Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואב אבק רובוטי - irobot roomba

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא עושים, אבל אתה יכול ליצור קשר עם אחת החברות שנותנות פתרון לדברים האלה

כמו TNT, ezbuyus, ushops וכל אלה

אני רק לא יודע כמה זה אמור לעלות דרכם.

בלינק שנתתי לך למעלה ובשרשור אחר שם דיברו על אזור ה 100וקצת דולרים למשלוח כולל כתובת אמריקאית

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
בשורה התחתונה בזבווז כסף.

אחי רכש את הדגם שמיועד לבעלי חתולים.זה לא מחליף טאטוא רציני של הבית.

ממש לא מסכים!!!

אצלנו הדגם הזה עושה עבודה מעולה.

זה לא מחליף את שטיפת הרצפה, אבל בהחלט מטאטא יופי.

הדגם של החיות מחמד הוא 572PET אם אני לא טועה.

לדעתי, לדגם הזה אין את ה AeroVac2 ולפי מה שהבנתי זה משמעותי.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
לירן (דרך אגב זהו שמו של אחי...:))

בקיצר אחי לא מסכים איתך.לדבריו זה צעצוע נחמד,לא יותר.

תגיד לו שיש לו שם יפה :wink: (רק חבל שלפעמים חושבים שמדובר בנשים...)

בכל אופן, זה בסדר גמור להחזיק בדעה שונה.

אני לא יודע מה הניסיון שלו עם המוצר ואיפה\מה בדיוק הבעיה.

אצלי הרצפה ממש נקיה אחרי שהוא עושה את עבודתו.

הסיבה שקניתי אותו היא שהיינו כל יום מטאטים את הבית בגלל שהחלונות שלנו בגובה הקרקע ונכנס מלא חול ואבק ועכשיו זה עושה את העבודה וצריך רק לשטוף.

פורסם

יש לנו כזה (דגם 555) משהו כמו 8 חודשים.

ת'כלס, זה היה משהו שאישתי מאוד רצתה ולמרות שאני אישית חובב גדג'טים לא ממש התלהבתי.

את העבודה הוא עושה אבל בבית עם הרבה רהיטים ואלמנטים הוא יסתבך ולא ינקה ממש טוב. במקרים שאנחנו זוכרים להפעיל אותו (שוכחים ולא טרחתי לתכנת אותו) צריך לעשות עבודת הכנה בבית כדי שינקה כמו שצריך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...