Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת דוד אחורי פתוח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשבה שמנקרת במוחי כבר כמה זמן , חשבתי (רק חשבתי , אני לא מתכוון לעשות את זה עקב מחסור מזומנים וסדרי עדיפויות בחיי) על החלפת הדוד האחורי בלבד בRSI - עכשיו , ידוע לי שאין בזה שום תוספת כוח או שיפור כלשהו מלבד שיפור ברעש המופק ובמראה... השאלה היא - האם יכול להיות מצב שהתקנת דוד תפגע בביצועים??

תודה

:-)

פורסם

ונכון אני רק משאר ומדבר מניסיון מואט

דוד אחורי שלא מותאם לדגם הרכב אילה אוניברסלי לא יכול להוסיף.... זה בטוח ...

ההיתנגדויות שלו לא מתוכננות לאוטו סוג רכב כמו שהדוד המקורי מיועד לכך , הדוד המקורי נבנה לתת מקסימום יעילות במסגרת המגבלות ... ולרוב דוד חלופי לא יתן כלום פרט למראה ואולי מעט רעש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שמנסיון שלי !

יש שיפור מורגש !!!

אחרי שהתקנתי את הדוד אגזוז המאד נפלא שיש לי, אכן הורגש שיפור !

שלא לדבר על הצליל !!!אךךךךךךךךך הצליל !

ליביור יוכל להעיד על כך !

אבל ...באוטו שלי אין מחשבים ואין ממיר קטליטי ולכן היה לי שיפור !

אתם עם כל ה"שיכלולים" שלכם גם כן ! :lol:

תקנו אוטו אמריקאי ישן !

אחלה פלטפורמה שבעולם לשיפורים ! :twisted:

V8Driver

פורסם
שמנסיון שלי !

יש שיפור מורגש !!!

אחרי שהתקנתי את הדוד אגזוז המאד נפלא שיש לי, אכן הורגש שיפור !

שלא לדבר על הצליל !!!אךךךךךךךךך הצליל !

ליביור יוכל להעיד על כך !

תקנו אוטו אמריקאי ישן !

V8Driver

מעניין לראות אמריקאית משופרת :o

במיוחד במראה..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אתם קשים...

תודה על העזרה... אבל אין לי רכב אמריקאי אדיר מימדים וחסר מחשבים אז העצות שלכם קצת לא מועילות...

אבל תודה בכל זאת.

פורסם

והמסקנה היתה: שכן, אפשר שתהיה ירידה בביצועים, מאחר וה-back pressure

באגזוז ירד (זה בד"כ מתבטא בירידה בסל"ד הנמוך עד הבינוני).

פורסם
מחשבה שמנקרת במוחי כבר כמה זמן , חשבתי (רק חשבתי , אני לא מתכוון לעשות את זה עקב מחסור מזומנים וסדרי עדיפויות בחיי) על החלפת הדוד האחורי בלבד בRSI - עכשיו , ידוע לי שאין בזה שום תוספת כוח או שיפור כלשהו מלבד שיפור ברעש המופק ובמראה... השאלה היא - האם יכול להיות מצב שהתקנת דוד תפגע בביצועים??

תודה

אתה אמרת לי לפני שבוע במסנג'ר שאם תהיה לך אי פעם מחשבה על שיפורים כאלה או אחרים ברכב שלך אז שאני יוריד אותך מזה, נכון ? יופי - אז רד מזה :!::mm_mad:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה

אתה אמרת לי לפני שבוע במסנג'ר שאם תהיה לך אי פעם מחשבה על שיפורים כאלה או אחרים ברכב שלך אז שאני יוריד אותך מזה, נכון ? יופי - אז רד מזה :!::mm_mad:

איציק

רק בשבילך הדגשתי מס' נקודות , להלן ציטוטים נבחרים:

חשבתי (רק חשבתי , אני לא מתכוון לעשות את זה עקב מחסור מזומנים וסדרי עדיפויות בחיי)

כמו שהבהרתי... זו היתה מחשבה לשם המחשבה ותו לא...

:p

פורסם

תודה

איציק

רק בשבילך הדגשתי מס' נקודות , להלן ציטוטים נבחרים:

חשבתי (רק חשבתי , אני לא מתכוון לעשות את זה עקב מחסור מזומנים וסדרי עדיפויות בחיי)

כמו שהבהרתי... זו היתה מחשבה לשם המחשבה ותו לא...

:p

חחחח

אני זוכר שגם פעם "חשבת", רק "חשבת" להנמיך :mm_tongu:

אם אין לך מזומנים ואתה לא מתכוון לעשות את זה , אז על מה ולמה השאלה :?:

הנושא נטחן לא מעט כאן בפורום ובשביל לקבל אינפורמציה אם זה יעיל (או לא) כל מה שנדרש לבצע הוא...חיפוש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה

איציק

גם ממני ביקשת לתת לך כאף כשתחשוב להוציא עוד כספים על הרכב, אז הנה זה בא!

בנוסף , אחרי ההנמכה , יש סיכוי שתגלח את האגזוז בבאמפר הקרוב למקום מגוריך.. :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שמנסיון שלי !

יש שיפור מורגש !!!

תקנו אוטו אמריקאי ישן !

V8Driver

גם לי אין ממיר ואין מחשבים... לא צריך אמריקאית ישנה בשביל זה...

אני הולך לשים דוד פתוח ומי שרוצה אני יכול להפנות אותו למקום טוב שעושה מחירים טובים וגם מסתדר עם צ'קים...

אני יודע שלי יהיה רכב יחודי בארץ... סוויפט 88 עם דוד פתוח ופילטר אוויר פתוח ועוד לא דיברתי על הנמכה וכפתור טורבו.... יאאממיי

haters will hate

פורסם
שמנסיון שלי !

יש שיפור מורגש !!!

תקנו אוטו אמריקאי ישן !

V8Driver

גם לי אין ממיר ואין מחשבים... לא צריך אמריקאית ישנה בשביל זה...

אני הולך לשים דוד פתוח ומי שרוצה אני יכול להפנות אותו למקום טוב שעושה מחירים טובים וגם מסתדר עם צ'קים...

אני יודע שלי יהיה רכב יחודי בארץ... סוויפט 88 עם דוד פתוח ופילטר אוויר פתוח ועוד לא דיברתי על הנמכה וכפתור טורבו.... יאאממיי

יאמי יאמי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

סתם לשם השעשוע ולידע האישי שלך...

המכונית שלך במילים מעטות לא לוקחת שום אמריקאית משופרת ( שפריצר זה לא שיפור ולא מדבקות וספויילרים כמו הקוואלירים הידועות )

ולשם השוואה... :) אני מציע אני ואתה ... ולשם דוגמא... איזה פורד עגלה שנת 67.....

סתם אוטומט 3 הילוכים ....

( אה כן מנוע 289 ובסביבות ה300 סוסים ביום טוב עם כיוונים על הבוקר ... אבל גם ביום רע ... :) ) אז תחשוב על זה....

גם את המכונית של V8 אני קצת בספק שתיקח....

שלא לדבר על אמריקאיות משופרות.

אתה צריך לשנות גישה ולהזכר שיש לך משפחתית ... כן משפחתית כולה עוד מאזדה עם פנסים שונים וספויילר...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב אני אנסה להחזיר אותכם לנושא..

האם אני אקבל שיפור אם אני אתקין דוד אחורי פתוח?? - מדובר באלפא ללא ממיר....? :D

האם לסברינג או\ו לסופרספרינט יש תו תקן לדודים האחוריים שלהם?

פורסם

לי יש דוד אוניברסלי של "המשתיק" וממיר מרוקן.

באופן שלא משתמע ל2 פנים, יש תוספת כוח :!:

אם אתה רוצה לשפר לך על זה כבר, זה לא יהרוג אותך :!:

כולה דוד אחורי :!:

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

• תוכן חדש...