Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה| מורה לנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בבקשה תתחשבו בי אני מתחיל עוד מעט לילמוד אצל מורה שאני לא מכיר חיפשתי באינטרנט רציתי לדעת האם מישהו מכיר אותו ויכול להגיד לי עליו דברים לטובה ולרעה???

קוראים לו מישל לוי וזה האתר שלו :

http://mishel.dpages.co.il/apage/67723.php

ובעיקרון איך אני יודע אם הוא מורה טוב או לא לפי מה ??

פורסם

לפי המלצות של חברים שלמדו אצלו. אם אין, אז אין סיבה ללכת אליו.

אתר אינטרנט זה יפה, אבל לא מבטיח כלום. הוא מורה לנהיגה, לא לבניית אתרים.

באתר הזה אני לא רואה שום דבר חדש - רק אותו בולשיט שכל מורה מבטיח (סבלנות, הצלחה בטסטים, בלה בלה בלה...)

אם אין לך חברים/שכנים להתייעץ איתם, פתח נושא חדש ובקש המלצה למורה נהיגה באזור שלך. סביר להניח שתקבל כמה

אופציות לא פחות טובות. קח בחשבון גם שכדאי להיזהר במיוחד מ"מרכזים להוראת נהיגה" למיניהם כמו "טוב" בהוד השרון.

אלה לא יציעו הוראה איכותית יותר, אבל ישווקו את עצמם טוב יותר ויקחו על זה יותר כסף.

אפשרות נוספת היא ללכת למשרד הרישוי, לדבר שם עם אנשים ולשאול מי לומד איפה ואיך התחושה שלו. מורה שאפשר

להרגיש איתו בנח זה לא פחות חשוב מאחד ש"מלמד טוב". בסופו של דבר, עיקר הלימוד יהיה לאחר קבלת הרשיון ולא

בשיעורים שתיקח עכשיו.

נקודה אחרונה, הקטע הזה של שאלה|... לא מקובל פה, אנא הימנע מכך בעתיד.

תודה ובהצלחה.

פורסם

אסי שלום.

כדאי מאוד לפני בחירה של מורה נהיגה לבצע "סקר שוק".

בחירת מורה נהיגה נעשת על ידי המלצת חברים קרובים אשר למדו אצלו, ובקרבת המורה לביתך.

כמובן שאם לאחר מספר שיעורים אצל אותו מורה שבחרת בהמלצת החברים, אינך מרוצה ממנו, ניתן להחליף את המורה, ולא לגרור את השיעורים עימו.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...