Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gps לא עובד על אייפון 3g

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדריך הזה יכול להיות טוב כי sn0wbreeze מעדכן את הגרסא של האייפון מבלי לעדכן את המודם.

חשוב פשוט שלא תעדכן את המודם כדי שתוכל להוציא שיחות + בGPS.

ככה תוכל גם להתקדם לגרסא 4.2.1 מ3.1.3 ויהיה לך תמיכה ביותר תוכנות.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ריסטור זה מה שכדאי לנסות בתור התחלה, לראות אם זאת בעיית תוכנה. כמובן לעשות ריסטור לקושחה פרוצה, כדי לא לשדרג את המודם.

האייפון הזה בקושי סוחב את 3.1.3, אז זה לא הרעיון הכי טוב לשדרג ל 4.2.1, אבל תנסה ותחליט בעצמך. בכל מצב אתה תמיד יכול לחזור חזרה ל 3.1.3.

אז תוריד את קושחה 4.2.1 הפרוצה :

http://www.multiupload.com/1D2PKNWVOY

(נקווה שתצליח להתקין אותה על המכשיר, בגלל שכפתור הכיבוי שלך לא מתפקד, אתה לא יכול להכניס אותו למצב DFU, ואז להשתמש ב IREB כדי להכניס את המכשיר למצב שאייטונס יתקין עליו כל קושחה, אפילו פרוצה.)

אחרי שהורדת, כנס לאייטונס, תחזיק את מקש SHIFT במקלדת, ותוך כדי RESTORE באייטונס. תבחר את הקובץ שהורדת.

אם קיבלת שגיאה 1600, אז אין ברירה, תפתח את האייפון ותבדוק מה הסיפור עם כפתור הכיבוי, ואם תוכל לתקן אותו בעצמך.

Stay Dirty

פורסם

אסף שלום, איך אני יודע אם הקושחה שלי פרוצה ?

האייפון פרוץ אז זה אומר שהקושחה פרוצה בעצם ?

אגב , הזמנתי כפתור חדש מקורי

Suzuki Jimny

פורסם

המכשיר שלך פרוץ כרגע, אבל אי אפשר לדעת.

יש מצב שהותקנה עליו קושחה פרוצה, ויש מצב שהותקנה קושחה נקייה ורק אז נפרצה.

בכל מקרה, בשביל לשדרג לגרסא 4.2.1 אתה חייב להשתמש בקושחה פרוצה שנקראת גם קושחה מותאמת אישית, כי אם תשדרג בעזרת קושחה נקייה, המודם שלך ישתדרג, והאייפון יינעל לשיחות. (זה בגלל שהוא נעול למפעילה סלולרית מסויימת, והULTRASNOW שבדקת קודם אם מותקן, פותח את האייפון לכל הרשתות)

תנסה בינתים להתקין את הקושחה שנתתי לך, ואם לא תצליח, אז נצטרך להמתין שהכפתור שהזמנת יגיע.

Stay Dirty

פורסם

ניסיתי לעשות ריסטור עם הגרסה ששלחת לי, הריסטור לא עבד ,שגיאה 1004, האייפון לא עובד בכלל עכשיו.:idea:

אני מנסה לפרוץ עם sn0wbreeze ואחרי זה להתקין דרך האיטיונס

Suzuki Jimny

פורסם

הוא סתם נשאר תקוע על מצב ריקוברי, אל תדאג. תפעיל את זה:

http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-4.33.00.exe

תבחר את המכשיר שלך בצד שמאל למעלה, ותלחץ על EXIT RECOVERY.

אין טעם לנסות את SNOWBREEZE. היא יוצרת קושחה פרוצה, שבשביל להתקין אותה תצטרך להכניס את המכשיר למצב DFU, מה שאי אפשר לעשות כרגע...

Stay Dirty

פורסם

עדכון, סיימתי להתקין עם הסנאובריז בהצלחה (אחרי שניסיתי שוב ) , התקנתי את הקושחה שננת לי (אסף) והאייפון נעול לשיחות (שיחות חירום בלבד)

Suzuki Jimny

פורסם

איך הצלחת להתקין אותה בלי מצב PWNED DFU ? מוזר...

בכל מקרה, הוא נעול כי עוד לא התקנת ULTRASNOW. כנס לסידיה, MANAGE ואז SOURCES. תמצא את הסורס של ULTRASNOW, כנס לתוכו, ותתקין את ULTRASNOW ע"י לחיצה עליו ואז INSTALL ובסוף CONFIRM.

Stay Dirty

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון,

הכפתור סודר, התקנתי את התוכנה מחדש, אך האייפון עדיין דורש סים,

ניסיתי מספר כרטיסים של פאלאפון, ושל סלקום (דור 2) ועדיין לא עובד.

אסף, אין לי איך להיכנס לריקוברי, האייפון נעול על שיחות חירום בלבד !...

זה אייפון שהגיע מחו"ל ולא מסלקום/אורנ'ג/פאלאפון

Suzuki Jimny

פורסם

אוקיי, עכשיו שסידרת את הכפתור, בוא נתחיל מהתחלה.

תוריד את זה:

http://www.multiupload.com/34S6A8FW88

תפעיל אותה ותבחר IPHONE 3G. תכניס אותו למצב DFU כמו שהתוכנה מסבירה לך.

(חבר את האייפון למחשב, סגור את אייטונס. תחזיק את כפתור כיבוי ובית עד שהמסך של האייפון נכבה. תמשיך להחזיק עד שתשמע צליל USB מהמחשב.

ברגע ששמעת את הצליל, תעזוב רק את כפתור הכיבוי. את כפתור הבית תמשיך להחזיק עד ששוב תשמע צליל)

ברגע שהצלחת, התוכנה תזהה אותו במצב הזה, ותכניס אותו למצב PWNED DFU. אתה תקבל הודעה כשהיא הצליחה.

עכשיו פשוט כנס לאייטונס ותתקין את הקושחה שנתתי לך להוריד קודם.

תשכח מסנואובריז ומשאר הקושחות שיש לך על המחשב.

מקווה בשבילך שלא התקנת בטעות קושחה נקייה עד עכשיו, ששדרגה לך את המודם.

Stay Dirty

פורסם

עדכון ,

אי אפשר להיכנס למצב DFU, והאייפון מבקש כרטיס סים כדי לבצע Unlock,

סים של סלקום ,פאלאפון ואורנג' לא פועלים עליו.

אסף, התוכנות שנתת לי לא עזרו, חייב להיכנס למצב DFU, האייטיונס מודיע שהכרטיס סים לא נתמך.

Suzuki Jimny

פורסם

תודה רבה לאסף !

שהשתלט לי על המחשב והשקיע שעתיים מזמנו ועזר לי ! !

האייפון לא הצליח להיכנס למצב DFU, מישהו מכיר טכנאים או מישהו באזור באזור ראשון לציון\רמת החייל שמתעסק בזה ?

Suzuki Jimny

פורסם

יש לי בבית אייפון 3GS שמסרב להכנס לDFU אם הכבל של יואסבי מחובר, אצלי זה תקלה בגלל מים אבל שווה לנסות להוציא את הכבל ואז להכנס לDFU ולחבר את הכבל.

לך תדע אולי לא תצטרך מעבדה.

אודי A4

דימה.

פורסם

מקווה שתצליח לפתוח אותו לשיחות (זה חוקי) ושלא תשתמש בפריצה לגניבת תוכנות פרוצות (זה לא חוקי).

והנה בשידור חי לכל השואלים מדוע לא לקנות אייפון נעול "חבר שלי פורץ אותו בדקה יש לו אותו כבר חודשיים", ולמה לא להתקין פריצה בכלל.

• תוכן חדש...