Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, תודה לאדי עזרת לי המון!!

אז אתמול קניתי את המגברון הזה, דבר מעניין מאוד זה שהקרוס המובנה שלו מאפשר לשרשר מגבר נוסף דרך הקרוס המובנה, ככה מתקבל חיתוך מלא LP-HP דרך הקרוס.

HU->מגבר אינפיניטי-HP לטוויטרים שמחוברים אליו, LP-יוצא עם עוד RCA להייפוניקס->למידבאסים ולסאב (מחובר דרך RCA נוסף ישירות מהHU).

וזה נתן לי יתרון מאוד חשוב, שעכשיו אני עובד אקטיבי מלא ולא אקטיבי דרך קרוס למידבאס.

סאונד השתפר המון, צריך לכוון עדיין אבל מרגישים הבדל במיוחד בעוצמה, שפעם לא הייתי עובר באלפיין שלי את ה-24 ועכשיו אני מרים אותו עוד ועוד בלי עיוותים בערך עד 30, והכל על אותם הגיינים שום דבר לא השתנה, רק התווסף המגבר הזה.

זה מוכיח לי שקרוסים הם בולענים של עוצמה ואיכות סאונד.

תמונות:

הרכש החדש - קטן,חמוד,צנוע אבל מאוד פרקטי. Infinity Kappa 52a

היום סיימתי להתקין אותו, להעביר חוטים וחיבור מפצל וRCA וכל הבלאגן.

האינפיניטי

כל הבגאז'

ועוד כמה

1

2

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

שלומי,

נראה שיוצא לי להגיב ראשון? :-)

היות וזה מגבר שנמכר ממני - אני אומר לך תתחדש ובכדי לנסות בכל זאת לא לאמר את שני המילים רצוף (כבוד לאלכס) אני גם אומר תהנה!

זה מגברון קטן אבל טוב! בימים שאינפיניטי היו מייצרים בארה"ב, כמה שהוא קטן יחסית הוא שוקל לא מעט, גוף קירור מסיבי ומגבר שנותן תוצאה נפלאה על כל רמקולים שאי פעם שמתי עליו - בייחוד טוויטרים, בייחוד מוראל.

כן, קרוס פסיבי בולע הרבה הספק אבל בפועל הנסיון שלי מראה שזה לא הזלילת הספק של הקרוס שמביא תוצאה כל כך לא טובה אלא פשוט קרוס שלא חותך נכון ולא מאזן נכון את הרכיבים - בייחוד בסטים הפשוטים של מוראל.

הכסף שהוצאת על המגבר הזה הולך ללכת למטרה טובה - אני מתכנן לעשות כמה שינויים קטנים בקרוב במערכת ברכב הישן - מיציתי אותה ואני רוצה לקפוץ עוד מדרגונת... :wink:

באמת, תהנה.

אפרופו איתמר, כן - זה הבייבי שהיה שלך :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אדי, חייב להגיד שאני מבסוט עליו והכל עובד מצוין

צריך קצת לכוון גיינים והכל אבל בינתיים זה בסדר עד המפגש הבא.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני מבין שאתה סוגר...

לא נורא - מפגש הבא תבוא, נשמע.

בכיף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשחושבים על זה, אין לי אפילו מושג למה מכרתי אותו :?

עשית קנייה מצויינת של מגבר אמריקאי אמיתי, שבתקופת בעלותו הקצרה אצלי אפילו עבר מריחת משחה טרמית חדשה והחלפנו לו גם כמה טרנזיסטורים מקוריים של ST. המגבר מבפנים כמו חדש (ואל תפתח אותו, זו קצת פרוצדורה לסגור אותו).

תתחדש ותהנה!

איתמר.

IMG_0188 (Large).jpg

IMG_0189 (Large).jpg

IMG_0190 (Large).jpg

IMG_0191 (Large).jpg

IMG00112.jpg

IMG00113.jpg

IMG00114.jpg

IMG00115.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...