Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי קומפוממט של דוטק אוביישן מוגבר פאסיבית

אחרי שכבר מיציתי את כל הכיוונים שמאפשרת לי המערכת שלי, הסאונד מתחיל דיי לשעמם אותי (כמובן שאפשר לשחק עם רכיבים של הקרוס, אך זה פחות מדבר אליי)

מכיוון שיש לי מגבר נוסף שמובטל כרגע, חשבתי להרים סט-אפ אקטיבי.

ה-HU שלי הוא פיוניר בסיסי ללא קרוסים,

אז האפשרויות שלי הן:

1) להחליף HU למשל ל-9887 עם קרוס פנימי- הבעיה: אין USB שאני לא יכול לוותר עליו (אפשר להוסיף? כמה זה עולה?)

2) להחליף HU למשל ל - CDA-117 - יש USB, אך צריך imprint (עוד כסף...)

3) לחפש HU עם קרוס פנימי + USB (לא ראיתי כאלה)

4) לרכוש קרוס אקטיבי חיצוני - האם יש משהו שווה עד 100$?מחכה להמלצות... האם אני ארגיש בהבדל בין HU עם קרוס פנימי מול קרוס חיצוני?

יש לי כרגע קרוס של Lanzar אבך הוא ממש גרוע, השאלה האם כל הקרוסים הם כאלה ורק קרוסים ממש יקרים לא יעוותו את הסיגנל

כמובן שהטרה לחסוך כמה שאפשר, אז אם קרוס חיצוני טוב ב-100$ יעשה את אותה העבודה כמו HU עם קרוס פנימי שעולה 400$ אז כמובן אעדיף את הקרוס החיצוני

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשביל לעבוד אקטיבי מלא לסט 2 חלקים וסאב

ולהנות מ USB ופינוקים אחרים אני מכיר רק אופציה אחת שהיא במחיר שפוי אבל למצוא אותה זה כמו לראות פרארי בארץ.

איקליפס 7200 משומש.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש מחסנים שמפרסמים ביד שניה Clarion 785 ב-1000 ש"ח חדש בקרטון.

יש לו קרוס אקטיבי USB כל מה שאתה צריך ולא צריך.

אם אתה לא מוצא או לא מסתדר דבר איתי בפרטי, או בטלפון 0523142134 נעזור לך.

יוני, חג שמח.

פורסם

תראה,

הכותרת היא "מעבר להגברה אקטיבית"

אז אם נתייחס לרגע רק לכותרת, אני עושה את זה בכוונה בכדי שאפשר יהיה להבין את הנקודה שלי, אתה לא צריך בשביל זה הרבה אם כבר יש לך עוד מגבר.

כל מה שאתה צריך זה קרוס פסיבי נוסף של אותו הסט ואז יש לך קרוס נפרד למידבאסים וקרוס נפרד לטוויטרים. (בפועל כל מה שאתה צריך זה קבל לטוויטר שעולה גרושים ואני יכול גם לייעץ).

בזה הרגע אתה עברת להגברה אקטיבית (כמובן - אחרי שתוסיף את החיווט הדרוש למתח ולרמקולים) ועכשיו אתה יכול לעשות לעצמך שיעור נוסף באיזון גיינים באופן אקטיבי - יתכן ותגלה שהקרוס לא כל כך דפוק כמו שחשבת אחרי זה...

זו המהות הטהורה של הגברה אקטיבית - החיתוך פסיבי לחלוטין במקרה הזה אבל ההגברה - אקטיבית, איך שלא תביט על זה.

--------- עכשיו נתייחס לתוכן השרשור ---------------

יש כאן חברי פורום טובים ונכבדים שמוכרים רדיו דיסקים עם יכולת עבודה בתצורת 3WAY עם יכולת לעשות TC ועם יכולת כלשהיא של איקולציה - לקרוס אקטיבי חיצוני (ללא מרכיב DSP דהיינו פרוססור) אין סיכוי להתחרות בזה - אם כי, קרוס אקטיבי חיצוני מאיכות מאוד גבוהה בשילוב HU עם DSP זו בהחלט המלצה טובה מאוד - מנסיון...

לקנות 2XS של אודיו קונטרול (אם עדיין מייצרים את זה בכלל) יכול להיות רעיון טוב אבל נכון לעכשיו שדרוג של הHU שלך לאחד שיש לו DSP יתן לך את התמורה המירבית.

יש לך כאן את אוהד עצמו - BMW חמש מאות עשרים אלף ומשהו הידוע כ"אוהד" שנדמה לי וראיתי שהוא מציע את ה9887 שלו למכירה במחיר יוצא מן הכלל - לחטוף אם עדיין רלוונטי - מקווה שאני לא טועה כאן...

יש לך את SLAVA שמוכר 9855 באלפייה והמכשיר כמו שאני מכיר את סלאבה שמור היטב.

אני חושב שאפילו מסתובב לו עוד איזה 9855 למכירה וגם ראיתי לא מזמן איזה אקליפס 7200 מסתובב לו בפורום יד שניה.

המכשירים האלו לדעתי יהיו עדיפים על הקלריון אבל זו דעתי בלבד - אם זאת, גם הקלריון בהחלט יעשה את העבודה...

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי יש אפשרות להוסיף ל 9855 ולדומיו מתאם USB.

אולי חברים שמכירים את זה ירחיבו על זה.

יש כמה קרוסים אקטיביים של זטק, אודיוקונטרול, PPI שמסתובבים ביד שניה ויכולים להיות פתרון טוב בכמה מאות שקלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

רמז רמז :-D

ציפור גדולה ואדומה לחש לי שבמקרה יש לו אחד כזה למכירה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון שיש לי אחד כזה שחור אבל ממש לא למכירה.

הכסוף כבר יותר משנה בצפון הארץ.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

שחור

:-P

אני חושב שקודם כל פותח השרשיר צריך להתחיל בלרכוש שני קבלים פשוטים בכמה גרושים ולהפריד את הטוויטרים למגבר אחר ולראות עם על הגברה אקטיבית בלבד הוא מקבל תוצאה מספקת.

למה סתם להוציא כל כך הרבה כסף?

Pioneer TS-X150

פורסם

שחור

:-P

אני חושב שקודם כל פותח השרשיר צריך להתחיל בלרכוש שני קבלים פשוטים בכמה גרושים ולהפריד את הטוויטרים למגבר אחר ולראות עם על הגברה אקטיבית בלבד הוא מקבל תוצאה מספקת.

למה סתם להוציא כל כך הרבה כסף?

מה שאתה מציע זה להשתמש באותו ערך של קבל, אבל לנסות חברות שונות? אחרת, אם אני אקח את הקבל מהקרוס, לא יישתנה כלום (חוץ מהעובדה שאוכל לשלוט על העוצמה של הטויטר בצורה יותר "נוחה" ע"י שינוי gain במגבר)

או לנסות נקודת חיתוך חדשה, כלומר קבל עם ערכים חדשים ?

ומה עם וופרים? הרי אם אני משנה את נקודת החיתוך של טויטר - צריך גם לנסות לשחק עם סלילים שונים בקרוס - וזה מן הסתם הרבה יותר יקר ומסובך :-)

פורסם

אני מציע או להפריד את הכניסה לקבל של הטוויטר על הקרוס הפסיבי ולהשתמש בו כקרוס נפרד או לקנות קבל עם ערכים זהים של חברה טובה ומוכרת ולבנות קרוס נפרד מזה שמשתמשים בו הוופרים.

בצורה כזו לא משתנות לך נקודות החיתוך ואתה יכול להשתמש בקרוס הפסיבי המקורי לוופרים בלבד.

ההצעה השניה היא אם אתה רוצה לשנות את נקודות החיתוך אז כמובן לשנות את ערכי הקבל והסליל.

תתחיל בפשוט לנסות להפריד את הכניסה של הקבל של הטוויטר בקרוס (אבל תבדוק שלא מדובר בקרוס ממדרגה שניה כי אז אתה עלול לטעות בין המעגל של המידבאס לזה של הטוויטר) הפסיב - אם זאת הייתי נמנע מלגעת בו ופשוט קונה קבלים נוספים לטוויטרים וגומר עניין.

היות ומדובר בדוטק אז סה"כ אני מאמין שהקרוסים כאן כן חותכים בנקודות הנכונות אבל גם אם הסליל לא חותך את המידבאס מספיק נמוך - זה פחות משנה כי הרול אוף שלו מגיע איפשהו באזור ה3K, בתור התחלה אתה יכול לחתוך את הטוויטר או באותה נקודה או להנמיך אותה (מהוופר אני פחות מודאג)

השאלה היא מה ערך הקבל שאתה רואה בקרוס על היציאה של הטוויטר ומה נקודת החיתוך שהיית רוצה לקבוע לטוויטר במידה ונגלה שזה לא משהו שמתאים לרצונות שלך?

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אבדוק היום את ערך הקבל בקרוס

מה זה "חברות טובות" לקבלים וסלילים? האם מה שמוכרים בהר-ציון נחשב ל"טוב"?

האם יש אתרים שאפשר להזמין מחו"ל?

פורסם

אתה צריך קבל בי-פולארי בתור התחלה בכדי לא להתעסק עם נושא של קוטביות.

קבל רגיל בדרך כלל לא עומד היטב במתחים ובטמפרטורות שצריך בשביל קבל בקרוס אובר לשימוש של אודיו.

קבלים של חברות כמו בניק, סולן, מאנדורף, קלאריטי קאפ, ווימה וכו' וכו'

אפשר להזמין מmadisound בארץ למשל רוב הקבלים שאני מצאתי בחנויות לתיקן רמקולים או לציוד הגברה מקצועית היו קבלים אדומים של WIMA שהם בסדר גמור רק שקשה למצוא מגוון רחב של ערכים לשימוש שלנו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...