Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים רצית להבין איך הוא עשה את זה? ומה הוא עשה בידיוק? כי אני בדרך גם לפרק ראש מנוע ביגלל נזילת שמן אני רוצה לטפל בזה אבל בחזרה לעניין מה הוא עשה בראש מנוע ששיפר ככה את ההספר? הגיוני? אפשרי?

פורסם

מה שהיה לו ברכב זה מנוע 1800CC של מיצובישי גאלנט (4G93) שעבר פורטינג בראש והרחבת מעברים , הסרטון הזה ערוך ההספק האמיתי שהוצא ממנוע זה הוא 155 כוחות סוס לאחר עליה של כ 25% בהספק (במקור 125)

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אם יש לי מנוע של סופר למסר סטנדרת איך אני עושה את מה שהוא עשה? צריך משהו מיוחד? חומרים כל שהם או שנטו מה שהוא עשה בסירטון? ואם אעשה את זה כמה כ"ס זה באמת ייספק?

פורסם

אתה יכול לעשות את מה שהוא עשה אכן תכין 10,000 לפחות ואתה תקבל תוצאה של 140+- כוחות סוס , כמו כן לשיפור שכזה יש עדיפות לחזק את המנוע , למשל במנוע שראית בסרטון הקראנק דופק לאחר שנה וחצי נסיעה , יש מוסכים שמתמחים בעבודות מהסוג הזה רק תמצא אחד ותשאל את טיב העבודה ומה גובה ההספק שינתן משיפור זה

אני בעל קולט (שבעלת אותו מנוע כמו שלך) והתייעצתי עם מומחים בנושא התגובות היו לכיוון ה 140 כוחות סוס אך התגובות ברובם היו למה לך ?? וזה לא שווה את הכסף לכן שיקולים שלך

דרך אגב ידני או אוטומט ?

פורסם

בד"כ שיפורים כאלה לא שווים את הכסף.

כעיקרון פורטינג הוא הרחבת המעברים בתוך המנוע, אני במנוע אטמוספרי לא הייתי ממהר לעשות את זה.

אם אתה מתכוון לגדוש ולחזק את המנוע אז אולי הייתי חושב על זה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אתה יכול לעשות את מה שהוא עשה אכן תכין 10,000 לפחות ואתה תקבל תוצאה של 140+- כוחות סוס , כמו כן לשיפור שכזה יש עדיפות לחזק את המנוע , למשל במנוע שראית בסרטון הקראנק דופק לאחר שנה וחצי נסיעה , יש מוסכים שמתמחים בעבודות מהסוג הזה רק תמצא אחד ותשאל את טיב העבודה ומה גובה ההספק שינתן משיפור זה

אני בעל קולט (שבעלת אותו מנוע כמו שלך) והתייעצתי עם מומחים בנושא התגובות היו לכיוון ה 140 כוחות סוס אך התגובות ברובם היו למה לך ?? וזה לא שווה את הכסף לכן שיקולים שלך

דרך אגב ידני או אוטומט ?

אוטומטית שתוסבה לידני בקרוב מאוד. ולשאלה קצת אחרת יש לי על הגג חלודה אז אני רוצה לצבוע את הרכב עכשיו אתםם בטח יודעים שליצבוע זה עולה מלא כסף אז רציתי לישאול האם העדיות היא סתם לשים קארבון כבר על המכסה מנוע גג ובגאז' ולצבוע רק את הצדדים כי שמעתי שיש לסופר לנסר את הבעיה עם הגג כי הוא עשוי עם איזה 3 מוטות שבעצם תמיד יעשו חלודה, ואם כבר אני מדבר על קארבון יש המלצה מאיפה ליקנות? EBAY? חנויות יותר טובות באזוא המרכז?

יש אפשרות לקבל הסבר על המידה הזאת אני פשוט לא מצליח להבין את גודל המדבקה 5cmx x 50cm (1.97" x 19.69")

פורסם

הצעת מחיר שאני קיבלתי על פחחות וצבע לגג + חומר נגד חלודה הייתה 1000 שקלים , בכל אופן לא הייתי ממליץ לך לשים מדבקה על הגג כאשר הוא במצב שציינת אתה רק תעשה את המצב גרוע יותר , אם אתה תעשה פחחות + צבע לגג אז תוכל להדביק את המדבקה

בכל אופן למיטב זיכרוני אתה יכול לרכוש מדבקה כזאת כאן http://www.tig-motorsport.com/

• תוכן חדש...