Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן רכשתי איביזה טורבו 02, מותקנת ברכב משאבת דלק מחוזקת של ולברו 255, הבעלים הקודמים אמר לי שאסור ללחוץ כאשר יש רבע מיכל, וגם כשמחשב דרך מראה שנשאר 70 קילומטר מומלץ לתדלק

אני לא אוהב לא להיות בטוח ולנחש מתי יגמר לי הדלק עד המצב מצב שהאוטו נכבה, למישהו ממכם יש ניסיון או יודעים באיזה מצב השעון דלק מראה שבאמת צריך כבר לתדלק?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה יכול להמשיך לנסוע רגיל עד סוף המיכל כמו עם משאבה מקורית.

פשוט שאתה מגיע לקראת סוף המיכל לא מומלץ להגיע לפול בוסט כי יהיה לך חוסרים בדלק ואולי גם קירטועים

ובלי קשר אני מאמין שאתה יודע שעדיף לא לנסוע על המנורה.

חג שמח

פורסם

יש לוולברו משאבה דיי חדשה בלי שקית לפילטר.

החדשה יושבת מעולה ואין קירטועים שהמנורה דולקת בתוך סיבוב אפילו.

פורסם

תודה רבה על התשובות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש לוולברו משאבה דיי חדשה בלי שקית לפילטר.

החדשה יושבת מעולה ואין קירטועים שהמנורה דולקת בתוך סיבוב אפילו.

איזה דגם המשאבה ? אם אפשר קישור ?

תודה

פורסם

אין לי מושג מה המק'ט,נרכש בE&A.

עם המשאבה הישנה הם אף פעם לא הצליחו להתגבר על הבעיה של הרבע מיכל.

אולי היום באמת יש שיטה חדשה!

פורסם

המשאבה של APR זהה בספיקה למשאבה של האודי TT 225HP{מה שאומר שהיא מספיקה ל320כ"ס בקושי}

אם אני לא טועה

יש לנו משאבות שמחליפות את המשאבה המקורית ונותנות לחץ של 8באר וספיקה של 190L/H

הספיקה של הוולברו 225L/H ןאין בעיה להתקין אותה בצורה שלא תהיה בעיה ברבע מיכל

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

300 כח סוס זה גם ככה יותר ממה שיש לרב המשופרות לייט, מעבר לזה שיילכו על אלטרנטיבות אחרות כמו הוולברו או הבוש 044.  בלי שום קשר מעניינת אותי הדרך של התקנת הוולברו :)

פורסם
אתה יכול להמשיך לנסוע רגיל עד סוף המיכל כמו עם משאבה מקורית.

פשוט שאתה מגיע לקראת סוף המיכל לא מומלץ להגיע לפול בוסט כי יהיה לך חוסרים בדלק ואולי גם קירטועים

ובלי קשר אני מאמין שאתה יודע שעדיף לא לנסוע על המנורה.

חג שמח

נסעתי עם האוטו הגיע לקצת פחות מרבע טנק, ומחשב הראה עדיין 60 קילומטר, נכבה לי האוטו ועצרתי בצד עכשיו אני צריך ללכת להביא דלק במיכל ולמלא

• תוכן חדש...