Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי רנו מגאן 2 .

עכשיו אני רוצה לחבר 2 שורות LED בצד של הנהג ובכיסא ליד הנהג למטה איפה שהדוושות

עכשיו אני לא יודע איך לחבר ולאן

זה הלד .

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2x-48...caee3937c#shId

הלד הזה מתאים? לא צריך נגד או משהו ? או מפסק ?

אני רוצה לחבר אותו כך שכשאני מדליק אורות הוא נדלק גם.

מי שעוזר לי פשוט מלך !!!

הנה תמונות של הרכב

הנה תמונה של חיבורים מתחת למערכת סטריאו :

3yyxoytacmzt.jpg

jzyndymy4bua.jpg

.

זאת תמונה של הצד .. יש שם גם מכסה שדרכו מחוברות הדיבוריות- חשבתי אולי איכשהו אפשר לחבר את זה דרך הדיבורית כי יש שם חשמל..

mnanmxt0xyez.jpg

.

זאת תמונה של למטה בצד פתחתי את המכסה ..

.

wavjndnt4nej.jpg

פורסם

שלום לך ,

הלדים שאתה מזמין אינם דורשים נגד ומותאמים כבר ל12 וולט..

כדי שהם יפעלו עם הפעלת אורות החנייה עלייך לפתוח את קופסת הפיוזים ולחפש את הפיוז שמפעיל את האורות (או לפי ספר הרכב או הוצאה של פיוז אחר כל פעם וניסיון להדליק את האורות , אם האורות אינם נדלקים סימן שמצאת את הפיוז)

לאחר מכן תיקח 2 חוטי חשמל דקים חבר בנוסף לפיוז , 2 חוטים אלו יתחברו לסרט הלדים ( פלוס ומינוס) וכעת כל מה שנשאר לך לעשות זה להדביק את הלדים איפה שאתה רוצה . (כדי לחבר את סרט הלדים השני פשוט תיקח עוד שני חוטים ותחבר מהסוף של הסרט הראשון להתחלה של הסרט השני.

בברכה ,

יוסי.

פורסם

מה אפשר לחבר לפיוז???

להוציא את הפיוז ולחבר אליו ??? זה יפעל ? זה לא ישרוף משהו ??? ואיך אני יודע מה ה+ ומה ה -?

תודה רבה לך!

פורסם
מה אפשר לחבר לפיוז???

להוציא את הפיוז ולחבר אליו ??? זה יפעל ? זה לא ישרוף משהו ??? ואיך אני יודע מה ה+ ומה ה -?

תודה רבה לך!

בטח שאפשר

אני הייתימחבר לקבל לפני הפיוז ושם לו פיוז נפרד

בקופסה של הפיוזים כל החיפורים הם רק+

מינוס אפשר לחבר לגוף או לאותו מינוס של המערכת,כי בסופו של דבר הוא גם מגיע לגוף(-)

אני חיברתי רק לפתיחת דלתות מצאתי (+) קבוע ו(-) שהו פיקוד מהמפסק של הדלתות

מקווה שעזרתי

בהצלחה

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

• תוכן חדש...