Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

למישהו יש המלצות על איפה מומלץ להשכיר רכב אוטומטי באיטליה?

והאם יש איזושהן מגבלות על הנהג הישראלי מעל גיל 30 (מבחינת רישיון נהיגה בינ"ל וכו'?)

פורסם
היי חברים.

והאם יש איזושהן מגבלות על הנהג הישראלי מעל גיל 30 (מבחינת רישיון נהיגה בינ"ל וכו'?)

באיטליה חובה להציג רשיון נהיגה בנלאומי (הפלסטי של הארץ לא מספיק)

לגבי רכבים אוטומטים, ישנם צריך לציין את זה בהזמנה מראש.

לאיזה עיר אתה נוסע?

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

1. במרבית אירופה רכב אוטומטי הוא חזיון נדיר, צפה לשלם פרמיה משמעותית תמורת התענוג, יתכן שתאלץ לשכור רכב יוקרתי שיהיה יקר מאוד.

2. שים לב לתנאי הביטוח - לפני מספר שנים הגעתי לוורונה ועמדתי לקחת את הרכב שהזמנתי מהארץ - התברר לי שההשתתפות העצמית במקרה תאונה\גניבה עומד על לא פחות מ-5,000 אירו (היה מדובר בפיז'ו 307SW). כממובן ששלפתי את הארנק ושילמתי עוד 20 אירו ליום על מנת לצמצם את הסיכון.

3. פריצות וגניבות מרכב נפוצות מאוד באיטליה, אל תשאיר שום חפץ ברכב ללא צורך, ואם אתה עושה זאת - הסתר והסווה אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתכנן טיול מצפון איטליה למרכזה, לעשרה ימים.

מה הכוונה שצריך רישיון בינ"ל?

מה הבעיה עם הרשיון החדש שיש לנו כאן?

פורסם

בנוסף לרשיון הפלסטיק הישראלי צריך "רשיון נהיגה בין-לאומי" - שהוא, בעצם, תרגום של הרשיון לכ-10 שפות. עולה כ-15 ש"ח ב"ממסי" וכ-30 ש"ח בכל סוכנות דואר, בהנפקה מיידית. לא תוכל לשכור רכב בלי להביא את שני המסמכים, וכן, אם שוטר יעצור אותך, עליך להציג את שניהם.

ברשיון הישראלי שים לב שליד הציור של מכונית ליד האות B המציינת את דרגת הרשיון בגבו מופיעה שנת קבלת הרשיון בדרגה זו. יש רישונות ישנים שבהם הסימון חסר, ורשיונות אלה אינם מספקים לצורך שכירת הרכב. לכן - אם השנה חסרה - הזמן רשיון חדש ב-5678*, ציין את הבעיה ותקבל אותו חינם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני השכרתי גיר רגיל דרך סקי עמי- מחירים מעולים, הבחור מתקשר רק דרך מייל , השכרתי פוקוס הצ'בק וקיבלתי בסוף אלפא מיטו מדליקה ,טורבו דיזל שישה הילוכים והמחיר והשירות היו מעולים.

אוטומטי באיטליה - כדברי אחד האיטלקים שיצא לי לדבר איתם "רק לנכים".

http://www.holiday4u.info/

mito.jpg

פורסם
היי חברים.

שלום

באתר של Auto Europe, האמריקאי תוכל למצוא את מה שאתה מחפש: http://www.autoeurope.com

אני שכרתי מהם מכונית כמה פעמים - כולל באיטליה, והמחיר והזמינות של אתר זה מנצחים כל מתחרה (אשמח לגלות שאני טועה....).

הם מציעים מכוניות אוטומטיות.

תבלה!

שי

פורסם

בדקתי את האתר - אני מתכנן נסיעה לספרד בעוד מספר שבועות, הזמנתי רכב לשבוע (גולף או אסטרה) בסיקסט - תמורת כ-190 אירו. רכב מקביל (כגון מגאן) יעלה באתר שהצגת כ-40 אירו (כלומר 20% יותר ומדובר ברכב ידני.

הרכב האוטומטי הזול ביותר המוצע ב-autoeurope לאותם תאריכים הוא C4 ומחירו כפול - למעלה מ-370 אירו (האתר מציג את המחרירים בדולרים, אבל תרגמתי לצור ההשוואה).

פורסם
שלום

באתר של Auto Europe, האמריקאי תוכל למצוא את מה שאתה מחפש: http://www.autoeurope.com

אני שכרתי מהם מכונית כמה פעמים - כולל באיטליה, והמחיר והזמינות של אתר זה מנצחים כל מתחרה (אשמח לגלות שאני טועה....).

הם מציעים מכוניות אוטומטיות.

תבלה!

שי

האתר הזה באמת מאוד מוכר ברחבי אירופה.

תודה על העזרה.

פורסם

אני מציע שתבקש הצעת מחיר מעמי...לא מזיק...אני הגעתי אליו דרך חבר ששוכר ממנו כל שנה.

ההצעות שקיבלתי ממנו היו זולות משמעותית מלהזמין דרך אתרי אותם חברות ההשכרה.

פורסם
בנוסף לרשיון הפלסטיק הישראלי צריך "רשיון נהיגה בין-לאומי" - שהוא, בעצם, תרגום של הרשיון לכ-10 שפות. עולה כ-15 ש"ח ב"ממסי" וכ-30 ש"ח בכל סוכנות דואר, בהנפקה מיידית. לא תוכל לשכור רכב בלי להביא את שני המסמכים, וכן, אם שוטר יעצור אותך, עליך להציג את שניהם.

ברשיון הישראלי שים לב שליד הציור של מכונית ליד האות B המציינת את דרגת הרשיון בגבו מופיעה שנת קבלת הרשיון בדרגה זו. יש רישונות ישנים שבהם הסימון חסר, ורשיונות אלה אינם מספקים לצורך שכירת הרכב. לכן - אם השנה חסרה - הזמן רשיון חדש ב-5678*, ציין את הבעיה ותקבל אותו חינם.

רשיון בין לאומי ניתן לקבל רק ב ממסי, רשות הדואר הפסיקו להנפיק רשיונות.

לרמות שעשיתי אחד לפני טיול באיטליה במעמד ההשכרה לא ביקשו ממני להציג רישון בין לאומי אבל תמיד טוב שיהייה ליתר בטחון.

הרכבים היחידים שראיתי באיטליה עם גיר אוט' היו מרצדסים ואודיי מהדגמים היקרים, כולם אבל כולם נוהגים שם בגיר רגיל.

מישהו יודע למה?

פורסם
רשיון בין לאומי ניתן לקבל רק ב ממסי, רשות הדואר הפסיקו להנפיק רשיונות.

לרמות שעשיתי אחד לפני טיול באיטליה במעמד ההשכרה לא ביקשו ממני להציג רישון בין לאומי אבל תמיד טוב שיהייה ליתר בטחון.

הרכבים היחידים שראיתי באיטליה עם גיר אוט' היו מרצדסים ואודיי מהדגמים היקרים, כולם אבל כולם נוהגים שם בגיר רגיל.

מישהו יודע למה?

כמו שאמרתי והאיטלקי שדיברתי איתו לא צחק...האיטלקים טוענים שרכב אוטומטי הוא לבעלי מוגבלויות וההנאה מנהיגה הם עם גיר ידני , כמו כן 85% מהרכבים שראיתי באיטליה הם בעלי מנועי דיזל.

פורסם

דווקא אני שכרתי לפני כשבועיים רכב באיטליה דרך אוויס ויצא לי חצי מחיר מהאתר שכתבת

תנסה אותם

• תוכן חדש...