Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת Seat Ibiza Cupra 2011 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על לקנות Ibiza cupra 2011 .

אבל יש כמה בעיות ,

לא ראיתי שאפשר לקנות אותה ידנית ואני חולה על ידני .

יש אפשרות או שהיא באה רק DSG אוט' ?!

המפרט שלה הוא 180 כ"ס מנוע 1.4TSI .

שזה חזק מאוד ! היא עומדת עם מנוע 2.0 ?

מקבלים אותה עם טורבו + סופרצ'ארג'ר או טווין טורבו ?!

פורסם
יש רק DSG.

היא מגיע עם טורבו + סופרצ'ארג'ר.

מה זאת אומרת עומדת עם 2.0? איזה 2.0?

הכוונה שלי היא שהמנוע הזה הוא מאוד חזק נכון ?

נגיד והמפרט היה מנוע 2.0 105 כ"ס רגיל ללא טורבו .

אז המפרט הנוכחי של הקופרה לא פחות חזק מזה ואף יותר .

תקן אותי אם אני טועה .

פורסם

הבדל של שמים וארץ.

הנפח הקטן הוא רק אשליה,לא תרגיש שיש שם מנוע 1.4.

הקופרה תהיה הרבה יותר חזקה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
הבדל של שמים וארץ.

הנפח הקטן הוא רק אשליה,לא תרגיש שיש שם מנוע 1.4.

הקופרה תהיה הרבה יותר חזקה.

תודה רבה לך !

עוד שאלה קטנה .

מה בנוגע לבלאי ?!

אבא שלי טוען שהמנוע קטן והספק גדול אז הבלאי יותר מהיר .

האם זה נכון ?

פורסם

roi2314 אני ממליץ לך לעשות מבחן על הפולו GTI החדשה לפני שאתה מחליט, יכול להיות שתהיה מופתע מההבדל בין שתי המכוניות למרות המנוע הזהה. בתור אחד שהיה לו ניסיון של שנה על הקופרה (2010) אם הייתי קונה חדשה הייתי קונה פולו. אשמח לפרט יותר אם תרצה.

נ.ב

בקשר לבלאי, מנוע 1.4 בקופרה נמצא תמיד תחת לחצים גבוהים משני המגדשים לכן הוא אוהב לאכול שמן, העניין הזה נורמאלי לחלוטין במנועים האלה.

פורסם
roi2314 אני ממליץ לך לעשות מבחן על הפולו GTI החדשה לפני שאתה מחליט, יכול להיות שתהיה מופתע מההבדל בין שתי המכוניות למרות המנוע הזהה. בתור אחד שהיה לו ניסיון של שנה על הקופרה (2011) אם הייתי קונה חדשה הייתי קונה פולו. אשמח לפרט יותר אם תרצה.

נ.ב

בקשר לבלאי, מנוע 1.4 בקופרה נמצא תמיד תחת לחצים גבוהים משני המגדשים לכן הוא אוהב לאכול שמן, העניין הזה נורמאלי לחלוטין במנועים האלה.

מה הכוונה אוהב לאכול שמן ?

פשוט צריך לבדוק שמן בתדירות יותר גבוה ?

פורסם

אם אתה מחפש ידני וממש חשובה לך הנאה מנהיגה (ע''פ מבחנים השוואתיים) כדאי לך להסתכל על רנו קליאו RS (תיבה ידנית, מנוע 2 ליטר חזק, ורק תשבוחות מבוחני רכב).

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...