Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכלל לא מסובך, יש רכבים שבית הפילטר סגור עם קליפסים ויש רכבים שבית הפילטר סגור עם ברגים. בכל מקרה מדובר בשתי דקות עבודה מאחר ובית הפילטר ממוקם במקום גבוה ונגיש.

פורסם
תודה לכולם.

לצערי ראיתי את התשובות כאן מאוחר מדי וזה עלה לי ביוקר, אבל להבא אני אדע.

כמה מסובך זה להחליף מסנן לבד?

אני ממליץ לך גם להבא שבשביל טיפול שיגרתי ושוטף אין לך טעם כלל להיכנס למורשה כי גם במיקרה הזה חוץ מהפילטר אויר שמחירו פשוט ביזיון אחד גדול היית חוסך במוסך רגיל שמכיר את הרכב בסביבות ה-400 ש"ח בשקט. אבל זה להבא.

:)
פורסם

תודה, אני לא מכיר מוסכים באזור, ואני רואה שאני לא יכול לפרסם הודעה בפורום המסחרי - איך אני מוצא מוסך מומלץ בחולון?

פורסם

האמת שכבר הלכתי לשם כשחיפשתי מוסך בפעם שעברה, אבל הוא גם היה סגור (בשמונה וחצי בבוקר) וגם נראה כמו מחסן נטוש, לפחות מבחוץ.

אבל אם אתה ממליץ אני אשקול שוב.

פורסם

אתה בטוח שהיית בכניסה הנכונה?

יש 2 כניסות למבנה, דרך מצד ימין ודרך משמאל, הוא נמצא בצד השמאלי, תוכל לראות את השלט שלו למעלה(אם איני טועה בצבע אדום).

אתה יכול ליצור איתו קשר במספר הנ"ל(עכשיו הוא בטוח שם, יכול להיות שהמוסך היה סגור באותו היום):

03-72002525

יש לו מוסך קטן(2 ליפטים) אבל איכותי, והוא בעל ידע רב.

הייתי אצלו עם רכב מקבוצת מאזדה פורד של בחור ששקלתי לקנות ממנו את הרכב, ביקשתי מאורן את התרשמותו מהרכב.

הוא עלה לרכב ואמר את כל התקלות שיש ברכב, איתר גם תקלות שבמוסך מורשה שהמוכר מטפל לא מצאו- גם המוכר אמר לי שאורן פשוט תותח.

קובי

• תוכן חדש...