Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיקום גולף טוטאלוס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהבתי את הפתיחה שלך

מאוד התחברתי אליה!

בתור בן של מוסכניק וחולה רכב מגיל אפס, אבא שלי תמיד ביאס אותי והוריד לי מוטיבציה.

היום, אחרי שיחה לה הוא מתחיל להבין אותי ומקבל את השריטה (אולי הוא התבגר קצת :) )

לעניינו,

תתחדש על הרכב ותהנה מהעבודה.

שיהיה המון בהצלחה ואל תוותר, גם אם קצת קשה...

גם אני בן של מוסכניק ואת 90% מהשריטות שלי אבא לא מקבל! ומוריד אותי לגמריי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו שכבר כתבתי אני אצלם ואעלה לפה.

תודה.

תודה תמיד כייף לשמוע מילה טובה על הכתיבה!

דרך אגב היום אחריי שהתנעתי את הרכב ראיתי שיש סדק על השימשה הקידמית ורואים שזו פגיעה מאבן. כניראה למישהו הרכב מפריע, או איזה ילד קטן שחשב שזה רכב זרוק. בכל מקרה זה מאוד מעצבן לראות דבר כזה. אנשים פשוט חארות אין לי מילה אחרת להגיד על זה. פשוט הרס לי את היום, אני עובד קשה מאוד בשביל כל שקל ויש מישהו שנהנה מלעשות לי נזקים ולהוסיף לי השקעות.

באמת הורס את היום!!!! גם את האוטו שלי מישהו דפק השבוע עשה מכה מכוערת וברח! (מכת חנייה)

לגבי הגולף שיהיה בהצלחה!! MK2 3 דלתות מאוד נדירה בארצנו!! בסה"כ נראת שמורה למרות הק"מ המטורף!

האם יש תמונות של פנים הרכב?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חרא של אוטו, אני מציע לך להפסיק בשיפוץ לזרוק אותו. אתה יודע מה? אני מוכן לעשות לך טובה ולהיפטר ממנו בשבילך, איך?:lol:

וברצינות, כל הכבוד לך, זה הרכב הכי כיפי בעולם, גם לי יש כזה ואני מת עליו! כבר לא עושים כאלה היום.

49509891.jpg

וגם אני מתכוון להכניס את שלי לפחחות כללית בקרוב. אנשים מפגרים אנחנו, זורקים כסף על גרוטאות:roflmao:

בהצלחה, ותמשיך לעדכן!

איזה גיר יש לך? 5 או 4 הילוכים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

A900 - בוא נפתח קבוצת תמיכה :lol: :lol:

SlowRide - השריטה של כולנו זה מה שמאחד אותנו כאן.

אני לא יכול להגיד שאני מת על הרכב שלי (Fiat UNO 45 1.0) אבל משהו בו עושה לי חשק לסדר ולהשקיע בו (למרות שאני יודע שזה מקביל לכוסות רוח למת).

אולי זו צריכת הדלק הנמוכה בכל קנה מידה אפשרי, אולי בגלל שעבדתי עליו כמה חודשים כדי שיעלה על הכביש ואולי בגלל שזה הרכב שלי פשוט.

יכול להיות שזה סתם בגלל שאני חולה מכוניות וכואב לי לראות אותן מוזנחות\לא מטופחות... :shock::roll:

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
אם בא לך לשים גריל 4 פנסים וגנטים מגנזיום מקוריים, אז יש כזו GTI או שרק מזכירה GTI במגרש פרוק בפ"ת.

היא לא GTI, הגריל שבור והג'נטים הם רונאל R8 אבל לא מקוריים.

בדיוק בשבוע שעבר התעניינתי בג'נטים האלה והבחור דרש 600 ש"ח אבל אמר שהפועלים לא הגיעו ולכן עלי להשאיר לו את הכסף ויום למחרת הם יחכו לי.

לא רציתי להשאיר אז אחרי כמה ימים התקשרתי לשאול אם יהיה מי שיפרק אותם והוא אמר לי להגיע. כשהגעתי הוא אמר שהפועלים צריכים ללכת לאכול ושאחכה חצי שעה, אז חיכיתי וראיתי שהפועלים ממשיכים לעבוד ולא לאכול, ואחרי חצי שעה הוא אמר שהפועלים באמצע העבודה, וביקש שוב שאשאיר לו את הכסף ואבוא מחר. בקיצור- ויתרתי על הג'נטים. לדעתי הרכב הזה בכלל לא שלו כי הוא נעול ועומד מחוץ למגרש.

פורסם

דרך אגב אני מחפש דלת ימנית של 3 דלתות של ה5 קצרה מידי. אם מישהו ראה או שמע זה המקום.

לפני כמה חודשים חיפשתי את הדלת קדמית של הנהג ברכב הזה, ובאמת היה קשה למצוא, בסוף מצאתי ובקשו 600 ש"ח ועוד בצבע לא מתאים, עם קצת מזל ועזרה בפורום הגעתי אל איציק, מומחה לגולף, שגם מחזיק כלים לפירוק (050-5251888 שמור את המספר!) וקניתי ממנו דלת בצבע הנכון בפחות מחצי מהמחיר ההוא. התקשרתי אליו עכשיו בשבילך, אבל כרגע אין לו בכלל דלת כמו שאתה מחפש.

בקיצור - קשה למצוא, אבל אל תתיאש.

ד"א, יש לי גולף פנקשיין, 1600, 5 דלתות לפירוק - למקרה שתרצה לקנות חלקים אחרים.

יש לי גולף כמו שלך כבר 5 שנים, וזה באמת שכיף לנהוג עליו.

כל הכבוד על הפרויקט.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
חרא של אוטו, אני מציע לך להפסיק בשיפוץ לזרוק אותו. אתה יודע מה? אני מוכן לעשות לך טובה ולהיפטר ממנו בשבילך, איך?:lol:

וברצינות, כל הכבוד לך, זה הרכב הכי כיפי בעולם, גם לי יש כזה ואני מת עליו! כבר לא עושים כאלה היום.

49509891.jpg

וגם אני מתכוון להכניס את שלי לפחחות כללית בקרוב. אנשים מפגרים אנחנו, זורקים כסף על גרוטאות:roflmao:

בהצלחה, ותמשיך לעדכן!

לא הבנתי למה אתה צריך להכניס אותה לפחחות אם היא נראת מושלם!?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היא מודה לך על המחמאה:-)

יש מתחת לפגוש מכה קטנה כזאת, רואים בתמונה, ויש כל מיני נגיעות חלודה שטחיות ומעצבנות, שצריך להפטר מהן.

פורסם

אבי, כמו ששמת לב אנחנו שכנים, לא קישרתי את השם לאדם עד שראיתי את התמונה.

השכונה שלנו זה חרא של שכונה, לי חתכו עם סכין זוג צמיגים חדשים בפני פחות מחודש!

אבן על השמשה הקדמית גם זרקו לי, וגם לי יש סדק קטן, יש לי ביטוח שמשות אבל אני לא יחליף כול עוד זה לא מתפשט, מה גם שאצלי זה בחלק התחתון ככה שבקושי רואים.

בהצלחה בהמשך!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

49509891.jpg

בהצלחה, ותמשיך לעדכן!

הגולף שלך יפיופה. אצלי זה דגם פנקשיין 5 הילוכים מודל 92. לדעתי זאת לא גורטאה. זה רכב אמיתי, אין על הרכבים של פעם דרך אגב יש לי עוד אחת כזאת 5 דלתות 1.6 אוטומט הרבה שנים במשפחה פשוט אחלה רכב. באמת שלא מייצרים כאלה דברים היום.

באמת הורס את היום!!!! גם את האוטו שלי מישהו דפק השבוע עשה מכה מכוערת וברח! (מכת חנייה)

לגבי הגולף שיהיה בהצלחה!! MK2 3 דלתות מאוד נדירה בארצנו!! בסה"כ נראת שמורה למרות הק"מ המטורף!

האם יש תמונות של פנים הרכב?

אני אצלם. פנים הרכב יפה מאוד ושמור מאד בלי עין הרע הדשבורט במצב חדש בלי פיצוצים ביכלל.

לפני כמה חודשים חיפשתי את הדלת קדמית של הנהג ברכב הזה, ובאמת היה קשה למצוא, בסוף מצאתי ובקשו 600 ש"ח ועוד בצבע לא מתאים, עם קצת מזל ועזרה בפורום הגעתי אל איציק, מומחה לגולף, שגם מחזיק כלים לפירוק (050-5251888 שמור את המספר!) וקניתי ממנו דלת בצבע הנכון בפחות מחצי מהמחיר ההוא. התקשרתי אליו עכשיו בשבילך, אבל כרגע אין לו בכלל דלת כמו שאתה מחפש.

בקיצור - קשה למצוא, אבל אל תתיאש.

ד"א, יש לי גולף פנקשיין, 1600, 5 דלתות לפירוק - למקרה שתרצה לקנות חלקים אחרים.

תודה על המספר אני אתקשר אליו. ויש כמה חלקים שאני צריך אבל לא בנתיים, אני אדבר איתך.

יש לי גולף כמו שלך כבר 5 שנים, וזה באמת שכיף לנהוג עליו.

כל הכבוד על הפרויקט.

אבי, כמו ששמת לב אנחנו שכנים, לא קישרתי את השם לאדם עד שראיתי את התמונה.

השכונה שלנו זה חרא של שכונה, לי חתכו עם סכין זוג צמיגים חדשים בפני פחות מחודש!

אבן על השמשה הקדמית גם זרקו לי, וגם לי יש סדק קטן, יש לי ביטוח שמשות אבל אני לא יחליף כול עוד זה לא מתפשט, מה גם שאצלי זה בחלק התחתון ככה שבקושי רואים.

בהצלחה בהמשך!

תודה.כן לצערי בשכונה שלנו יש אנשים שכואב להם לראות רכב יפה, או עוד חנייה שנתפסת.

נ.ב אני מבטיח לעדכן בכל צעד שיעשה ברכב. תודה לכולם!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אז היום היה לי חופש קטן. קמתי מוקדם בבוקר, וכרגיל. להקדיש זמן לרכבי היקר. התקשרתי לחבר טוב והערתי אותו, נסענו יחד לאזור-חולון לעשות מסע חיפושים לאחר דלת. הייתי בכמה מגרשים והתאכזבתי קצת. לא מצאתי שום דלת, בכל מקום שהייתי אמרו לי שזה רכב נדיר וקשה מאוד למצוא לו חלקים כאלה. בכל זאת לא רציתי לחזור בידים ריקות ונכנסתי למוסך פולקסווגן אוודי מורשה וקניתי שמן, פילטר שמן, פילטר אויר. בכל זאת צריך להתחיל לאסוף חלקים.

לצערי לגבי הדלת זאת קצת בעיה חפרתי בכמה מגרשים באשדוד, אפילו בבאר שבע. אבל אני לא מתייאש, אני אמשיך לחפש עד שאמצע גם אם זה יקח לי חודשים. אחריי החפירה 2 תמונות.

תמונה 1: שמן, פילטר שמן מקורי גרמני, פילטר אוויר תחליפי כי לא היה מקורי אז זה זמני.

תמונה 2: ספר היינס שמלווה אותי כבר כמה שנים.

דרך אגב איך השמן הזה טוב או שלא משהו?

IMG_1410.jpg

IMG_1411.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אצלי זה דגם פנקשיין 5 הילוכים מודל 92. לדעתי זאת לא גורטאה. זה רכב אמיתי, אין על הרכבים של פעם דרך אגב יש לי עוד אחת כזאת 5 דלתות 1.6 אוטומט הרבה שנים במשפחה פשוט אחלה רכב. באמת שלא מייצרים כאלה דברים היום.

גרוטאה זה כמובן בצחוק, הרכב הזה הרבה יותר רכב מהסופר מיני של היום, וגם מחלק מהמשפחתיות!

גם לי יש 5 הילוכים. בתיאוריה אם רוצים לשים שם 1.8 צריכים להחליף גם את הגיר? או רק את הקלאץ'?

פורסם
גרוטאה זה כמובן בצחוק, הרכב הזה הרבה יותר רכב מהסופר מיני של היום, וגם מחלק מהמשפחתיות!

גם לי יש 5 הילוכים. בתיאוריה אם רוצים לשים שם 1.8 צריכים להחליף גם את הגיר? או רק את הקלאץ'?

לגבי הגיר אין לי ניסיון עם זה אבל זה מה ששמעתי מכמה אנשים.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סיפור רציני לא? גם בלמים צריך? צ'מפיון נותנים אישורים בכלל? (סליחה על ההתעלקות עם השאלות שלי)

• תוכן חדש...