Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי כלמוביל יתעשתו? מחיר Evolution X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יעזור להפגין ולעשות כלום בנידון.

עקומת הביקוש של הרכבים בארץ היא די קשיחה בגלל שזהו צורך בסיסי ואין אלטרנטיבה ראויה כלשהי.

אנשים ממשיכים לשלם מחירים מופקעים על משהו שמאבד את הערך שלו מהר מאוד, ואין מה לעשות בנידון כי הרכבים המשומשים פה פשוט מקבלים בלאי שאני באופן אישי לא ראיתי בשום מקום בעולם.

כל עוד יש קונים, השוק יהיה יקר מאוד.

ולא, אתה לא תצליח לעשות מחאה או משהו כזה כי מי שקונה רכב חדש מהחברה, בכל מקרה עושה את זה כל 3 שנים או יותר, אז זה לא מפריע ביומיום ואנשים לא יהיו מעוניינים בזה.

למדינה יש הכנסות שלא יאמנו ממיסים על רכבים והם לא יעשו כלום בשביל לשנות את זה.

פורסם
אמרתי את מה שאמרתי.

לא יודע איך הגעת למסקנה שאינני מדויק.

כתבת שבכיר בכלמוביל אמר לך שאין אינטרס לקדם את הדגם הזה...ומיד אח"כ כתבת גם שהרכב מתומחר בכוונה גבוה כדי להבריח לקוחות. האם את שני המשפטים שכתבת אמר הבכיר בכלמוביל או שהמשפט השני הוא פרשנות שלך?

הנה דוגמא ששלפתי בשנייה מהאיטרנט :

דגם SE ( מעל לדגם הסטנדרטי ) מודל 2011 ב 36,000$ = שזה 122,000 שח ........

...וכן , מדובר על דגם עם תיבת ה SST שזה דגם מעל לדגם שעולה בארץ 400,000 שח מודל 2010 !.

http://wot.motortrend.com/scoop-2011-mitsubishi-lancer-evolution-x-se-revealed-starts-at-36445-8256.html

עכשיו בא תסביר לי איך רכב מודל 2010 עולה בארץ 400,000 שח כאשר דגם 2011 מיוחד SE עולה רבע מחיר בחו"ל לצרכן !!!?

אמיר,

יש הבדלים בדגמים בין כל שוק לשוק אבל הדגם שעולה בארץ 400K הוא ה- MR (אגב, לדגם 2011...אין לי מושג מאיפה הבאת עכשיו דגם 2010), כלומר המפואר ביותר. בדגם SE (אגב, יכול להיות שזה מחיר השקה או משהו בסגנון? גם בקישור שנתת הופתעו מהמחיר) שנתת אליו קישור אין BBS, אין עור, ספויילר אחורי גבוה ועוד כמה דברים קטנים. ברור שלא מהדברים האלו ההפרש אלא מכמות המכירות של הדגם בארה"ב (וכתוצאה מכך מחיר הקניה של הרכב מהיצרן) + מיסוי שונה לגמרי.

אם בארה"ב כל כך זול לרכוש איבו, למה אתה לא מביא אחת בייבוא אישי?

אגב...36K דולר זה בערך 125K ש"ח...אחרי מיסוי של כמדומני 115% הגענו ל- 268K ש"ח לפני הובלה וכל מיני שטויות על הדרך של עמיל מכס וכו'. בקיצור, ההפרש זה כזה גדול ויש כאלו שהוא שווה להם בשביל אחריות וכו' (מה גם שכשאתה קונה רכב ב- 400K ש"ח כל יבואן יבוא לקראתך).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עניין נוסף שקספר ידידי שכך לציין הוא שכאשר הדילר של החוף המערבי שולח אי-מייל ליפן ומזמין 50 אלף יחידות מיצובישי EVO X, הוא מקבל מחיר אחר לחלוטין מאשר המסכן בכלמוביל שבדחילו ורחימו מזמין 5 יחידות פעם בשנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כתבת שבכיר בכלמוביל אמר לך שאין אינטרס לקדם את הדגם הזה...ומיד אח"כ כתבת גם שהרכב מתומחר בכוונה גבוה כדי להבריח לקוחות. האם את שני המשפטים שכתבת אמר הבכיר בכלמוביל או שהמשפט השני הוא פרשנות שלך?

אמיר,

יש הבדלים בדגמים בין כל שוק לשוק אבל הדגם שעולה בארץ 400K הוא ה- MR (אגב, לדגם 2011...אין לי מושג מאיפה הבאת עכשיו דגם 2010), כלומר המפואר ביותר. בדגם SE (אגב, יכול להיות שזה מחיר השקה או משהו בסגנון? גם בקישור שנתת הופתעו מהמחיר) שנתת אליו קישור אין BBS, אין עור, ספויילר אחורי גבוה ועוד כמה דברים קטנים. ברור שלא מהדברים האלו ההפרש אלא מכמות המכירות של הדגם בארה"ב (וכתוצאה מכך מחיר הקניה של הרכב מהיצרן) + מיסוי שונה לגמרי.

אם בארה"ב כל כך זול לרכוש איבו, למה אתה לא מביא אחת בייבוא אישי?

אגב...36K דולר זה בערך 125K ש"ח...אחרי מיסוי של כמדומני 115% הגענו ל- 268K ש"ח לפני הובלה וכל מיני שטויות על הדרך של עמיל מכס וכו'. בקיצור, ההפרש זה כזה גדול ויש כאלו שהוא שווה להם בשביל אחריות וכו' (מה גם שכשאתה קונה רכב ב- 400K ש"ח כל יבואן יבוא לקראתך).

תגיד לי משהו , אתה בא כוחם של כלמוביל בפורום הזה?

מה ששכחת ידידי המלומד שהמיסוי הוא לא 115% אלא 128% מאחר ומיצובישי הוא רכב יפני שאיננו מיוצר במדינות שלהם\

יש הסכם סחר עם ישראל :

http://ozar.mof.gov.il/customs/rechev.htm

עכשיו , בגלל המושג הזה שנקרא " הסכם הסחר עם ישראל " יעלה הרכב מעל 300K לפני הובלות ( הובלה יבשתית לנמל +הובלה ימית ) ביטוח עמילות מכס וכו.....ככה שלמרות שהרכב נמצא בארה"ב , לפי חוק הסחר הוא לא מיוצר בארה"ב ולכן אין מה לעשות

הרכב יעלה בארץ ביבוא אישי לא רחוק ממה שמוכרים אותו בארץ , שבשורה התחתונה יעלה כמעט פי 4 ממחירו לצרכן בארה"ב.

אז בבקשה , למרות הסמפטיה האדירה שיש לך לכלמוביל ולשיטת המיסוי בארץ , תישתדל לרדת אל העם....

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
תגיד לי משהו , אתה בא כוחם של כלמוביל בפורום הזה?

מה ששכחת ידידי המלומד שהמיסוי הוא לא 115% אלא 128% מאחר ומיצובישי הוא רכב יפני שאיננו מיוצר במדינות שלהם\

יש הסכם סחר עם ישראל :

http://ozar.mof.gov.il/customs/rechev.htm

עכשיו , בגלל המושג הזה שנקרא " הסכם הסחר עם ישראל " יעלה הרכב מעל 300K לפני הובלות ( הובלה יבשתית לנמל +הובלה ימית ) ביטוח עמילות מכס וכו.....ככה שלמרות שהרכב נמצא בארה"ב , לפי חוק הסחר הוא לא מיוצר בארה"ב ולכן אין מה לעשות

הרכב יעלה בארץ ביבוא אישי לא רחוק ממה שמוכרים אותו בארץ , שבשורה התחתונה יעלה כמעט פי 4 ממחירו לצרכן בארה"ב.

אז בבקשה , למרות הסמפטיה האדירה שיש לך לכלמוביל ולשיטת המיסוי בארץ , תישתדל לרדת אל העם....

אני לא בא כוחם אבל עובד שם (לא סוד מדינה).

בלי קשר למקום עבודתי הרי שעיקר הביקורת שלך הוא פער המחירים של דגם מסויים בין ארה"ב לישראל. בגלל שפער דומה קיים בעוד דגמים רבים אחרים ולא רק מיצובישי איבו X אני מנסה להסביר בשרשור הזה שהסיבה לפער אינה היבואן אלא שיטת וגובה המיסוי בישראל. גם אם היית פותח שרשור דומה על מחירי גולף GTI או ניסאן 370Z הייתי מגיב אותו הדבר למרות שמשכורתי אינה מגיעה מצ'מפיון או קרסו.

האם זה אומר שאני מצדד בשיטת המיסוי הארץ ישראלית? ממש לא, ההיפך הוא הנכון.

לסיכום- יש לך בעיה עם שיטת המיסוי בישראל ולא עם חברת כלמוביל. זה שאתה אישית מעוניין באיבו X המיובאת ע"י כלמוביל לא אומר שהם האשמים.

סליחה על ההתנצחות, אבל חשוב לשים דברים על דיוקם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני לא בא כוחם אבל עובד שם (לא סוד מדינה).

בלי קשר למקום עבודתי הרי שעיקר הביקורת שלך הוא פער המחירים של דגם מסויים בין ארה"ב לישראל. בגלל שפער דומה קיים בעוד דגמים רבים אחרים ולא רק מיצובישי איבו X אני מנסה להסביר בשרשור הזה שהסיבה לפער אינה היבואן אלא שיטת וגובה המיסוי בישראל. גם אם היית פותח שרשור דומה על מחירי גולף GTI או ניסאן 370Z הייתי מגיב אותו הדבר למרות שמשכורתי אינה מגיעה מצ'מפיון או קרסו.

האם זה אומר שאני מצדד בשיטת המיסוי הארץ ישראלית? ממש לא, ההיפך הוא הנכון.

לסיכום- יש לך בעיה עם שיטת המיסוי בישראל ולא עם חברת כלמוביל. זה שאתה אישית מעוניין באיבו X המיובאת ע"י כלמוביל לא אומר שהם האשמים.

סליחה על ההתנצחות, אבל חשוב לשים דברים על דיוקם.

אבל זה העניין , האם לפי שיטת המיסוי 128% מגיע הרכב ל 400,000 שח ? ברור שלא ! ומקסימום הרכב הזה

צריך לעלות אולי 280,000 שח ....

אם להעמיד דברים על דיוקם ,אתה שוכח שהמחיר בחו"ל הוא מחיר לצרכן כולל כל המיסים

השאלה הנשאלת היא : האם כלמוביל רוכשים את הרכב במחיר צרכן ארה"ב כולל מיסיו 36,000$, ביפן?

ברור שלא ......

הרכב הזה נקנה עיי היבואן ביפן ולא בארה"ב , ולכן כל החישוב / ההשוואה מול מחיר מלא כולל מיסים בארה"ב

הוא אינו נכון ורק נועד להמחשת הפער ביננו לבין חו"ל .

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
משיחה עם בכיר בכלמוביל - התשובה היא ממש לא.

הם לא רוצים להתעסק עם הרכב הזה ומתמחרים גבוהה כדי להבריח קונים.

קצת דבילי בהתחשב בעובדה שמסע הפרסום של הלאנסר המשפחתומטית מבוסס על הקשר לאבולושן\ביצועים\הנאה מנהיגה וכיו"ב, שהרי כל איבו שעולה על הכביש מבחינת הרציונל שבמסע הפרסום היא שגרירה של "המסר" שאותו היבואן מנסה להעביר.

פורסם

אתם כבר מושכים את השרשור לאוף טופיק...

אני חייב לציין שקראתי פה את הציטוט, כביכול, של הבכיר בחברה, ונדהמתי. אומנם אני לא תמים, אבל איכשהו כואב קצת לקרוא את זה.

פורסם
אתם כבר מושכים את השרשור לאוף טופיק...

אני חייב לציין שקראתי פה את הציטוט, כביכול, של הבכיר בחברה, ונדהמתי. אומנם אני לא תמים, אבל איכשהו כואב קצת לקרוא את זה.

עם דגש על כביכול, כי קשה לי להאמין שמישהו אמר את החלק השני של הציטוט (תימחור גבוה כדי להבריח לקוחות).

בינתיים Croc לא הגיב בצורה מדוייקת לגבי מה ממה שכתב הוא ציטוט ומה פרשנות שלו.

• תוכן חדש...