Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין, חסכוני עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני חדש פה ויש לי שאלה:

אני מחפש להחליף רכב (כרגע נוהג בלאנטיס 2001) ואני הייתי רוצה עצה בנידון.

הדרישות שלי מהרכב הן שיהיה אמין וזול לתחזוקה (מצד אחד שלא אצטרך ל"בקר" הרבה במוסך ומצד שני במידה וכן אז שלא כל חלק יעלה לי כמו החלפת ראש מנוע)

אני גם רוצה (מי לא בימים אלו של ליטר בנזין ב7.5 ש"ח) רכב שאיננו "זללן" גדול של דלק (משהו כמו הלאנטיס שיש לי כיום זה בסדר)

בנוסף זה לא יכול להיות רכב קטן אלא משפחתי (צריך שיהיה בגאז' סביר ומקום ל-2 כיסאות תינוק מאחור).

הערה חשובה - לעניות דעתי ניתן להשיג רכב שעונה על הדרישות הללו בטווח המחיר הזה אך במידה ולא גם הצעות יקרות מעט יותר אני אשמח לקבל.

תודה רבה

שי

פורסם

רכב עד 70K ? אתה כמעט ולא דורש כלום תמורת המחיר שאתה רוצה לשלם...

הדרישה היחידית שלך היא חסכונית בדלק.אז קודם כל עדיף רכב קטן קצת (אל תדאג,יש מקום מאחורה,וגם הפגז' גדול ומרווח)

יש לך סזוקי שנת 2007,הם נוסעות מצויין והם מרווחים מאוד (מניסיון,נסעי עליו כמה פעמים) (הרכב שנסעתי בו,היה 3 שנים אצל חבר שלי,והוא לא ביקר במוסך כבר כמה שנים..).לגבי הצריכת דלק שלהם-הם לא זוללים אך הם לא הכי חסכוניים (נגדיר זאת כבינוני מינוס)

בהצלחה.

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקנות רכב חדש,כמו i10,פיג'ו 107,קיה פיקנטו,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

נראה לך הגיוני שהוא מבקש רכב משפחתי עם תא מטען סביר ואתה מציע לו את הרכבי המיני האלה!?

איפה הוא ישים ציוד של הילדים? עגלות ? יקשור אותם על המכסה מנוע מקדימה!?

יש לך המון אופציות בתקציב שלך

מזדה 3

פורד פוקוס

ניסן טידה

הונדה סיויק (אבל תצטרך לרדת לשנתון 2006 בערך)

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

בוקר טוב,

לרוב המשפחתיות שהציעו לך כאן יש צריכת דלק פחות או יותר דומה, לא ממש חסכונית אבל די סבירה. משפחתית שיכולה להתאים לך היא הטיוטה קורולה הרובוטית. היא חסכונית יותר משאר המשפחתיות, זריזה וגם די אמינה. החיסרון הוא באמת הגיר הרובוטי שלה, שלא כולם אוהבים. מה לעשות, צריך להתפשר על משהו כדי לקבל צריכת דלק טובה :-D

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

א. תודה רבה על העצות וכמו שכבר אמרו פה - אני לא מחפש רכב מיני אלא משפחתי.

ב. מה לגביי רכבים גרמניים (פולו או גולף למשל) הם מומלצים? מה לגבי שאר הפרמטרים (אמינות, צריכת דלק, יוקר הטיפול במוסך/חלפים)?

ג. מה לגביי שברולט ויואנט? היא עם מנוע 2 ליטר - אני יכול להסיק מכך שצריכת הדלק שלה "לא מי יודע מה"?

ד. אגב, פרמטר נוסף שחשוב לי ושכחתי לציין קודם הוא "מכירות" הרכב - הכוונה עד כמה הרכב "מכיר" (=נמכר בקלות)?

ההנחה שלי היא שככל שרכב יותר נפוץ בכבישי ישראל (מי אמר מאזדה 3/טויוטה קורולה) הוא יותר קל למכירה, החלפים שלו זמינים וזולים וכך גם הטיפולים בו. אני צודק?

תודה,

שי

פורסם

שברולט ויואנט, לא להתקרב. זה בעצם דייהו ולא שברולט אמיתית. מבחינת דלק, שברולט מאליבו עם מנוע 3.5 תהיה יותר חסכונית ממנה, גם בעיר וגם בחוץ. באחריות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

צודק בעיקרון ,אבל לדוגמא הקורולה הרובוטית לא "מכירה" כל כך בגלל הגיר רובוטי שלה .

לדעתי היא ההמלצה הכי טובה מכיוון שהיא מאוד מרווחת , זריזה ,חסכונית , וזולה יחסית לשנתון(אתה יכול להביא 2008 בתקציב שלך).

המלצתי היא שתעשה נסיעת מבחן על הרובוטית ותרגיש את הרכב .

פורסם

אם לטויוטה לא היה גיר כזה זוועתי הייתי לגמרי ממליץ על הרכב, תעשה נסיעה על הרכב אם באמת זה לא מפריע לך זאת אופציה מעולה!

בעניין מכירות, מכיר וכו' או יותר קל להגיד סחירות (:

לא בהכרח רק שמאוד נפוץ קל למכירה כי לדוגמא יונדאי אקסנט , מאזדה 3 הגירסה הרגילה לא 2 ליטר וכו' כל הרכבים שנמצאים בצי הליסינג הם מאוד נפוצים וממש לא קל למכור אותם כי אנשים אומרים אני אקנה מליסינג אקבל תנאי תשלום נוחים,אחריות ושנתון יותר גבוה תמורת הכסף שלי למרות שבעיקרון הרכב עם עבר ליסינג ועבר ק"מ ובנוסף יהיה קשה למכור אותו יחסית.

(דרך אגב קשה זה הכל עניין של מחיר, כמעט כל רכב ימכר הכל עניין של מחיר)

בעניין הגרמניות, פולו הדור הקודם (לא 2010) לא כזאת מרווחת מבחינת תא מטען והיא נחשבת סופר מיני

הגולף יקרה יחסית ותוכל לרכוש שנתונים נמוכים שלה כמו ההונדה 2006 בערך אבל היא סובלת מצריכת דלק גבוהה וטיפולים יקרים להחריד, אני אישית לא הייתי נכנס להרפתקה הזאת

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

טויוטה קורולה 2007 לפני הגיר הרובוטי הזוועתי

פורד פוקוס הרגשה של אי זריזות אבל יותר נוחה

מאזדה 3.. טוב קשה לי להמליץ על מאזדה

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם
א. תודה רבה על העצות וכמו שכבר אמרו פה - אני לא מחפש רכב מיני אלא משפחתי.

ב. מה לגביי רכבים גרמניים (פולו או גולף למשל) הם מומלצים? מה לגבי שאר הפרמטרים (אמינות, צריכת דלק, יוקר הטיפול במוסך/חלפים)?

ג. מה לגביי שברולט ויואנט? היא עם מנוע 2 ליטר - אני יכול להסיק מכך שצריכת הדלק שלה "לא מי יודע מה"?

ד. אגב, פרמטר נוסף שחשוב לי ושכחתי לציין קודם הוא "מכירות" הרכב - הכוונה עד כמה הרכב "מכיר" (=נמכר בקלות)?

ההנחה שלי היא שככל שרכב יותר נפוץ בכבישי ישראל (מי אמר מאזדה 3/טויוטה קורולה) הוא יותר קל למכירה, החלפים שלו זמינים וזולים וכך גם הטיפולים בו. אני צודק?

תודה,

שי

בוקר טוב,

שברולט ויואנט לא קולעת לדרישה שלך לרכב סחיר ולרכב חסכוני בדלק. המכונית יכולה לתת מענה ללקוחות מסוימים עם תקציב מוגבל, אבל לדרישות שלך היא לא ממש מתאימה.

פולו אינה מכונית משפחתית, אז ההשוואה שלה למכוניות כמו קורולה או מאזדה 3 לא ממש מתאימה.

לגבי זמינות חלפים - אני לא חושבת שאתה צריך לדאוג מזה בכלל. כל הרכבים שצויינו בשרשור הזה די נפוצים בארץ ולאף אחד מהם אין בעיה של חלפים, מקוריים או תחליפיים. זה לא צריך להטריד אותך בכלל. גם עלויות הטיפולים והתיקונים די דומות, כאשר לכל רכב יש את הדברים בהם הוא יקר יותר ואת הדברים בהם הוא זול יותר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

הגולף והפולו קטנות , לא מרווחות , הטיפולים מאוד יקרים וצריכת הדלק שלהם בינונית מינוס , אני תומך בהמלצות על הטויוטה.

אחזקה לא יקרה והצריכת דלק הרבה יותר טובה מהגולף.

• תוכן חדש...