Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פחח בשם חאמד בנחף.

שיפץ פיאט 600 כרמיאלית וברשותו טריומף הרלד ששיפץ לעצמו בשלבי סיום.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

מצטרף לשאלה של פותח השרשור. אשמח לקבל המלצות לפחח מעולה באזור הצפון. אם אפשר לשלוח לי מספרי טלפון בפרטי זה יהיה אפילו יותר טוב. תודה.

פורסם
מחפש פחח טוב באיזור כרמיאל משהו מכיר?

 

אריאל, אני רואה שהשיחה השפיעה לטובה. :-P

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
יש פחח בשם חאמד בנחף.

שיפץ פיאט 600 כרמיאלית וברשותו טריומף הרלד ששיפץ לעצמו בשלבי סיום.

 

מצורף מס. הנייד של חאמד 050-3886773

בחור חביב בעל מוסך, היכרותי איתו היתה דרך חבר בעל רקע טכני וביצועי רב שגר בכרמיאל ושיפץ בעזרתו את הפיאט שלו.

במקרה לשנינו אותו רכב Triumph Herald.

במידה ותרצה את הטל. של אנטולי בעל הפיאט אשמח בתאום איתו להעביר לך בפרטי.

 

פחח נוסף שאיתו עבדתי אבל באזור מפרץ חיפה ושמו נרשם כאן בעבר הוא כמאל והבנים טל. 04-8416327

 

בכלליות,

זכרו כי למרות ובנוסף לכל ההמלצות וההגדרות כאן בפורום על בעלי מקצוע בעלי תואר "יקר" "זול" "אמין" "טוב" "מעולה" וכו' אתה כמזמין העבודה חייב להגדיר במשותף עם בעל המקצוע את תכולת העבודה וחשוב גם על סדרי התשלום.

לצערי בארצנו הקטנטונת אין בעלי מקצוע של "שגר ושכח" אתה חייב בליווי צמוד של העבודה ובמידה וצריך ביקורת בונה בזמן המתאים, כל זאת בדרכי נועם והבנה הדדית.

זכור, פיצוצים לא עושים טוב והרי הרכב שלך "בחצרו" אתה רק רוצה לסיים את העבודה על הצד הטוב ביותר ולחזור אתה והרכב הביתה בשלום.

 

בהצלחה

נתי 050-7377550

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

×
×
  • תוכן חדש...