Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה דגם של סיאט זה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.. ואם אתה רוצה עוד פרטים

הבוקה נגרה ("פה שחור" בספרדית) היא מחווה נוסטלגית ל"סיאט 1200" הנושנה, ששווקה רק בספרד בשנות ה-70 והייתה מפורסמת בפגושים השחורים שלה. השם הודבק לה ככינוי על-ידי לקוחות ספרדיים נאמנים תמורת תוספת מחיר משמעותית, יזכה הלקוח שירכוש את הבוקה נגרה במכונית בעלת עיצוב ייחודי יותר, שכולל את הפגוש השחור ומושבים ודיפונים שחורים יותר מהקופרה וה-FR.

וזהו.. בקיצור חבל על התוספת.

אברה קדברה

פורסם

מדובר בקונספט משנת 09 שהוכן לתערוכה ג'ינברה.

הנה המידע לבוגרי הטלנובלות ולשולטים בג'רגון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אני לא טועה, הבוקנגרה משווקת גם בארץ, וההבדל בינה לבין הקופרה הוא תוספת של 10 אלף ש"ח.

בתמורה מקבלים פה שחור ועוד כמה עיצובים מגניבים בתוך הקוקפיט :D (למה קוקפיט? כי ההרגשה היא כמו במטוס)

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
מדובר בקונספט משנת 09 שהוכן לתערוכה ג'ינברה.

הנה המידע לבוגרי הטלנובלות ולשולטים בג'רגון.

הרבה מאיתנו חיכו לגרסה הסופית של האיביזה החדשה בשביל תערוכת ז'נבה, אך סיאט החליטו להקדים ולהציג את הקווים הראשוניים של הספרדי הקטן וכבר במאי "לשים את כל הבשר על הגריל" בתערוכת מדריד.

ההבדלים בין הקונספט לגרסה הסופית יהיו הג'אנטים, הפגושים וכמה פרטים טיפוסיים של רכבי קונספט, שייעלמו. למרות זאת, חלק מהאלמנטים המשמשים את הקונספט הזה יגיעו לגרסאות הספורטיביות יותר של האיביזה, שיגיעו ב2009 ויתנו חיים חדשים לFR ולקופרה.

עוד הבדל חשוב בהקשר של מה שציפינו מהקונספט הוא שהוצגה גרסת 3 דלתות ולא 5, שזה מוזר בהתחשב בקירבה של הדגם לייצור סדרתי. ללא ספק, העיצוב הוא צעד קדימה, מאוד אישי (The fuck?) וספורטיבי במיוחד.

טוב, בכלליות זה ברור נראה לי. נגמרה הסבלנות וצריך ללכת לישון.

אני צריך להפסיק לתרגם דברים ולהתחיל למצוא לעצמי תחביב אחר...

• תוכן חדש...