Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 307 1.6 אוטומט לא סוחב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קניתי אתמול פג'ו 307 שעשתה 97000 ק"מ הרכב טופל במרכזי כל חייו ונראה שמור.

בבדיקה במ.מ.מ יצא הרכב ללא דופי.

בנסיעה על הרכב הוא פשוט לא סוחב!

בקטע רציני שאני לא מצליח לעקוף אוטובוסים עד 100 קמ"ש בכביש מהיר.

יש לציין שלפעמים בנסיעה אני שומע שריקה כאילו הרכב גודש.. האם יש קשר?

תיארתי לעצמי שהרכב כבד ולא צפיתי לקבל חיית מרוצים אך המצב גרוע בהרבה

וכל פיאט הכי מצ'וקמקת בכביש יכולה לעקוף אותי.

תמיר.

פורסם

1. פיאט זה לא רכב מצ'וקמק! :x

2. אני ממליץ לבדוק מתי בפעם האחרונה עשו ניקוי למצערת.

פונטו 2004 16V ידנית.

פורסם

יכול להיות שמנוע מושך אוויר כתוצאה של איזה חור או סדק במערכת יניקת האויר ומזה נובע רעש השריקה והאי סחיבה.

פורסם

גם לי מותר לנחש?

טוטו ולוטו אני לא שולח, כי אני חלש בניחושים?

בדוק אפשרות לדוד פליטה / ממיר קטליטי סתום !

מה שלא ברור לי מדוע בקניית רכב משומש, לא הקונה (אתה), ולא הבוחן במכון בדיקה אשר מחוייב לבצע נסיעת מבחן, לא מבצע נסיעת מבחן אלמנטרית, כך ששניכם הייתם מגלים, את הבעייה של חוסר הסחיבה עדיין לפני הבדיקה, ולפני שלשול הכסף למוכר, למגרש המכוניות?

האם הרכב נמכר מאדם פרטי או מטרייד אין מגרש מכוניות?

בשני המקרים זכותך לבטל עיסקה במידה ויתגלה פגם מוחשי של אובחן בבדיקה אלמנטרית פשוטה של מכון הבדיקה, במידה וקיים פגם מהותי שכזה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גם אני חושב (מנחש) שמדובר ככל שניראה בכניסת אויר כלשהיא חיצונית למערכת היניקה, סדק או חור כל שהוא. נסה שהרכב בסרק בעמידה להעלות את הטורים דרך מכסה המנוע ותראה אם אתה שומע את אותו רעש צורם ושורק ושים לב מהיכן זה מגיע בדיוק.

:)
פורסם
בשני המקרים זכותך לבטל עיסקה במידה ויתגלה פגם מוחשי של אובחן בבדיקה אלמנטרית פשוטה של מכון הבדיקה, במידה וקיים פגם מהותי שכזה.

בברכה

צביקה

פגם מכני שלא התגלה בבדיקה, כמו למשל שהמנוע חלש, להבדיל מתאונה שהמוכר יודע מהסתיר, לא מקנה בד"כ זכות לבטל את העיסקה, אלא אולי לקבל פיצוי מהמכון.

פורסם

הרכב שנת 2004.

בבדיקה המנוע יצא תקין וגם בקומפרסיה יצא מצוין.

מחר הרכב נכנס על הבוקר למוסך המרכזי, נקווה לטוב:-D

תמיר.

פורסם
פגם מכני שלא התגלה בבדיקה, כמו למשל שהמנוע חלש, להבדיל מתאונה שהמוכר יודע מהסתיר, לא מקנה בד"כ זכות לבטל את העיסקה, אלא אולי לקבל פיצוי מהמכון.

שלום רב !

האם אתה מצפה שתצא ממכון בדיקה לרכב, ויתגלה שהמכון לא איתר מראש מנוע חלש, אז למה

אני צריך בכלל מכון בדיקה?

איזה פצוי אני אמור לדרוש מהמכון , מלבד החלפת מנוע מיובא, והחלפתו וכל העלות על המוסך?!

האם קיים מכון בארץ שלא מכליל , לקויי כסת"ח, ולו רק בשל הזהירות, או כדי למנוע פצוי?

איזה קונה לא מבצע לפחות נסיעת מבחן עם המוכר, גם אם המוכר מסרב לתת לקונה לנהוג, והמוכר נוהג בעצמו?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ניקוי מערכת הזרקה (ניקוי מזרקים וניקוי בית מצערת) + עדכון תוכנה כולל אתחול מחדש למחשב הזרקה, והרכב יחזור להיות כמו שצריך.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שלום רב !

האם אתה מצפה שתצא ממכון בדיקה לרכב, ויתגלה שהמכון לא איתר מראש מנוע חלש, אז למה

אני צריך בכלל מכון בדיקה?

איזה פצוי אני אמור לדרוש מהמכון , מלבד החלפת מנוע מיובא, והחלפתו וכל העלות על המוסך?!

האם קיים מכון בארץ שלא מכליל , לקויי כסת"ח, ולו רק בשל הזהירות, או כדי למנוע פצוי?

איזה קונה לא מבצע לפחות נסיעת מבחן עם המוכר, גם אם המוכר מסרב לתת לקונה לנהוג, והמוכר נוהג בעצמו?

בברכה

צביקה

בכל זה אתה צודק, אבל כתבת שקמה לך זכות לבטל את העיסקה וזה בד"כ לא נכון.

פורסם
ניקוי מערכת הזרקה (ניקוי מזרקים וניקוי בית מצערת) + עדכון תוכנה כולל אתחול מחדש למחשב הזרקה, והרכב יחזור להיות כמו שצריך.

איציק

גם ממיר חדש, סליל הצתה, חליל + מזרקים מחשב ניהול משודרג ושבלול קטן לקינוח והאוטו בכלל עפיפון.

איך אתה כבר קובע מה התקלה בלי לראות את האוטו? אולי בכלל יש בעיה בגיר? אוליי המנוע מזייף כתוצאה מכשל בחיישן כלשהו?

פורסם
גם ממיר חדש, סליל הצתה, חליל + מזרקים מחשב ניהול משודרג ושבלול קטן לקינוח והאוטו בכלל עפיפון.

איך אתה כבר קובע מה התקלה בלי לראות את האוטו? אולי בכלל יש בעיה בגיר? אוליי המנוע מזייף כתוצאה מכשל בחיישן כלשהו?

מכיר את הדגם כמו את כף ידי. 5 שנים במוסך מורשה של פג'ו-סיטרואן עשו את שלהן.

אם היתה תקלה ולו הקטנה ביותר באחד החיישנים, היתה נדלקת מנורת מחשב ניהול מנוע ואז גם פותח השירשור היה מתלונן על זיופים, נורה שנדלקת וכו'.

כל עוד מדובר על חוסר סחיבה, ב 99% מהמקרים אם אין תקלות שנרשמו במחשב ניהול מנוע - זה מה שצריך לעשות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי מה שאתה אומר אני מהיום יכול להתקשר לרופא שלי לתת לו לשמוע את השיעול שלי דרך הטלפון ולסמוך ש30 שנה במקצוע עשו את שלהן והוא יכול להגיד מה יש לי בעצימת עיניים.

גם אם הממיר היה סתום לגמרי לא מחייב שהייתה נדלקת נורה וגם אני יכול למנות לך פה שורה של מצבים בלי שתדלק נורה.

זה לא מקצועי לקבוע פתרון לתקלה שאין לך מושג ב 100% מה הגורם שלה, יש כאלו שילכו למוסך במקום להגיד לו יש בעיה ככה וככה פשוט יגיד לו תעשה לי ניקוי הזרקה וניקוי מצערת ישלם למוסך כמה מאות ואח"כ יגלה שזהו לא הפתרון.

• תוכן חדש...