Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר במאזדה 3 שנת 2008. כאשר המנוע עובד וההילוך הוא P, שלוחצים על הברקס ועוזבים יוצא מהתיבת הילוכים רעש כמו מכה.

מה זה יכול להיות?

תודה רבה!

פורסם

זה נורמלי לחלוטין, זה הרעש שקורה כשהפין שמחזיק את ידית התיבה משתחרר על מנת שתוכל להעביר הילוך,

שים לב שאם לא תלחץ על דוושת הבלם, לא תוכל להעביר לרוורס וכן הלאה. בכל רכב חדיש זה ככה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אולי היה קיים ופשוט לא שמת לב. לפני הרכב הנוכחי, נהגתי על דגם הקומפורט של ה-3, מאותו שנתון,

וגם אצלו יש את הרעש המתואר, כמו כן גם אצל רכב של חבר מליסינג, שנת 2009 יש את אותו הרעש.

התופעה נורמלית :wink:

פורסם
אולי היה קיים ופשוט לא שמת לב. לפני הרכב הנוכחי, נהגתי על דגם הקומפורט של ה-3, מאותו שנתון,

וגם אצלו יש את הרעש המתואר, כמו כן גם אצל רכב של חבר מליסינג, שנת 2009 יש את אותו הרעש.

התופעה נורמלית :wink:

רעש ה"טיק" המדובר אמור להיתקיים בזמן הלחיצה על ודושת הברקס ולא בעזיבה וזאת על מנת להזיז את דוושת ההילוכים קדימה/אחורה.

הבעיה המתוארת קורית כאשר הבחור גם עוזב את דוושת הברקס. תקנו אותי אם אני טועה.

:)
פורסם
רעש ה"טיק" המדובר אמור להיתקיים בזמן הלחיצה על ודושת הברקס ולא בעזיבה וזאת על מנת להזיז את דוושת ההילוכים קדימה/אחורה.

הבעיה המתוארת קורית כאשר הבחור גם עוזב את דוושת הברקס. תקנו אותי אם אני טועה.

זה נורמלי - קורה גם בזמן העזיבה, אם האוטו במצב P כמובן.

פורסם
הבנתי...אוקיי.

תגיד, הכינוי שלך זה קיצור של סמי טריילר?

:-D

לא בדיוק.

אך שם המשפחה שלי אכן מתחיל באות ט'.

• תוכן חדש...