Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גלגל בגולף 160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קמתי בבוקר עם פנצ'ר.

כמובן שמיד ניגשתי להחליף את הגלגל , אבל להפתעתי ראיתי שהראש של הברגים של הגלגלים שונה טיפה מראש סטנדרטי.

ניגשתי לערכה של הגלגל הרזרבי. ולא מצאתי שם שום מברג / מפתח שפותח את הברגים האלה..

האם פספסתי משהו בדרך? או שפשוט מישהו בחברה שכח את החלק הקטן אבל החשוב הזה?

אשמח לעזרה , מה אני עושה מפה? אני צריך להחליף גלגל..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בספר הרכב לא כתוב כלום בנושא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין לי מושג היכן הוא :( בגלל זה פניתי לפורום , אני מאמין שלאנשים פה יש ניסיון עם רכבים של פולקסווגן , ואפילו עם הגולף 160 :)

פורסם

תעלה תמונה של הברגים ושל המפתחות שלך.

אני מכיר אוצפיה לקנות בורג עם הברגה שונה וזה על מנת שלא יוכלו לגנוב את הג'אנטים.

אבל זה לא מגיע כך מהחברה, אלא קניה פרטית(יש מלא באיביי).

קובי

פורסם

כן זה כנראה מה שקרה. כל אופן מצאתי את החלק המתאים והחלפתי גלגל.

השאלה עכשיו מאיפה אני מביא צמיג זהה במחיר שפוי? בחברה ביקשו 700 ש''ח לצמיג וזה נראה לי הרבה,

זה צמיג של דאנלופ 205/55 R16. מצאתי ב500 שקל אצל פאנצ'רמאכר אבל הצמיג לא היה זהה ב100%. (הוא טען שהדגם הוחלף.. זה לא נשמע לי אמין במיוחד).

האם יש לזה משמעות? מה עוד אני צריך לבדוק כדי לוודא שבאמת מדובר באותו צמיג 1 ל1?

אשמח לעזרה חבר'ה :) ותודה על הניסיון לעזור עד עכשיו.

פורסם

כנראה תיארתי את זה לא נכון.

זה לא פנצ'ר , זה קרע בצמיג. הלוואי והיה אפשר לתקן את זה בלי להחליף את הצמיג :)

פורסם

איך הגעת למצב של קרע בצמיג?

האם זאת פעולה מכוונת או שנוצר עקב בלאי?

אם זה בלאי, צפה זאת גם בשאר הצמיגים והחלף אותם מיד!

קובי

פורסם

אם זה בלאי, צפה זאת גם בשאר הצמיגים והחלף אותם מיד!

+1

אבל זה לא מחייב, יכול ליהיות שהוא נכנס במדרכה והצמיג נקרע, יכול ליהיות שהוא נסע בדרך עפר ואבן חדה/גדולה קרעה את הצמיג.

פורסם

האוטו בן 4 חודשים (3500 ק''מ) ככה שבלאי זה לא.

כנראה עליתי על משהו חד או שמישהו ניסה לגנוב תג'אנט או משהו בסגנון. אין לי מושג.

כל אופן זה המצב, אבל אין צורך להחליף יותר מצמיג אחד כי השלושה האחרים באמת במצב מצויין.

• תוכן חדש...