Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שהכותרת מעידה - אני מתלבט בין הסוזוקי ספלאש לקיה פיקנטו.

הספלאש נמכרת כרגע במבצע של 'חבר' ב84,490 ש"ח, וככל הידוע לי, הפיקנטו תשתתף במבצע של ספטמבר בסביבות ה72,000 ש"ח.

על הפיקנטו כבר עשיתי נסיעת מבחן לפני כשבועיים והתרשמתי ממנה לטובה, אבל נקודת ההשוואה שלי היא הסוזוקי סוויפט 2001 שאני נוהג עלייה כיום, ככה שכנראה כל אוטו חדש עם בידוד רעשים מינימלי ואבזור סביר, ירשים אותי לטובה.

מבחינת הצרכים שלי: אני סטודנט שנוהג כ-150 ק"מ בשבוע, רובם בנסיעה עירונית. אחד הפרמטרים החשובים מבחינתי (מעבר לצריכת דלק ובטיחות, כמובן) הוא נוחות נסיעה על באמפרים, שהדרך היומית שלי משופעת בהם לעייפה.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לידיעתך, הספלאש נמצאת בקטגורית סופר-מיני, ומעט גדולה יותר מהפיקנטו שהיא בקטגורית מיני.

לשימוש בסיסי עירוני בעיקר של אדם אחד או שניים, אני לא רואה הכרח לשלם על משהו גדול ויקר מהפיקנטו.

לגבי נסיעה על באמפרים: לא שמעתי אף פעם על שיקול שכזה, אבל מאמין שהספלאש תהייה מעט נוחה יותר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה על התגובה.

אני יודע שהשיקול של באמפרים נשמע כמו משהו קצת הזוי, אבל הנסיעה היומית שלי כוללת בערך 20 באמפרים לכל כיוון, ובסוויפט 2001 שלי זה לא תענוג גדול.

אני מתכנן ללכת לראות את הספלאש מתישהו השבוע, אבל אשמח לשמוע חוות דעת עליה בהשוואה לפיקנטו, מבחינת אבזור בין השאר

• תוכן חדש...