Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה למכור את הסאוברו ישנה שלי (יש לי אוטו אחר) והאוטו לא מתניע כשאני שם כבלים אני רואה סביב נקודת החיבור של ה + מן אבקה לבנה מוזרה נראת כמו האבקות מהבטריות הישנות של aaa.

מה צריך לעשות עם זה לנקות?

והאם זה יוכל להתמלאות לבד? אחרי נסיעה ארוכה עירונית?

פורסם

ראשית נקה את קטבי המצבר עם מיים חמים והסר את הקורוזיייה שהיצטברה שם עם מברשת שיניים. לאחר מכן בדוק ערכי טעינה של המצבר שהוא נותן מתח של לפחות 12.5 וולט. הבדיקה נעשית ע"י מד מתח. אם המתח תקין הרכב אמור להניע ללא כל בעיה. אם הרכב מניע מרח מעט גריז על הקטבים כדי לשמור עליהם נקיים ומוליכים הייטב.

:)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי שאלה בנושא: אני זוכר מהצבא שאסור למרוח גריז על קטבי המצברים, בגלל שהוא עלול להתלקח. היו שמים ווזלין על הקטבים.

מה נכון לעשות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעולם לא שמעתי על איסור שכזה. מאז ומעולם אני דואג שיהיה מעט גריז על הקטבים. זה שומר עליהם מפני קורוזיה עתידית. ראיתי עוד כמה שיטות כמו לשים מעט שמן מנוע במריחה קלה על הקטבים ועוד כל מיני כאלה אבל על זה גם אני לא בונה.

:)
  • תוכן חדש...