Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 מהצמיגים (בארום) כבר בני 4 שנים .הגודל: 185-65-14

מחפש זוג צמיגים להחליף אותם,רצוי טריים בני לא יותר מחצי שנה.

שמעתי על אנטון חנניה, יש לא גם שלוחה בוסרמן יפו או זה חנניה אחר?

שמעתי על מישלין אנרגי ,ברידגסטון-באיזור שלי 700 לזוג,פירלי-650,קומהו-כ-600,או אולי זוג ברום barum מצכיה ?

תודתי למסייעים מניסיונם.

• ספונסר פורום
פורסם

אנטון חנניה יושב ביפו, אני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה כותב "שלוחה בוסרמן". יש לו בן דוד או משהו כזה שעובד באזור התעשייה חולון גם תחת השם צמיגי אנטון, וגם לו יש מחירים טובים.

לגבי הצמיגים - כתבת שמות של חברות ולא של צמיגים ספציפיים. לכל חברה יש צמיגים יותר טובים וצמיגים פחות טובים. מישלין אנרג'י זה צמיג ירוק שמחזיק הרבה זמן אבל יקר יחסית. לגבי כל השאר תצטרך לפרט קצת יותר.

פורסם

לרכב שלך אני ממליץ לקנות צמיגים KLEBER DYNAXER HP2:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=255611&AreaId=1&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%F6%F8%F4%FA

אלה הפנצ'ריות שעובדות עם האתר באיזור המרכז:

http://tires4u.co.il/default.asp?Psearch=1&iArea=1&iCity=0

גם כל מיני דגמים של פירלי (P6, P3000 , P400 ) יהיו טובים:

http://tires4u.co.il/?inline_1=1&search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=65&s=185&m=50

המחירים שקיבלת על פירלי טובים.

צמיגי BARUM לא רעים, אבל אם הם עולים באותו סדר גודל מחירים כמו קלבר או פירלי, אין סיבה לקנות אותם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אנטון חנניה יושב ביפו, אני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה כותב "שלוחה בוסרמן". -ראיתי צמיגי חנניה בווסרמן 2,יפו.זה מול המשטרה.נכנסתי לשם והציעו לי זוג מישלין אנרגי ב-680.

האם זהו אנטון חנניה?

או שזה אחר?

פורסם

צמיגי אנטון חנניה זה ברחוב יפת 88, לא כל כך קרוב למשטרה.

אם צמיגי מישלין טריים, תיקח אותם, במחיר הזה הם שווים את הקניה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

העיקר שכחתי:בעצם, לא ציינתי מה הדרישה מהצמיגים ברכב הזה:

הדרישה לאחיזת כביש במידה הטובה ביותר .הרכב דייהו נובירה. גודל:185 על 65 על 14.

פורסם

אולי התכוונת ל P6000.

אכן מדובר בצמיג עם אחיזה טובה, אבל מבחינת השחיקה מישלין אנרג'י עדיף.

איזה דגם של ברידג'סטון? B250 זה דגם טוב לצרכים שלך.

כל הדגמים שעלו עד עכשיו הם צמיגים איכותיים ויספיקו מעל ומעבר לנובירה .

פורסם

אתה יכול לרכוש זוג צמיגים ממש חמודים ב באוטודיפו, GOODYEAR, KOMHU

המחיר יצא לך טוב, אולי אפילו תחליף לרביעייה!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...