבאה אז אני מבקש הצעות למערכת נחמדה, לא משהו ברמה עולמית שיעלה לי 5 אלף שקל, פשוט כי אין לי את הסכום הנדרש. יש להוסיף שאני לא מבין כלום בנושא :D

מה אני יכול להביא בבערך 1500 שקלים? יד שניה לא ממש משנה לי.

וגם יש לי נקודה רגישה לבאסים, אז סאב הוא חובה (;

אשמח להצעות ותודה מראש.

עריכה: אני יכול לקנות את המערכת בארה"ב כי אבא שלי יהיה שם לשבועיים.. רעיון טוב?

פורסם
מישהו?

מערכת עם סאב ב1500 שקל יהיה קצת בעיה אם זה עם התקנה אז זה בכלל יהיה בעיה, המלצה שלי ב1500 קח רדיו דיסק נורמאלי עם רמקולים אחוריים 6X9 וקומפוננט התקנה וסיימת סיפור ישמעו מצויין יחסית ל1500 שקל ואם תבחר את ה6X9 הנכונים אפילו יהיה לך קצת באס.

אני הייתי ממליץ לך על :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727862

203 ש"ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578142

488 ש"ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720017 אחלה רדיו דיסק עם יו אס בי קידמי ויציאה למגבר לשדרוג עתידי.

497 ש"ח

סה"כ

1,188 נשאר לך 300 שקל להתקנה נורמאלית וסגרת סיפור ואם תרצה בעתיד להוסיף איזה מגבר קטן וזול אתה גם יכול כי יש לך יציאה והרמקולים שהבאתי לך יכולים לעבוד מצויין גם עם וגם בלי מגבר.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

תודה על העזרה... אני מניח שהבסיס הזה יספיק לי לחיבור סאב ומגבר נורמלי בעתיד?

עם התכנון הזה, איזה באסים אני צריך לצפות לקבל? לא משהו מפציץ?

פורסם

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לא רואים את המוצרים חוץ מהמגבר, והמגבר לא נראה מוכר, עדיף לא לתת לו זבל אבל לתת לו בסיס לשידרוג עתידי.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

באמת לא רואים את הדברים שפרסמת אחי..

לא עניתם לי על השאלה ששאלתי למעלה על הבסיס שהבחור הציע לי..

וזה יהיה זול לקנות את הדברים האלה בארה"ב? לא יהיו בעיות חשמל?

פורסם

אם הוא יצליח להעביר את זה בלי מכס זה כנראה יהיה יותר זול אבל אם הוא כבר טס לארה"ב יש לך מגוון שונה של רכיבים שהוא יכול לקנות לך( רק רדיו דיסק יהיה בעיה כי יש להם שם תחנות שונות)

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

בתקציב הזה אין מקום לסאב ומגבר.

בסופו של דבר אתה תצא עם מערכת תת רמה.

אני ממליץ על :

רדיודיסק פיוניר 5250

עם קומפוננט קדמי מורל טמפו

6X9 JBL938

פורסם
בתקציב הזה אין מקום לסאב ומגבר.

בסופו של דבר אתה תצא עם מערכת תת רמה.

אני ממליץ על :

רדיודיסק פיוניר 5250

עם קומפוננט קדמי מורל טמפו

6X9 JBL938

הJBL938 עובד ב2אוהם אז הוא לא יתאים לעבודה על הגברה של רדיו דיסק. ולפי דעתי הם לא יתנו באסים כמו שהפייוניר יתנו לו ובאסים זה מה שמעניין אותו לפי מה שהבנתי.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

תחליט על מה אתה יכול לוותר כרגע ולאט לאט תשדרג.

לדוגמא : אתה יכול להרכיב עכשיו רדיו דיסק ישן של חברה טובה משהו יד2 ב200 ש"ח ולשדרג עוד כמה חודשים , אומנם לא יהיה לך mp3 אבל לפחות דיסק.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הJBL938 עובד ב2אוהם אז הוא לא יתאים לעבודה על הגברה של רדיו דיסק. ולפי דעתי הם לא יתנו באסים כמו שהפייוניר יתנו לו ובאסים זה מה שמעניין אותו לפי מה שהבנתי.

אתה טועה בשני המקרים.

הרמקול הזה בנוי עם מספר חידושים טכנולוגיים של JBL

ראשית הוא יכול לעבוד עם כול רדיודיסק למרות שהוא עובד ב-2 אום

שנית הוא בעל מבנה ממברנה משופר שמפיק יותר באס מ-6X9 רגיל

שלישית הפיוניר 5250 כן עובד ב-2 אום.

Serious bass, smooth midrange and high-frequency performance! This speaker includes some of JBL’s top tech. Its Plus One® woofer cone has more surface area than that found on competing models of the same size. Its My-Ti™ (Mylar®/titanium composite) tweeters offer increased power handling, reduced distortion and increased efficiency. The speaker can be safely driven by any head unit. It also uses a My-Ti supertweeter to deliver every last nuance.

http://www.jbl.com/EN-US/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=GTO938

פורסם
אתה טועה בשני המקרים.

הרמקול הזה בנוי עם מספר חידושים טכנולוגיים של JBL

ראשית הוא יכול לעבוד עם כול רדיודיסק למרות שהוא עובד ב-2 אום

שנית הוא בעל מבנה ממברנה משופר שמפיק יותר באס מ-6X9 רגיל

שלישית הפיוניר 5250 כן עובד ב-2 אום.

Serious bass, smooth midrange and high-frequency performance! This speaker includes some of JBL’s top tech. Its Plus One® woofer cone has more surface area than that found on competing models of the same size. Its My-Ti™ (Mylar®/titanium composite) tweeters offer increased power handling, reduced distortion and increased efficiency. The speaker can be safely driven by any head unit. It also uses a My-Ti supertweeter to deliver every last nuance.

http://www.jbl.com/EN-US/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=GTO938

מצטער טעות שלי :oops: היה רשום באתר של החברה 2 אוהם

לגבי הבאס שהוא מפיק זה נטו עיניין של לשמוע אני זוכר שהיה לי זוג 6X9 פיוניר עוד לפני שהיה לי תקציב למערכת נורמאלית שהיו מוגברים על הרדיו דיסק והם היו נותנים באס הרבה יותר טוב משאני שומע אצל הרבה רמקולים מוגברים אחרים.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

תודה רבה לכולם, אבל יש לי שאלה חשובה שלא עניתם עליה..

אם אני קונה את הרדיו דיסק רמקולים וקומפוננט מארה"ב, זה יעשה לי בעיות חשמל וכאלה? אני יודע שיהיה בעיה עם תחנות הרדיו אבל אני לא ממש מקשיב לרדיו להגיד ת'אמת...

• תוכן חדש...