Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא רותוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעונין לדעת אם למשהו יש נסיון עם המוצר המופיע מטה או עם מוצרים דומים.

תודה.

http://www.muggyweld.com/1clip10.html

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

הפעולה הזאת היא הלחמה ולא ריתוך.

הלחמה - כאשר רק ה"בדיל" נמס ונדבק לחומר המרותך

ריתוך - גם האלקטרודה וגם המתכת נמסים ויוצרים ביחד סגסוגת אחת.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

פה יש גם חיבור בין 2 מתכות.

http://www.muggyweld.com/ssclip8.html

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

אני לא רואה את היתרון של הפעולה הזאת מול ריתוך רגיל,

במקרה הזה אתה מחממם חלק גדול מאוד מהמתכת בצידי החיבור וגורם להחלשה שלה

ידוע שבריתוך החלק החלש ביותר הוא החלק הקרוב לריתוך אשר חומם. אם בריתוך רגיל מדובר בקטע של 2-3 ממ

כאן מדובר בס"מ שלמים.

ובנוסף אתה צריך מבער בכדי לחמם את המתכת, לוקח הרבה זמן יחסית לחמם את המתכת.

לדעתי תתאמן בריתוך רגיל (פשוט צריך לשרוף הרבה אלקטרודות עד שלומדים אין מה לעשות), תתאים את האלקטרודה למתכת המרותכת , ותדאג שהאלקטרודה תהיה יבשה (ניתן לחמם בתנור ב 200-300 מעלות כשעתיים לפני הריתוך) ותקבל תוצאות טובות יותר.

הלהבה כאן היא רחבה ולא נקודתית . ולדעתי לאדם לא מנוסה זה לא יצא כזה יפה.

אם אתה רוצה ללמוד לרתך יש את "מרכז ההכשרות וההשמות" http://www.ltc.co.il/

תדבר עם גל הוא יתאים לך קורס אחה"צ שיתמקד בנושאים שמעניינים אותך

תגיד לו שירון ממועדון ה5 שלח אותך

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

"לדעתי תתאמן בריתוך רגיל (פשוט צריך לשרוף הרבה אלקטרודות עד שלומדים אין מה לעשות), "- זה נכון אבל

עדיף לרתך בCO במיוחד פחים דקים כמו רכב!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תודה על התגובות, זה היה נראה לי כמו תחליף נחמד לCO2 אבל נוותר עליו.

נדבוק בCO2 וזהו...המטרה היא כמובן ריתוך פחים אז אלקטרודות מבחינתי לא בתמונה.

תודה על העזרה!

פורסם

כמה שטויות בשירשור אחד

זה הלחמה עם חוט כסף!!!

אני עושה את זה המון קל מאוד.

רצוי שבין חימום המתכם לבין המסת חוט הכסף לשפוך מעט חומצה על המתכת.

ירון מאיר

• תוכן חדש...