Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יותר אפשרות לקנות קיקר, המוכר אומר יגיע יגיע אבל בינתיים לא מגיע כלום, רכשו תיחיד שהיה שם.

וראיתי שיש את הסאב הנ"ל, 300 רמס.

מה דעתכם עליו?

האם הוא יהיה נחמד בשביל מגבר שמציא 100-150 רמס בגישור?

האם הוא נציל?

ראיתי אותו בתיבה מרובעת די גדולה בחנות, האם זה בסדר?

אני מאוד מצטער על כמות השרשורים על כל מיני דברים שאני פותח כאן, אני פשוט לא בסביבה של אנשים שמבינים כמוכם בעניין הזה ואם נסתמך על מוכרים בחנויות אני חושב שהמצב יהיה בכי רע במערכות ;].

תודה רבה!

פורסם

אם אתה נעול על הקיקר פשוט תזמין מהאינטרנט.

ההיפוניקס משתווה בעצמה שלו לקיקר (בהנחה שאתה מדבר על C12 COMP יש לי אחד כזה).

הוא יותר רך וגם פחות מדוייק. (והקיקר נחשב לממש לא מדוייק!)

פורסם

כמובן שמדבר על הקומפ.

אבל אחרי בדיקת שרשורים פה גיליתי שההיפוניסק בסופו של דבר פועל בהתנגדות 2 אוהם, יואו! אין מצב שהוא יפעל על 4?

דגם אחר, משהו?

פורסם

לא ערס,

אם תסביר לי בהודעה פרטית מה ההבדל מהתנגדות 4 אוהם ל2 אוהם (בלי להעתיק מאחת התגובות פה בפורום אלא בצורה שאתה מבין) אני אשמח מאד!

פורסם

היי,לא הייתי נוגע בסאב הזה מנסיון קצר מאוד בעבר,סאב חלש בצורה בלתי מובנת,לא שורד בווליום גבוה והוא קיבל 280RMS על JBL 75 בגישור..סאב עגלה אני מעדיף את הדפיקה של הקיקר בהרבה למרות שהעוצמה לא כלכך יש הבדל,בכל מיקרא הייתי מזמין C12 אם אתה נעול עליו.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...