Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאישה תקציב 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני מחפש רכב משומש לאשתי

כרגע נוהגת על שברולט לומינה 95 שעשתה את שלה בעולם הזה

מחפשים מכונית אמינה זולה לאחזקה וכמובן בטיחותית (יום אחד יהיה גם תינוק)

התקציב כמו שרשמתי הוא 60 K אבל ניתן למתוח אותו ל70K

הנסיעות של אשתי לא עוברות את האלף קילומטר בחודש

אני מאוד אוהב את המיצובישי לנסר הדור החדש (אולי אפילו בגרסת 1.5 ליטר הבנתי שהיא עדיפה מבחינת צריכת דלק ואיכות הגיר)

אולי מאזדה 3

או קורולה

בקיצור אין לי מושג בשביל זה אני פה. צריך המלצות מה אתם הייתם קונים בשישים אלף?

אולי אפילו כדאי לקנות רכב עם עבר של ליסינג או שלא לגעת ?

עריכה:

שכחתי לציין את האפשרות החשובה ביותר

יש לנו אופציה לרכוש שברולט מאליבו שנת 2008 יד ראשונה (לא נצטרך להעביר בעלות כי זה רכב של המשפחה)

האוטו עשה 40000 קילומטר שמור מאוד והוא יעלה לנו 70 אלף האם כדאי ללכת עליו או לחפש בכל זאת משהו אחר?

פורסם

בוקר טוב,

לאנסר דור חדש יהיה קצת קשה למצוא בתקציב שלכם. כן יהיה אפשר למצוא לא מעט לאנסר טובות בסביבות ה-60 אלף ואפילו בפחות מזה, אבל מהדגם הקודם ולא מהאחרון.

אני לא חושבת שצריכה להיות לך בעיה עם קנייה מליסינג. רוב הרכבים מהקבוצה הזאת הם יוצאי ליסינג בצורה כזאת או אחרת, חלקם גם יוצאי השכרה. לחלקם יש קילומטראז' סביר וכולם מקבלים טיפולים טובים ובזמן. בכל מקרה, את הרכב שאתה קונה תיקח לבדיקה כדי לבדוק שמצבו אכן טוב כמו שהבטיחו לך בחברה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
בוקר טוב,

לאנסר דור חדש יהיה קצת קשה למצוא בתקציב שלכם. כן יהיה אפשר למצוא לא מעט לאנסר טובות בסביבות ה-60 אלף ואפילו בפחות מזה, אבל מהדגם הקודם ולא מהאחרון.

אני לא חושבת שצריכה להיות לך בעיה עם קנייה מליסינג. רוב הרכבים מהקבוצה הזאת הם יוצאי ליסינג בצורה כזאת או אחרת, חלקם גם יוצאי השכרה. לחלקם יש קילומטראז' סביר וכולם מקבלים טיפולים טובים ובזמן. בכל מקרה, את הרכב שאתה קונה תיקח לבדיקה כדי לבדוק שמצבו אכן טוב כמו שהבטיחו לך בחברה.

לדעתך המליבו זו אופציה לא טובה? בהתחשב שידוע לי בדיוק מה עבר עליה מיום שיצאה מהחברה והעובדה שלא נצטרך להעביר בעלות...

פורסם

היי,

האם רכבי סופר מיני כמו סוזוקי סוויפט ודייהטסו סיריון באים בחשבון?

הן נוחות, חסכוניות, מתאימות לצרכים עירוניים ובתקציב שלכם.

בקרב המכוניות המשפחתיות הבטיחותיות: טויוטה קורולה, פורד פוקוס, וגם מיצובישי לנסר הן אופציות טובות, שכירות ואמינות לאשתך.

באשר לשברולט מאליבו, הנוכחות, הבטיחות וביצועי המנוע שלה מרשימים.

אך אם נניח ליתרונותיה לרגע, זו מכונית מעט גדולה ומגושמת לטעמי, מלבד היותה לא חסכונית ומזהמת מעל הממוצע.

שיהיה חג שמח ובהצלחה,

ענת מאוויס

פורסם

2 אפשרויות במצב שלך לדעתי

1. לקנות את המליבו , רכב טוב ואם עיקר או חלק מהנסיעות מחוץ לעיר אז גם עדיף. בתוך העיר להתנייד ברכב כזה ולמצוא חניה זה קצת לא נוח בנוסף יש את עלות הדלק .

2. אם לא מפחדים מידני אפשר לרכוש רכב חדש מיקרו שגם יחסוך בדלק בתחום שבין 60-70 יש את סוזוקי אלטו , קיה פיקנטו, שברולט ספארק , יונדאי I10 , פיזו 107 נוח לתנועה בתוך העיר קל למצוא חניה , זול לאחזקה מבחינת דלק ורכב חדש בד"כ אין תקלות שדורשות מוסך בניגוד לרכב עם מספר שנים על כביש (אפילו צמיגים / מצבר)

כאשר יגיע הילד תחליפו רכב (אלא אם זה ממש קרוב כמובן)

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
היי,

האם רכבי סופר מיני כמו סוזוקי סוויפט ודייהטסו סיריון באים בחשבון?

הן נוחות, חסכוניות, מתאימות לצרכים עירוניים ובתקציב שלכם.

בקרב המכוניות המשפחתיות הבטיחותיות: טויוטה קורולה, פורד פוקוס, וגם מיצובישי לנסר הן אופציות טובות, שכירות ואמינות לאשתך.

באשר לשברולט מאליבו, הנוכחות, הבטיחות וביצועי המנוע שלה מרשימים.

אך אם נניח ליתרונותיה לרגע, זו מכונית מעט גדולה ומגושמת לטעמי, מלבד היותה לא חסכונית ומזהמת מעל הממוצע.

שיהיה חג שמח ובהצלחה,

ענת מאוויס

2 אפשרויות במצב שלך לדעתי

1. לקנות את המליבו , רכב טוב ואם עיקר או חלק מהנסיעות מחוץ לעיר אז גם עדיף. בתוך העיר להתנייד ברכב כזה ולמצוא חניה זה קצת לא נוח בנוסף יש את עלות הדלק .

2. אם לא מפחדים מידני אפשר לרכוש רכב חדש מיקרו שגם יחסוך בדלק בתחום שבין 60-70 יש את סוזוקי אלטו , קיה פיקנטו, שברולט ספארק , יונדאי I10 , פיזו 107 נוח לתנועה בתוך העיר קל למצוא חניה , זול לאחזקה מבחינת דלק ורכב חדש בד"כ אין תקלות שדורשות מוסך בניגוד לרכב עם מספר שנים על כביש (אפילו צמיגים / מצבר)

כאשר יגיע הילד תחליפו רכב (אלא אם זה ממש קרוב כמובן)

בהצלחה

לאחר שבדקתי את מצב השוק בנוגע למאליבו אני יורד ממנה. הסחירות הנמוכה ומחירי השוק ביחס למחירון מפחידים אותי .עושה רושם שבעוד שלוש שנים היא לא תיהיה שווה 40K

אישתי תשמח לרכב קומפקטי אבל אני חושב יותר לטווח רחוק ומעדיף משפחתית. גיר רגיל לא בא בחשבון

העלו בפני אופציות כגון ניסן טידה או קיה ריו שתיהן ניראות לא רע.

לסיכום נשארנו עם יפנית \ קוריאנית ממוצאת.

פורסם

לפי התאור שלך סופרמיני היא הבחירה המתאימה ביותר - ואיני נכנס לפרטי הדגם.

אתה מדבר על רכב שמשמש לנסיעה עירונית, כך שמימדים חיצוניים קטנים יהיו יתרון עצום. נוסע אחד או שניים ישבו ברכב כזה ברווחה, ואם הבנתי נכון אתה רומז על אפשרות של הרחבת המשפחה - סופרמיני בהחלט תוכל לשרת אתכם היטב עם ילד אחד ואפילו שניים. אישית נהתי גבסופרמיני מיומי הראשון כבעל רכב ועד שבני השלישי היה בן שנתיים. עם שני ילדים היה מדובר בסופרמיני הצ'בק, רק לקראת הולדת השלישי השתדרגנו לרכב עם תא מטען (יונדאי אקסנט).

מה שרציתי לומר הוא שאין לך מה לחשוש מרכב מיני, ורכב כזה יספיק לטווח ארוך, לדעתי עד שיהיו שני ילדים. מבחינת בטיחות הסופרמיני המודרניות מקבלות ציוני NCAP גבוהים אם כי, כמובן, צריך לבדוק באתר NCAP וכן להשוות את מפרט הרכב שנבדק שם לעומת מפרט הרכב שתרכוש (בד"כ תרכוש רכב עם אבזרי בטיחות נוספים).

כמוכן - אשתך לא תבין איך עד עכשיו היא הסתדרה עם האוניה צמאת הדלק שהיתה ברשותה עד עכשיו, יהיה לה הרבה יותר נח לנהוג ולחנות בעיר והוצאות הדלק שלכם יצטמצמו באופן חד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לדעתך המליבו זו אופציה לא טובה? בהתחשב שידוע לי בדיוק מה עבר עליה מיום שיצאה מהחברה והעובדה שלא נצטרך להעביר בעלות...

בוקר טוב,

המאליבו דומה מאוד ללומינה שיש לכם עכשיו, הרבה יותר מהטידה והריו. לא שאחרות מכוניות רעות, פשוט מדובר בסגמנט אחר לגמרי ולכן ההשווואה לא מדויקת. תמיד טוב לקנות רכב שאתה מכיר מהיום הראשון, זה חוסך את הבדיקה במכון ואת הבירור לגבי הטיפולים והקילומטראז' וזה נותן שקט נפשי. אבל לא צריך לקנות רכב שלא יתאים לכם.

מלבד הריו אתם יכולים לבדוק גם את הסוזוקי SX4. מכונית יפנית נחמדה מאוד, ששווקה גם עם 4 דלתות וגם עם 5 דלתות כך שתוכל להתאים לכם בוודאות מבחינת גודל.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...