Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות חיפשתי מוצרים לניקוי הרכב ובטעות לחצתי באחד המוצרים על Buy It Now .

היום אני מקבל את המכתב הנ"ל מאייביי , אני לא מעוניין לשלם ולא לקבל את המוצר , מה ניתן לעשות במצב כזה?

Hi yakir-dahan,"

s.gif

eBay opened an unpaid item case for Meguiars Quik Wheel Detailer 473ml G-14616EU, because autoperformanceonline either hasn't recorded your payment or didn't receive it yet.

s.gif

The seller needs to receive your payment no later than Sunday, May 15, 2011 02:49:00 PDT. If the seller doesn't receive your payment, an unpaid item will be recorded on your account and your account privileges may be limited or suspended. Remember, when you place a winning bid or click the Buy It Now button in a listing, you've committed to paying for that item.

Learn more about our policy.

If you forgot to pay, please pay now so that we can close this case and the seller can ship the item to you.

If you paid for the item already or have questions, please

contact the seller.

If you have proof that you paid for the item, don't worry. You can

appeal to remove the unpaid item

"after the case closes.

פורסם

אין עוד איזה 1 או 2 או 3 שלבים אחרי buy it now?

בקיצור, שלח התנצלות יפה ומכובדת למוכר בתקווה שהמקרה יוכל להיסגר

בלי שתקבל פידבק שלילי. אפשרות אחרת היא פשוט לקנות את המוצר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איזה קטע, גם לי קרתה את אותה טעות עם מקגוויר, אני החלטתי לשלם כי לא היה לי כח לתהליכים האלה ובסוף יצא לי טוב כי אני ממשיך להזמין ממנו.

ועד כמה שאני יודע אחרי שאתה לוחץ buy אתה מתבקש להתחייב לקנייה מה שאומר שיש לך אפשרות להתחרט.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם לחצת אז התחייבת.

אתה יכול לכתוב מייל בקשה למוכר שיבטל את העסקה.

קרה לי כבר כמה פעמים שביקשתי וכולם הסכימו לבטל .

בהצלחה

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

בפעם הראשונה שבה נכנסתי לאיי ביי, רכשתי מוצר מסויים למרות שלא באמת רציתי אותו. כל זה היה באמת מתום לב בגלל שלא הבנתי איך בכלל המערכת עובדת, היום אני בכלל לא מבין איך יכולתי לטעות כך.

בכל אופן כתבתי דוא"ל למוכר שבו התנצלתי והסברתי את שהתרחש, המוכר הסכים לוותר ובזה נגמר העניין, חשוב לציין שהמוכר לא חייב להסכים ולהתעקש על המשך המכירה ואז כמובן כל העסק נהפך למכוער.

פורסם

אומנם אחרי ה "BUY IT NOW" יש צורך בלחיצה נוספת כדי לעשות "CONFIRM",

אבל בכל מקרה האפשרות היחידה שלך היא לשלוח הודעה למוכר, שאתה עשית טעות,

ושלא התכוונת לרכוש את המוצר, אלא רק הסכלת על הפרטים ולחצת במקרה, כיוון שאתה

לא מכיר מספיק טוב את המערכת של איביי.

הוא מצידו יכול לשלוח לך הודעה לביטול העסקה, שאתה תצטרך לאשר כמובן, ואז תקבל הודעה

מאיביי שהעסקה בוטלה.

או שהוא יכול לסרב, ואז תאלץ לשלם על המוצר והמשלוח, וכמובן לקבל אותו.

מוכרים בדרך כלל מבינים שקורות טעויות, וגם לי ביטלו פעמיים עסקאות בגלל טעויות דומות.

פורסם

נצל"ש

כבר שבוע אני מנסה ליצור קשר עם autoperformanceonline כדי לקבל הסבר כיצד לשלב שלושה מוצרים יחד לשליחה לארץ ללא מענה.

אחד מחברי הפורום הסביר לי אבל לא בדיוק הבנתי.

אשמח אם מישהו יסביר לי בפירוט איך לעשות משלוח משולב מהמוכר הנ"ל ושלא יחייב כל מוצר כמשלוח בודד.

תודה!

פורסם

הדרך היחידה היא לבקש מהמוכר הצעה למשלוח של 3 פריטים.

אחרי הקניה הוא שולח לך חשבון מעודכן עם המשלוח הכולל.

יש מוכרים שזה אצלם עושה את זה אוטו', אבל בד"כ זה לא ככה,

אז עד שאתה לא מקבל תשובה מפורשת מהמוכר, אל תרכוש, כי הוא יכול לתת

לך אח"כ כל מחיר שירצה על המשלוח המשולב, ובלבד שלא יעלה על מחיר המשלוח לכל

מוצר בנפרד.

פורסם

איזה מס הוא משלם?

גם לפי מה שאני יודע, במידה של ביטול עקב טעות, איביי לא מחייבת את המוכר בעמלה,

וגם מאפשרת לו לעשות RELIST למוצר שלו בלי תשלום נוסף, ככה שלא נגרם להם איזה נזק

מיוחד, אלא אם זה היה מכרז אמיתי, ובגללך הקונים האחרים לא יקנו את המוצר.

כמו שכתבתי, לרוב המוכרים אין בעיה לבטל, ואם הם רואים שאתה באמת טעית, ואתה כותב

להם שבמידה והם לא יבטלו אתה תישא בעלויות למרות שאתה לא צריך/רוצה את המוצר,

הם מבטלים את זה וזהו. גם זה שבוטלה לו העסקה יכול לתת להם אחרי זה פידבק חיובי

על תקשורת טובה וזה שהמוכר בנאדם וכד', וזה חשוב להם בד"כ.

פורסם

האמת היא שלחצתי Buy it now ואז הוא לא רשם לי אם הוא רוצה לאשר את העסקה או לא ואני לא רציתי להזמין רק ספרי לגלגלים רציתי להזמין כמה דברים ביחד ולכן קרתה הטעות.

פורסם

עדכון קצר - המוכר לא ענה לי להודעה שלי.

החלטתי לשלם להם אבל יש בעיה מסוימת , החלפתי כרטיס אשראי והכרטיס אשראי שהשתמשתי בפייפאל מבוטל ואני לא זוכר את המספר שלו , יש אפשרות לשנות חשבון לפייפאל אחר דרך אייביי או שניתן לשלם באייביי ללא פייפאל ואז איך אני מבצע את זה?

אשמח לעזרה זה דיי דחוף יש לי עוד כמה שעות לשלם.

פורסם

קרה לי מקרה דומה.

במקרה שלי שלחתי מייל לאיביי עצמם כיוון שהמוכר כלל לא הגיב למיילים שלי ובמייל אליהם שלחתי את כל התכתובת אליו וציינתי שאינו מגיב.

לדעתי בלי שום קשר יש להם מדיניות של "הפעם הראשונה" (כך ציינו בפניי בכל אופן) בה ניתן לבטל חד צדדית את העיסקה מבלי לקבל חוות דעת שלילית ולסגירת ה dispute.

באשר להחלפת אמצעי התשלום ב-paypal, ודאי שאפשר!

אם זוכר נכון זה נמצא בprofile שם ניתן לערוך/להוסיף/למחוק כרטיסי אשראי.

• תוכן חדש...