Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שגיאה 0X0000007b בניסיון להתקין XP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאני חלוד מעט. לא מצליח להתקין XP על נייד של HP. מדובר בדגם HP 620.

בתחילת התקנת XP כאשר המערכת טוענת את קבצי ההתקנה, קופצת לה שגיאה 0x0000007b.

ניסיון עם דיסק XP אחר משיג את אותה התוצאה.

אציין שמותקן XP שעובד ולא מוציא את השגיאה הזו בשום שלב (אני פשוט לא מרוצה ממס' דברים ולכן צריך להתקין מחדש על נקי).

אחרי קצת קריאה, ישנן מס' סיבות לתקלה אבל בנתיים לא מצליח למצוא פתרון.

מה נעשה שקדם לשגיאה:

אחרי בדיקה של עדכונים באתר של HP עדכנתי firmware של הדיסק הקשיח. מדובר בדגם WDC WD2500BEKT.

הותקנה קושחה 02.01A02 REV: A רציתי לעשות downgrade אבל הבנתי שלא ניתן.

וירוסים בדקתי ולא נמצאו. chkdsk נעשה ולא נמצאו שגיאות.

מה כדאי לעשות ? 7 אני לא רוצה להתקין היות ומדובר על סלרון עם 1GB של RAM.

אשמח לשמוע עצות למציאת פתרון.

תודה רבה

ליאור

עריכה: אני באמת חלוד. היות ומדובר על נייד חדש, הבעיה נעוצה בביוס ששם בברירת מחדל יש AHCI ו-XP לא תומך בזה מהקופסא, העברה ל-IDE בביוס פתרה את הבעיה.

נמשיך עם ההתקנה ונראה.

Veni Vidi Vici

פורסם

1. תפרק את הדיסק הקשיח ותתקין אותו במחשב אחר ובצע פורמט. לאחר מכן חבר אותו בחזרה למחשב הבעייתי ונסה להתקין את XP.

2. האם במחשב מותקנים שני סטיקים של 512MB ? במידה וכן הוצא את אחד הזכרונות ונסה שוב פעם להתקין.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה לא חלוד, בדרך כלל ההתקנה לא תזהה את הכונן הקשיח ותציג הודעה בהתאם, לא אמורה לקפוץ שגיאה.

אבל... זה הרי אתה, ומסורת זה מסורת, ברור שיהיה משהו מאתגר :lol::wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...