Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gps לא עובד על אייפון 3g

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

תיקנתי את האייפון שלי ,עשיתי חבילת גלישה חדשה , עכשיו הNavigator של פאלאפון לא עובד (וגם Waze), מה שכן זה מוצא

את המיקום שלי בכל התוכנות

לפי טענת נציגת פאלאפון הסידיה חוסמת וצריך לעשות restore

הגרסה של האייפון היא 3 , יש לי סידיה על הפאלפון שמבקש להשתדרג

הקושחת מודם 5.12.01 ,גרסת הטלפון היא 3.1.3

Suzuki Jimny

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לחבר שלי תקלה דומה גם על אייפון 3G, רק עם גירסת 4 ומשהו.

WAZE לא עולה, IGO עובדת עם לאגים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שחזר את האייפון לברירת מחדל ועזוב אותך מהשטויות של הפריצה וכול מיני תוספים מיותרים.

לא חבל על הזמן המבוזבז בפריצות ?

איזה כייף לי :)

פורסם

טענת פלאפון נכונה. אם זה לא סים פרי תעיף אותו לפח או תמכור אותו בכמה גרושים, אם זה סים פרי תעשה ריסטור לגרסה האחרונה ואל תפרוץ אותו.

פורסם

אין לי מושג איך פורצים או משחזרים לברירת מחדל, לי מספיק הניווט, פייסבוק, והודעות וWhatapp ,

אגב כפתור הכיבוי וההלדקה לא עובד בכלל

Suzuki Jimny

פורסם

מחברים למחשב, אם מותקן אייטיונס זה יפתח ותהיה אפשרות לריסטור.

שים לב אני מניח שאין לך מושג אם האייפון שלך סים פרי או לא אבל אם הוא לא סים פרי (למשל מארה"ב) הוא ינעל ולא תוכל להשתמש בו.

אם זה אייפון 3G יש סיכוי טוב שהוא לא סים פרי כי הם שווקו מעט מאוד בארץ ומעטים "השקיעו" בלקנות בארצות סים פרי כמו איטליה.

פורסם

האייפון לא מהארץ, גם אין עליו לוגו של סלקום/פאלאפון/אורנ'ג

כל כרטיס Sim שאני מכניס אליו הוא קולט אותו בלי בעיה,ועובד.

עריכה :

יש לי סמל של שפורפרת עם נקודות ,אין אפשרות לבטל אותו ..

2011-05-13 03.02.24.jpg

2011-05-13 03.02.41.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

הוא עובד כרגע, כי הוא פרוץ, וכתוצאה מהפריצה גם אין ג'יפיאס.

ברגע שתעשה ריסטור "פירמוט" הוא יחזור להגדרתו המקורית ואם הוא נעול (אינו סים פרי), סיכוי גדול מאוד, הוא ינעל לשימוש.

או שתגש ל"בעל מקצוע" (לא ברור איזה הוא בעל מקצוע שמקצועו לסייע בלעבור על החוק, אבל מילא לפחות שיגיד לך מה מקור המכשיר), או שתמכור אותו או שתשתמש בו בתור משקולת לנייר, או בתור נייר טואלט :)

פורסם

מרק ו Z4 מה נסגר איתכם? מה הקשר בין הפריצה לזה שאין לו GPS?

למה סתם לגרום לו למחוק את הפריצה? בחייאת, תפסיקו עם זה כבר שניכם. תפרצו את המכשירים שלכם כבר ותצטרפו אל הצד האפל. אתם לא רוצים לפרוץ? בכיף, אבל אל תגרמו לאנשים אחרים לחשוב שיש חסרונות בפריצה.

tisan4us, מדהים שהנציגה אמרה לך שזה בגלל סידיה. לא ייאמן שהחברות הסלולריות לא מוכנות להכיר בפריצה כחוקית.

תיכנס לסידיה, Manage למטה, ואז Packages. תחפש שם את Ultrasnow. יש לך אותו שם עם וי ירוק לידו?

Stay Dirty

פורסם

נכנסת ל manage account. התכוונתי שתיכנס ל manage למטה בצד ימין, ליד ה search.

בכל מקרה, תלחץ על complete upgrade בחלון שקפץ לך, ואז confirm

Stay Dirty

פורסם

כהשטלפון שלך היה בתיקון, מה עשו לו? עדכנו לו גרסא? או עזבו אותו בגלל שהוא פרוץ?

אתה מסוגל להוציא שיחות? אם כן זה לא הUltraSn0w..

דבר ראשון תבדוק טוב שלא שידרגו לך למודם 06.15.00 שזה המודם של האייפד שלפעמים מעדכנים אייפונים מהדור השלישי כדי שיעבוד לשיחות בארץ וכך דופקים את הGPS.

אין סיכוי שהפריצה כאן היא הבעיה וסתם אמרו לך.

אם זו בעיית תוכנה - תעשה RESTORE לגרסא 3.1.3 ותתקין הכל מחדש. אם אינך יודע איך עדיף לפנות לבעל מקצוע כדי לא לעדכן את המודם לגרסא גבוהה מידי בטעות.

יש עוד סיכוי קטן שזה האנטנה שהתנתקה טיפה אף על פי שזה לא סביר.

בכל מקרה, אם תאמר באיזה אזור אתה בארץ אולי אוכל להפנות אותך לחנות באזור.

גילוי נאות: אני עובד במעבדה לתיקון פלאפונים בייחוד אייפונים.

פורסם
לא ברור איזה הוא בעל מקצוע שמקצועו לסייע בלעבור על החוק

על איזה חוק?

תשתמש בו בתור משקולת לנייר, או בתור נייר טואלט :smile:

זה מה שדוד סטיב רוצה, שתמרח את הישן בקטשופ, תרסק אותו על קיר, ותרוץ לקנות חדש (רצוי אייפון 4 לבן, שיותר יקר בגלל תכונה מהפכנית (הוא לבן)). כי אם לא תמרח את המכשיר הישן בקטשופ, ולא תרסק אותו על קיר, מחר הוא ימות לבד, כי ככה הוא בנוי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נכנסת ל manage account. התכוונתי שתיכנס ל manage למטה בצד ימין, ליד ה search.

בכל מקרה, תלחץ על complete upgrade בחלון שקפץ לך, ואז confirm

אסף שלום , כמו שציינת בהודעה הקודמת יש V ליד ה Ultrasnow

את החלון עדכון הקודם אני כבר לא מקבל אבל עשיתי עדכון ידני,

אלון שלום, אני מצליח להוציא ולקבל שיחות, את התיקון אני עשיתי בעצמי לאייפון ולא קרה משהו חריג ...

האם המדריך הבא יעזור : ?

http://www.iphones.co.il/forum/thread173075.html

כרגע זה מעדכן את הסידיה ויש הודעות שגיאה :

2011-05-13 22.08.14.jpg

2011-05-13 22.09.08.jpg

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...