Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המאזדה שלי-תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הנה תמונות של ה-626 שלי. חלק מהתמונות הם מהזמן האחרון, וחלק הם מהחתונה של אחי שבה היא מקושטת.

קצת פרטים על האוטו:

626 שנת 99

2000 סמ"ק 136 כ"ס

עברה כ-90 אלף ק"מ.

התמונות:

מהחתונה.JPG

מאזדה.JPG

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

?!!? את מי זה מעניין !? מה מיוחד במאזדה שלך ?! היא סתם עוד מאזדה..

תפסיקו להעלות ת'רכבים הלא מענינים שלכם יש מספיק מהם בחוץ .. ביום שיהיה לכם משהו מיוחד כמו 406 קופה או קררה 911 טורבו .. אז עוד אפשר... אבל מאזדה !? :mad:

פורסם
לא מעניין אותך? הדבר שצריך לעשות או יותר נכון לא לעשותהוא פשוט מאוד:

א-ל ת-ג-י-ב!!!!!!!!!!!!![/b]

לא ילד , הדבר הנכון הוא לא לפתוח את הנושא הזה בכלל ...

פורסם

אהלן,

צבע חביב מאוד , נראת שמורה מאוד.

שמור עליה.

:wink:

נ.ב - צלם אותה מזויות שונות , צלם מנוע , פנים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחי שמור עלייה טוב....

תהנה..

וגם אהבתי את הצבע..

---Tuning CH---

פורום חדש של מוטוריקה !! עומד להיות אחד הטובים בארץ !!

דרושים מנהלים בנתיים !! כנסו..! פורום חזקקקק :-D

פורסם

תודה למגיבים.

ולזה שכתב שזה לא מעניין אותו, רציתי רק לומר שלדעתי כל אחד יכול להראות את רכבו בפורום. בשביל זה הפורום קיים, אז כל מי שיש לו תמונות של רכבו אז נא לפרסם.

פורסם

כול אחד שיעלה פה מה שהוא רוצה כול עוד זה קשור לרכבים ובגבול הטעם הטוב אני לא רואה שום בעיה אם ההודעה של mazda626 זה המטרה של הפורום הזה לא :idea:

תקנו אותי אם אני טועה

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם
כול אחד שיעלה פה מה שהוא רוצה כול עוד זה קשור לרכבים ובגבול הטעם הטוב אני לא רואה שום בעיה אם ההודעה של mazda626 זה המטרה של הפורום הזה לא :idea:

תקנו אותי אם אני טועה

אתה לא טועה.

אורן 16V יטופל טיפול מיוחד במפגש הבא (או שהוא יתן לי סיבוב על התמא שלו).

:D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה

אתה לא טועה.

אורן 16V יטופל טיפול מיוחד במפגש הבא (או שהוא יתן לי סיבוב על התמא שלו).

:D

אה.. אז כל אחד יתחיל להעלות פה את הרכב שלו ? אני כבר פותח פה חמישה נושאים .. מי עוד ?

פורסם

אני מחפש מצלמה כדי לצלם את האוטו שלי!!!!

רכב נדיר מסוג סובארו :roll:

צבע נדיר - לבן :shock:

ארבע דלתות סדאן :!:

מחפש בעלי רכבים דומים!!! :wink:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה

אתה לא טועה. זה לא נוגד את חוקי הפורום וזה לא פוגע באף אחד (חוץ מבשטח האיכסון בשרת).

מה שכן, זה מ-ש-ע-מ-ם. מה השלב הבא? תמונות של ונטילים ועצי-ריח?

יש משהו מיוחד ברכב שלך? משהו שיכול לעניין חובבי רכב? משהו מיוחד, ייחודי או סתם פאקינג מעניין?????

מה אתה רוצה? לסחוט מחמאות על הרכב? על מה ולמה מגיעות לו מחמאות מיוחדות? הוא שמור ומטופל? רחוץ חפוף ונקי? אשרייך ואשרי מי שיקנה ממך.

אז כל הכבוד על הרכב, על הקישוט ועל אהבת האמת שלך אליו. מה פה אמור לעניין אותנו? מה?

מי שרוצה - שימשיך ויקריץ עוד ועוד תמונות (גדולות) כאלו. רק קחו בחשבון שהפורום יילך וייראה כמו הפקק שאני יושב בו כל בוקר בדרך לעבודה, ולא כמו מקום לחובבי מוטוריקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...