Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת בגד מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצה אלי שמועה שמי שמזמין בגדים מאי בי גם אם זה מתחת ל 50$משלם מכס אז רציתי לשאול אנשים שכבר הזמינו בגדים\בגד ושילמו כמו שצריך באמת לשלם על זה ובלי כל מיני ביזבוזים נוספים..

אם זה יעזור אני רוצה להזמין שורט משם,אני מאמין שכולל משלוח הוא יעלה מתחת ל 50$

האם ישנה בעיה שהמוכר ירשום שזה בגד או שעדיף שהוא ירשום שזה משהו אחר ?

תודה.

Scan Speak

פורסם

אז אני צריך לרשום למוכר שישלח בדואר רגיל ולא דרך כל מה שציינת כאן?

והאם זו תהיה בעיה בשבילם או ההבדל כי אני ביקשתי מהבנאדם שישלח לארץ בהודעה פרטית (לפני כן הוא לא ציין במודעה שהוא שולח לארץ) אז אני לא רוצה לעשות לו טרחה ושישלח הכי פשוט...

Scan Speak

פורסם

יצא לי גם להזמין קפוצ'ונים וזק'טים שעלו מעל 50 דולר

מתוך 15 פעמים, פעם אחת ביקשו ממני דמי טיפול של 30 שקלים

פורסם

יצא לי גם להזמין קפוצ'ונים וזק'טים שעלו מעל 50 דולר

מתוך 15 פעמים, פעם אחת ביקשו ממני דמי טיפול של 30 שקלים

פורסם
יש לך בנאדם ספציפי שהזמנת ממנו אותם או שמה שמצאת הזמנת?

אם יש מישהו שלח קישור לדף שלו נראה מה יש לו עוד..

איזה מותגים אתה מחפש?

מוטי - שוב, זה פיפטי פיפטי..לרוב אם מזמינים פריט אחד או שניים לא משלמים מכס. עדיין לא יצא לי להזמין מאותו אדם כמות גדולה (יותר מ3 פריטים).

השולחים אורזים את זה באריזות כל כך קטנות שאי אפשר לדעת מה הולך בתוך החבילות האלה

פורסם
אני דיי בטוח שכשזה נוגע לביגוד, הרף הוא 70$ ולא 50.

ביגוד והנעלה זה עד 75$ על פי האתר של המכס. תהיה רגוע.

לא חותם

• תוכן חדש...