Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בשבועיים האחרונים אני נתקל במקרים הולכים ומתגברים, בהם הרכב לא מתניע(פיגו 206).

זה מתרחש בד"כ לאחר שאני מכבה את הרכב לזמן קצר יחסית (הרכב לא מתניע, נשמע רעש של תיקתוק), ולאחר מספר נסיונות הרכב מתניע.

קפצתי למוסך מורשה של פיגו באיזור פ"ת,ונאמר לי על ידם שהלך הסטרטר(הבעיה התרחשה גם במוסך) ברכב ויש להחליפו במחיר של 1100 ש"ח.

המחיר נשמע לי מופרז לחלוטין.

האם המחיר הגיוני?

מישהו מכיר מוסך/ מכון אחר באיזור פ"ת שבו ניתן לבצע את ההחלפה/שיפוץ במחיר זול יותר(כמובן שמקום איכותי ואמין)?

האם הבעיה יכולה לנבוע ממשהו אחר?

תודה רבה.

פורסם

כיצד הם בדקו את עניין הסטרטר? האם דפקו עליו ואז הוא הניע? ועל מה 1100 ש"ח לכל הרוחות?!

יש לי מישהו שיש לו כאלה סטרטרים מפירוק בערימות ויעשה את הכל עם עבודה בגג 600 ש"ח.

פנה אלי בפרטי אם תרצה.

:)
  • ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות שהבעיה נובעת מהסטרטר ובאמת 1100 ש"ח נשמע לי קצת יקר. אולי כדאי שתפנה לחשמלאי הרכב יצחק וויס, שיצא צדיק אצל חיים הכט, ותבדוק כמה עולה החלפה כזאת אצלו. אולי כדאי גם שהוא יבדוק שוב את התקלה ויאשר שזאת אכן הבעיה.

פורסם

תודה לשניכם על העזרה.

vogivog,

אז זהו.. שהם אפילו לא הניעו את הרכב!

הם קבעו שזה הסטרטר על סמך הרעש שהיה כשניסיתי להניע את הרכב(מין תיקתוק.האמת שזה יישמע מצחיק ואולי לא מקצועי,אבל הם פתחו לשנייה את מכסה המנוע,אחרי שניסיתי להניע את הרכב פעם אחת ,הביטו עליו וישר סגרו אותו).

ייתכן שהם "עבדו" עליי?

נ.ב אני הנעתי את הרכב בעצמי,לאחר מספר ניסיונות כושלים והמתנה של מספר דקות.

:|

פורסם

אני מציע שתפנה למוסכים אחרים, לא מורשי יבואן, לצורך קבלת הצעת מחיר נוספת ובדיקה יותר יסודית.

http://www.shaft.co.il/

http://www.garage4u.co.il/Page27185.asp

אני מכיר אישית את שני המוסכים, ותאמין לי, כדאי להרחיק עד ת"א או חולון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תודה לשניכם על העזרה.

vogivog,

אז זהו.. שהם אפילו לא הניעו את הרכב!

הם קבעו שזה הסטרטר על סמך הרעש שהיה כשניסיתי להניע את הרכב(מין תיקתוק.האמת שזה יישמע מצחיק ואולי לא מקצועי,אבל הם פתחו לשנייה את מכסה המנוע,אחרי שניסיתי להניע את הרכב פעם אחת ,הביטו עליו וישר סגרו אותו).

ייתכן שהם "עבדו" עליי?

נ.ב אני הנעתי את הרכב בעצמי,לאחר מספר ניסיונות כושלים והמתנה של מספר דקות.

:|

זה גם יכול להיות מפלי מתח שמונעים מהסטרטר להסתובב ולכן יש לבדוק תחילה ערכי טעינה לפני שניגשים מייד אל הסטרטר.

:)
  • תוכן חדש...