Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכרטיס TV למחשב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עולה בי המחשבה להוסיף כרטיס TV למחשב שלי על מנת שאוכל לחבר דרכו את הממיר של הוט ולהקליט מדי פעם תכנים שאני צריך מהVOD.

הממיר לא יהיה מחובר באופן קבוע לכרטיס אלא במידת הצורך אעשה את החיבור דרך הכרטיס ולא ישירות לLCD בסלון(הבנתי שאם ארצה לראות תכנים בHD מהממיר,הכרטיס יפגום באיכות התמונה ולכן אני לא רוצה שיהיה מחובר באופן קבוע).

אשמח לקבל המלצה לכרטיס כזה,זה לא משנה לי אם הוא יהיה חיצוני /USB/או פנימי.

תודה.

נ.ב

אין גם בעיה להזמין מEBAY או כל אתר בחו"ל אחר אם יש המלצה כזאת.

פורסם

תודה על התגובה.

אני באמת צריך מוצר פשוט ולא HD.

המוצר נראה מעניין,איך זה עובד בעצם,אני מחבר למחשב,מתקין אותו, מהממיר של הוט אני מחבר לחיבור הRCA או הSVIDEO ומהיציאה השניה אני מחבר לLCD?

עם מוצר כזה אני אוכל להקליט תכנים מהVOD?

מצטער על הבורות אבל אין לי שמץ של מושג במוצרים הללו.

תודה.

פורסם

זה לא "שניהם" כי מדובר באותו מוצר, רק במחיר אחר.

הדבר הזה לא מוציא תמונה, רק מקבל, ולכן אי אפשר לחבר אותו "בדרך" למסך אלא במקום המסך.

זה גם עובד רק באיכות של PAL ולא יותר.

אם אתה רוצה דברים יותר מתוחכמים, אז יש - אבל לא במחיר של 20 ש"ח.

דני

פורסם

היי דני,לא ביקשתי מוצר ב20 שקלים,אני מוכן לשלם גם יותר.

אני צריך מוצר שיהיה מתווך בין הממיר,המחשב והLCD, כלומר הממיר יחובר אליו,המוצר למחשב והמחשב לLCD על מנת שאוכל לראות מה אני מקליט.

אם תוכל להמליץ על מוצר שכזה (גם בארץ) אני אודה לך מאוד.

פורסם
זה לא "שניהם" כי מדובר באותו מוצר, רק במחיר אחר.

המוצר שנתת אליו לינק איננו באמת כרטיס טלויזה. כרטיס טלויזיה כולל בתוכו מקלט. זהו כרטיס CAPTURE בדיוק כמו שאני הבאתי.

:turn-l:
פורסם

לא בטוח שאתה צריך משהו יותר מתוחכם ממה שהוצע בעשרים שקלים. אם לממיר יש שתי יציאות, אולי תוכל לחבר את המסך ליציאה אחת ואת הכרטיס לשניה. תוכל לבדוק את הענין עם מצלמת וידאו.

אם אתה בטוח שכרטיס פשוט כזה לא מתאים לך, אז ננסה למצוא לך משהו יותר מתאים.

דני

פורסם
לא בטוח שאתה צריך משהו יותר מתוחכם ממה שהוצע בעשרים שקלים. אם לממיר יש שתי יציאות, אולי תוכל לחבר את המסך ליציאה אחת ואת הכרטיס לשניה. תוכל לבדוק את הענין עם מצלמת וידאו.

אם אתה בטוח שכרטיס פשוט כזה לא מתאים לך, אז ננסה למצוא לך משהו יותר מתאים.

דני

מקפיץ.נראה ששכחת אותי:cry:

בכל מקרה אני נותן תזכורת למי שיכול לעזור.

תודה.

פורסם

ההמלצה שנתן לך יובל מצויינת.

החיסרון של המתאם הזה שהוא לא דוחס בחומרה, שזה אומר קבצים גדולים מאוד (14 גיגה לשעה!)

אם בוחרים בדחיסת תוכנה, צריך מחשב יחסית חזק שיעשה את זה (לא סוף העולם, אפשרי).

יש לי כזה מתאם. לעבודות בסיסיות הוא מצויין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...