Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה ספורט 1.2 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברצוני לשמוע (לראות) את דעתכם לגבי ההצעה הבאה.

סיאט איביזה גימור ספורט 1.2 TSI כולל מגני רוח לחלונות+ מצלמת רווסרס ומולטימדיה כולל כל הגימורים של הספורט במחיר של 110 אלפיות חדשות.

אני מודע למחיר המבצע של דגם הה 1.4 ידני אבל לעניות דעתי שווה להוסיף את הפרש המחיר ולהשתדרג למנוע חדש וחסכוני הרבה יותר וכמובן וכמובן הוא אוטומט.

לפני כחודש בערך הוצע לי את הסיאט סטייל משפחתית עם אותו מנוע ב 104 אלפיות (וכמעט ללא תוספות חוץ ממערת המולטימדיה).

ברצוני לדעת מה אתם חושבים על העיסקה שרשמתי פה (שווה לא שווה) ובכלל האם שווה להשקיע את הכסף במכונית הסיאט או ללכת לכיוון הניסאן גוק שמחירה הוא דיי קרוב. מה שבאמת מפחיד אותי פה זו העובדה שאני יכול לרכוש את הרכב ולאחר כמה חודשים סיאט תיצא במבצע חדש ואני אתבאס שלא חיכיתי...

תודה..

פורסם

אל תקנה סיאט כי מחר יכול לצאת מבצע חדש, סיאט נורא בעיתיים בקטע הזה של המבצעים, אני בתור אחד שיש לו סיאט SC מלפני המבצעים (אני לא מדבר על הנחות במעמד המכירה אלא מבצעים ) נורא התאכזבתי מהמבצעים שבהם מורידים לך את ערך הרכב בצורה דרסטית וללא אכפתיות מלקוחות ישנים, אני טוען שהנחות זה דבר רצוי ויפה אך זה צריך להעשות במעמד הסגירה ולא צריך להיות מפורסם באיילון על שלט שיש מבצע בזמן שאתה תרצה למכור את הרכב שלך אך חדש יעלה אותו הדבר.

לכן אני הייתי הולך על הג'וק או על כל יפנית אחרת כמו מאזדה/ הונדה וכדומה.

מקווה שעזרתי, יום טוב

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

ידני או DSG?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
ידני או DSG?

זאת בדיוק השאלה

ידני לא היתי קונה במחיר כזה, DSG בהחלט שווה אם זה הדגם ספורט עם הגג.

פורסם

קניתי IBIZA SPORT 1.2 TSI DSG עם כול תוספת אפשרית בערך ב115.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם
זאת בדיוק השאלה

ידני לא היתי קונה במחיר כזה, DSG בהחלט שווה אם זה הדגם ספורט עם הגג.

כמובן DSG עם כל גימורי הספורט..

פורסם
קניתי IBIZA SPORT 1.2 TSI DSG עם כול תוספת אפשרית בערך ב115.

אזז איך האוטו חביבי?? אתה מרוצה/לא מרוצה ?? ומתי רכשת אותו?

פורסם

מה המחיר הסופי(על הכביש) ואיזה צבע(יש שינוי במחיר) שיש לך?

הרכב הוזמן לפני כמה ימים אני מחכה שהוא יגיע, מנסיעת מבחן שביצעתי(כמו שאתה ביצעת, לא?( הרכב חזק והשילוב של הגיר והמנוע מצוינים.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם
מה המחיר הסופי(על הכביש) ואיזה צבע(יש שינוי במחיר) שיש לך?

הרכב הוזמן לפני כמה ימים אני מחכה שהוא יגיע, מנסיעת מבחן שביצעתי(כמו שאתה ביצעת, לא?( הרכב חזק והשילוב של הגיר והמנוע מצוינים.

ההצעה היא 111 על הכביש עם צבע...(ההצעה היא לשני רכבים).

ידיד כמון תתחדש....רצתי לדעת האם אתה בדקת עוד מספר רכבים לפני הקנייה כי אני לא ממש ואם כן מה היתה התרשמותך מכל רכב ורכב..

פורסם

בדקתי את הטויוטה ספייס - זמן הספקה לא הגיוני של 5 חודשים(!), ולא מצאתי תנוחה נורמלית.

הפולו - חוסר באיבזור לעומת האיביזה.

סקודה - לא בדקתי עקב התעקשות לא מובנת מצד מאבי לא לקנות סקודה.

ההונדה סיויק מטוס.

• תוכן חדש...