Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על משחק מירוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות משחק מירוצי מכוניות לPS3

אני מחפש משהו בסגנון של GT, מבחינת מציאותיות המירוצים וכו'

דווקא מהפרולוג לא כל כך נהניתי, אבל ממה שקראתי ההבדל בינינו לבין המלא, הוא עולם שלם

עוד משחק שנראה ממש טוב, הוא דירט 3, הוא גם ברמה של GT בשליטה ברכב ובמציאות שלו?

יש עוד משחקים שלא חשבתי עליהם? (סדרת nfs לא ממש מושכת אותי, מבחינת שליטה ברכב הוא תמיד היה נראה לי ברמה של משחק לפלאפון)

על מה אתם ממליצים?

פורסם

GT5 זה הטופ שבטופ לפי מה שהבנתי.

למרות שגם יצא לפני שנה משחק של F1 שגם נחשב ריאליסטי וקיבל ביקורות טובות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אכן, NFS SHIFT מעולה. עברתי אותו, רק לא כ"כ הצלחתי בדריפט - לא מבין מה רוצים ממני שם.

אהבתי בSHIFT את הקטע שאם הרכב נפגע חזק בחזית מושך לאחד הכיוונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רוצה המלצה למשחק מירוצים? אין בעיה, אבל קודם תגיד מה זה, ולמה הוא משמש:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מניסיון הGT5 הוא אחד ממשחקי הנהיגה הכי ריאלסטיים שיכולים להיות-טיפ:

תנסה לאתר רכבים שנהגת בהם -ותבדוק עד כמה זה קרוב.

עעוד עצה קטנה באם חשבת על הגה תלך על הכיווון של לוגיטק G25-27 או GT ואם יש לך עוד קצת כסף מיותר תנסה לייבא את ההגה החדש של טורטל מאסטר 5000 נדמה לי ותשלב איתם את אחד מכסאות המרוצים של פלייזון בארץ או פלייסיט בחו"ל.

לדעתי אם תשלב את הכסא של פלייסיט אם ההגים ברמה הגבוהה והמשחק הזה אתה תעבור לנסוע בתחבורה ציבורית(=

פורסם

נכון, זה כיסוי לאייפון. ראיתי מורכב על אייפון 4 וזה לא נראה משהו בכלל

דירט 3 בהחלט נראה טוב, מישהו שיחק ויכול להביא רשמים?

פורסם

test drive unlimited

nfs shift 2 unleashed (המשחק הכי ריאליסטי שקיים, תבחר לך כיול מתלים ,גובה רכב ,סוג הגה ועוד מיליוני דברים).

שיחקתי בדירט 3 ,מעולה ,קצת קשה לאחד שלא "חורש" זה די קשה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כאחד שמכור לדירט 2 אני יכול להגיד שהוא פשוט מעולה ואני מחכה לדירט 3 בקוצר רוח.

משחק קשה מאד ומתסכל בהתחלה, ריאליסטי מאד מבחינת הפיזיקה ולא סלחני בכלל. שרפתי עשרות שעות כדי לקחת בכל המירוצים מקום ראשון, ואני עדיין רק ב-40% מהמשחק בערך..אחרי כמה חודשים (לא משחק כל יום, גם לא כל שבוע, אבל כשאני יושב זה כמה שעות טובות). מה שפחות טוב פה זה מודל הנזקים שלא תמיד הגיוני - אתה יכול לעשות פליקפלק 3 פעמים, להתיישב על הגלגלים ולהמשיך כאילו לא קרה כלום, או שאתה עולה על סלע קטן ונדפק לך ההיגוי ברמה שאי אפשר להמשיך ולנצח.

זה פחות מטריד אותי כי ברגע שאני עושה תאונה אני ממילא מתחיל מהתחלה כי כבר אין סיכוי להגיע ראשון ברמת קושי שאני משחק (הכי גבוהה). מה שאני אוהב זה זמני המתנה מאד קצרים בין הנסיונות וגם בטעינה ראשונית זה מהר מאד יחסית.

רצוי מאד שיהיה לך הגה טוב לטובת העניין - לי יש את הG25, משובח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

האמת שאני לא מתכנן לקנות הגה בינתיים לפחות

הסתכלתי על ביקורות וסרטונים של הshift 2, ובאמת נראה מצוין

יש שם גם מירוצי שטח או רק כביש? יש מבחר גדול של מכוניות ? איך הוא ביחס לדירט 3?

פורסם

SHIFT 2 קשה מאוד לשחק בלי הגה אבל המשחק ברמה גבוה ומבחר קצת יותר גדול מSHIFT הראשון.

גם אני מכור לDIRT 2 וכבר מוריד את DIRT 3 משחק אם גרפיקה מעולה וכיפי ביותר ויש מבחר של תחרויות:ראלי,ראלי קרוס,"האחרון שנשאר",מירוצי גיפים ועוד הרבה.

פורסם

DIRT 3 משחק מדהים!!!

SHIFT 2 גם נחמד, את SHIFT הראשון שיחקתי דווקא עם עכבר וזה מאוד מדוייק וכיף. מזכיר לי את LFS שגם הוא מומלץ

אבל ימאס לך מהר.

עריכה: לא שמתי לב שמדובר בPS3, בכל מקרה נסה את DIRT 3 הוא יעסיק אותך די הרבה זמן.

• תוכן חדש...