Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

6 נוסעים כולם חגורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי שאלה (שוב, תיארותית):

לאחרונה שמעתי שאם ברכב שברור לעין שיש בו 5 מושבים, הנהג מחליט להסיע 5 נוסעים נוספים מלבדו (6 נוסעים בסך הכל), אך כולם חגורים בצורה כזו שזוג אנשים יושב אחד על השני אבל הם חגורים - האם שוטר יכול לתת לי דו"ח?

לפי מה ששמעתי כל עוד כולם חגורים, לא ניתן לתת דו"ח! האם זה נכון?

פורסם

נשמע כמו קומבינה מוזרה...

בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה מפאת בטיחות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש איזה חוק מפגר, שאומר שאפשר להושיב גם 4 ו5 איש מאחור, בתנאי שכולם יושבים על המושב.

חמישה מהם יהיו מחוייבים בחגורה והיתר פטורים.

במידה ולא דייקתי במאה אחוז, ייתקנו אותי מי שבטוח יותר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עזוב אותך משוטר לרגע אחד. יותר חשוב ומדאיג מה יקרה חלילה במקרה תאונה? הרי בפוליסה רשום לך בפירוש היכן שרשום מס נוסעים רשום "לפי החוק". הקומבינה שאתה מתאר היא בהחלט מעל למה שמתיר החוק. עובדה, למה באוטובוס אסור להסיע נוסעים כאשר אין להם מקום ישיבה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לאוטובוס מותר להסיע עד 10 נוסעים בעמידה.

יש איזו פירצה כזאת בחוק, אני לא חושב שאר הנוסעים פטורים מחגורה אלא שאם מסיעים מאחור 4 במקום 3, 2 אנשים צריכים להיות חגורים יחד.

אני מקווה מאוד, למענך, למען כל הנוסעים ברכב, למשפחתך ולשאר הנהגים בכביש שאתה לא באמת תעשה דבר כזה משום שאתה מסכן את כולם.

קובי

פורסם
עזוב אותך משוטר לרגע אחד. יותר חשוב ומדאיג מה יקרה חלילה במקרה תאונה? הרי בפוליסה רשום לך בפירוש היכן שרשום מס נוסעים רשום "לפי החוק". הקומבינה שאתה מתאר היא בהחלט מעל למה שמתיר החוק. עובדה, למה באוטובוס אסור להסיע נוסעים כאשר אין להם מקום ישיבה?

זהו בדיוק שה"קומבינה" שציינתי היא כן מותרת בחוק. (כל עוד מה שהבנתי אכן נכון)

מישהו יכול לאמת את זה?

פורסם

שביט צודק.

כל הנוסעים צריכים לשבת על המושב, אסור אחד על השני.

אסור לחגור יותר מנוסע אחד בחגורה אחת.

יש חובת שימוש בחגורות כמספר החגורות מותקנות ברכב.

כלומר אם יושבים ברכב 4 אנשים מאחורה, ושלושה חגורים ואחד לא (אבל כולם יושבים זה ליד זה על המושב) - חוקי אבל מסריח.

מבחינת בטיחות כמובן שהנוסע הלא חגור צריך להיות זה שפחות אוהבים, כי הוא ישוגר דרך השמשה הקדמית בתאונה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שביט צודק.

כל הנוסעים צריכים לשבת על המושב, אסור אחד על השני.

אסור לחגור יותר מנוסע אחד בחגורה אחת.

יש חובת שימוש בחגורות כמספר החגורות מותקנות ברכב.

כלומר אם יושבים ברכב 4 אנשים מאחורה, ושלושה חגורים ואחד לא (אבל כולם יושבים זה ליד זה על המושב) - חוקי אבל מסריח.

מבחינת בטיחות כמובן שהנוסע הלא חגור צריך להיות זה שפחות אוהבים, כי הוא ישוגר דרך השמשה הקדמית בתאונה.

תודה רבה על התשובה.

האם אפשר להושיב 2 אנשים מקדימה בכיסא שליד הנהג באופן חוקי? :lol:

אם אני יושב במושב השמאלי/הימני ביותר, אני אעוף על המושב שמלפני בעת תאונה חס ושלום לא?

פורסם

ברוב המוחלט של כלי הרכב יש ברשיון הרכב סעיף "נוסעים ליד הנהג: 1", ולכן התשובה שלילית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתם והפחד התהומי שלכם מתאונות,

במקרה תאונה.... ומה אם במקרה יפול לך על הרכב גלגל של מטוס ? במה החגורה תעזור לך?

תאונות קורות בגלל הגורם האנושי! תפנימו! תשבו 10 אנשים מאחור, כשהנהג שיכור אתם בבעיה.

haters will hate

• תוכן חדש...