Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על קסרה 02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי כזאת 1.6 אוטומטית, מרוצה מאוד בינתיים, אך יש כמה שאלות:

היכן פתח המילוי של הנוזלים למגבים? אני פשוט לא מצליח למצוא.

איך נראה הקונקטור של כריות האויר? הנורה דולקת.

איזה שמן מומלץ לגיר?

איזה שמן מומלץ למנוע?

היכן פתח ניקוז הרדיאטור?

והאם יש למישהו ספר רכב שהוא לא צריך או לחילופין היכן אפשר להשיג אחד כזה?

תודה.:wink:

פורסם

לעניין כריות האויר

יש קונקטורים מתחת לכיסאות של הנהג והנוסע, לפעמים הבעיה נובעת מהקונקטור של כרית האויר ולפעמים מהקונקטור של המותחן בחגורת הבטיחות.

אם הבעה לא משם, תמשיך בפירוק המכסה מתחת להגה, יש שם קונקטור גדול בצבע כתום (אאל"ט), אצלי הבעיה היתה בקונקטור הזה.

מצד שני, הבנתי שהחל משנת 2002 בחלק מהרכבים יש ידית פיקוד שונה (COM2000), אם כן אני לא בטוח אם הקונקטור מתחת להגה עדיין רלוונטי.

פורסם

תתחדש, רכב מצוין במחיר 0

לשאלתך:

1. שמן גיר מקורי בלבד ESSO AL4 מקט תחפש בפורום רשמתי פעם אין צורך להחליף אלא פעם ב 60K אני מליץ לך להחליף.

2.שמן מנוע 10W40 סטנדרטי

3.אני מוריד את הצינור עם הבנד

4.קונקטור כרית אוויר - כבה את הרכב סגור סוויץ מתחת לכסא של הנהג והנוסע אתה תראה מחבר רופף, תשחק איתו ואחרכך תפתח ססוטיץ המנורה צריכה להתכבות.

• תוכן חדש...