Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קומפיוטסט עושים בדיקה עם מכשיר "מיוחד" שפותח על ידם ועושים בו שימוש בכל הסניפים שלהם. האם זה באמת המכון הכי אמין לבצע בו בדיקת רכב לפני קניה?

תודה,

גיא.

פורסם

פחות או יותר, כל המכונים אמורים לבצע את אותן הבדיקות. אני מאמין שיש אי אילו שינויים בין מכון למכון, אבל לא משהו שאמור להיות מהותי.

alfa 156 2.5.

פורסם

קח את זה בערבון מוגבל.

כשביצעתי בדיקה לרכב האחרון שרכשתי לא קיבלתי "נתוני הרצה" (כדי לקבל נכוני הספק וכו').

כשאלתי את הבוחן למה לא הורץ הוא אמר ש"הרכב נמוך מדי וזה מסוכן (MX5) וחוץ מזה היום יש תקלה והמחשב לא עובד היום".

בכל מקרה, למרות שלא בוצעה הבדיקה הממוחשבת, נגבה תשלם מלא של 600 ש"ח.

לא היה לי כוח להתווכח.

תודה מראש.

פורסם
אז אין בעצם הבדלים בין המכוני בדיקה בכלל?

בגדול, אין. פה ושם יש הבדלים, יש מכונים שכן בודקים הספק בגלגלים ויש כאלו שלא, יש מכונים שכן עושים בדיקה לעובי הפח עם מכשיר בדיקה ויש כאלו שאין וכן הלאה.

בגדול, אין הבדל מהותי בין הבדיקות של קומפיוטסט לבדיקות של האחרים. לקומפיוטסט יש טופס בדיקה צבעוני עם אחוזים, שלאחרים אין, אבל הבדיקה היא אותה בדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בגדול, אין. פה ושם יש הבדלים, יש מכונים שכן בודקים הספק בגלגלים ויש כאלו שלא, יש מכונים שכן עושים בדיקה לעובי הפח עם מכשיר בדיקה ויש כאלו שאין וכן הלאה.

בגדול, אין הבדל מהותי בין הבדיקות של קומפיוטסט לבדיקות של האחרים. לקומפיוטסט יש טופס בדיקה צבעוני עם אחוזים, שלאחרים אין, אבל הבדיקה היא אותה בדיקה.

הבנתי. אני רואה גם שהמחירים עלו מאז שעשיתי בדיקת רכב פעם אחרונה. זה היה פעם 500 או 450 היום זה 600. באמת מחיר גבוה יחסית. כבר עדיף לשלם למוסכניק שלי את הכסף הזה שיעשה בדיקות כלשהן.

פורסם

תבדוק את המעבדה לרכב בחולון, פעם הם נתנו הנחה לחברי הפורום. אני לא יודע אם זה עדיין בתוקף, אבל אולי זה בכל זאת יעזור. תעיף מבט בפורום הספונסרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באתר של קומפיוטסט יש קופון הנחה של 15% לבדיקת רכב. הקאץ' הוא שחייבים לבדוק לפני 10 בבוקר.

אני השתמשתי בו ובדקתי בסניף ברמת גן. עלה לי משהו כמו 450. וכן, בדקו הספק בגלגלים וגם עובי פח ובסה"כ אני מרוצה מהבדיקה.

פורסם

לדעתי יש הבדל גדול בין בדיקה של ברזילי לבדיקה של מכון. רק חבל שהוא בבאר שבע.

היו סיפורים על מכונים שקימבנו עם חברות שקשורות איתם בהסכמים כמותיים, יש בפורום המלצה ברורה לא להסתמך על בדיקות שהמכונים עושים לחברות השכרה/ליסינג.

אני ממליץ לפותח השירשור לחפש בפורום וברשת חוות דעת על מכון ספציפי באזור הרצוי ואז לבחור. הדברים יכולים להשתנות מידי פעם.

אני לא קליינט טוב למכונים האלו, מנסיוני האישי אני מעדיף את מיבדק בהרצליה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מצאתי קופון בעיתון ל-100 שקל הנחה בבדיקה בקופיוטסט לא משנה איזה שעה. מה יוצא יותר זול 100 ש"ח או 15% (או במילים אחרות מה המחיר של הבדיקה לרכב?).

תודה.

• תוכן חדש...