Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פונטו דור 1

עשיתי טיפול במורשה, הבאתי לו גלון שמן של Mobil 10W40 שיש במבצע עכשיו באוטודיפו

סתם שאלה נוספת: איזה שמן עדיף לרכב זה? AGIP או Mobil? שניהם נמכרים במבצע באוטודיפו והמוביל עולה 10 שקל יותר

בקיצור המכונאי החליף את הפילטר שמן למקורי, רוקן את כל השמן ושם ישר את כל ה 4 ליטר.

כשבאו לעשות נסיעת מבחן רק הניעו את הרכב.

האם לא אמורים קודם כל לשים קצת שמן שיכנס לפילטר ואז להניע ולכבות? האם כל ה 4 ליטר אמור להיכנס? כי הוא נראה טיפה מעל המקסימום במדיד

פורסם

יש ברשותי פיאט פונטו ספייס והשבוע גם אני עשיתי טיפול לרכבי לבד, גם אני קניתי מאוטו דיפו שמן של מוביל 10w40 ושמתי גם פילטרים מקוריים שזה חשוב מאוד, אני לא יודע להגיד לך מה יותר טוב אבל שניהם ברמה גבוה, בקשר לשאלתך שמילאתי אצלי שמן אז נשאר קצת בגלון אבל לא הרבה, אני יודע שזה לא אותו רכב אבל אני חושב ש 4 ליטר ברכב שלך זה הרבה! לא מומלץ לשים שמן מעל המקסימום בגלל שזה עשוי לגרום לנזילות, שממלאים שמן אז ממלאים עד המקסימום נותנים לרכב לעבוד כמה דקות ואם צריך במידת הצורך להוסיף

פורסם

,מוביל יותר טוב לדעתי , כן צריך למלות את הפילטר בשמן לזרימת שמן מהירה בהנעה ראשונה, מילוי שמן מעל המקסימום לא טוב למנוע , במידה ומדובר במלימ או שניים זה לא בעיתי.

בעבר קניתי שמן של אגיפ ובפתיחת הפקק הגלון היה ללא אתימה ומאז אני משתמש בשמן של מובייל

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

לא קריטי , בטיפול הבא תבקש שימלאו את הפילטר שמן , ולא ימלאו שמן מעל המקסימום במדיד .

את השמן שנותר תבקש שיחזירו לך , במידה ויהיה חסר שמן מנוע בהמשך תוסיף.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...