Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכל שנה אמני ישראל פוקדים את הערים, ומופיעים מול החוגגים.

מוזמנים לשרשר לכאן את האמנים המופיעים במקום מגוריכם.

אז מי מופיע והיכן?

קרית שמונה- התבוריס'.

צפת- התבוריס' ולהקת טררם.

רמת הגולן- גידי גוב.

עפולה- עברי לידר, מושיק עפיה, אבי נוסבאום ודיוויד ברוזה.

חיפה- משה פרץ, הדג נחש, ליאור נרקיס, איפה הילד, שירי מימון, משינה, יזהר אשדות, ארקדי דוכין וכנסיית השכל.

חדרה- שרית חדד, דידי הררי ובועז שרעבי.

כפר סבא- גידי גוב, אפרת גוש, סטאלוס ואורן חן.

נתניה- הראל סקעת, אברהם טל, משינה, ברי סחרוף ורגב הוד.

הוד השרון- שרית חדד, אברהם טל, מופע הארנבות של דר קספר, הפיל הכחול ודורון מזר.

פ"ת-אייל גולן, מירי מסיקה, מוש בן ארי, עומר אדם, הרכב מטבוחה פרוג'קט.

ר"ג- טל מוסרי, דודו אהרון, הראל סקעת, גלעד שגב, אייל גולן, מוש בן ארי, רוני סופרסטאר, הילה איתן ועידן רייכל.

ירושלים- שרית חדד, בועז מעודה, אביבה אבידן ומיטל הוכמן.

רחובות- קרן פלס, דיאנה גולבי, עידן עמדי, אוהד שרגאי, סקאזי, אדם, שלומית אהרון והכל עובר חביבי, להקת חלב ודבש, אמנון ארגוב, ליאור פרחי, לירן טל, ואור דלית.

ת"א- אושיק לוי, דפנה ארמוני, גלית גיאת, יהודה אליאס, עינת שרוף, אביהו מדינה, מיכל צפיר, דנה פרידר, דודו טסה, שרון חזיז ומרגלית צנעני.

ראשון לציון- איציק קלה, איציק קלה, רמי קליינשטיין, עומר אדם, מוש בן ארי, מיי פיינגולד ושלומי סרנגה.

אשדוד-רמי קליינשטיין, סאבלימינאל, רינת גבאי, שמעון בוסקילה.

אשקלון- קובי פרץ, להקת הפיל הכחול, יוני בלוך.

שדרות- אייל גולן, הראל מוייאל, להקת KOBO אביהו אשבל ושיר לוי.

ב"ש- נינט טייב מאיה בוסקילה, דודו טסה

מודיעין- אייל גולן, הראל מויאל, ההרכבים בית הבובות ומייז.

אילת- מיקי גבע, דפנה ודודי דו, ויואב יצחק.

"ידיעות אחרונות"

6/5/11

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הייתי רוצה לבקש משהו.

אנחנו כרגע ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל.

בואו נשאיר כרגע בצד את הדיבורים על יום העצמאות שיחול מאוחר יותר, ונרכין ראש על האובדן.

סליחה אם אני פוגע/מעליב, פשוט אני חושב שזה מעט עצוב שביום הזיכרון חושבים מה לעשות עוד כמה שעות ולאיזה מסיבה ללכת במקום להרכין את הראש ולזכור את האנשים שבזכותם אנחנו כאן.

קובי

פורסם

אנחנו לא עושים "תחרות", מי איבד יותר חברים ולמי יותר כואב.

האוף טופיק פתוח לכתיבה, חגיגות העצמאות שיחגגו מחר בלילה להזכירך יחולו בקו תפר מאוד דק בין אבל לשמחה.

אם כותבים על מכבי ת"א ביורוליג, מחפשים המלצה לסכין שף וכו', ועוד נושאים רבים אחרים באוף טופיק, אין מן הנמנע לכתוב מי מופיע והיכן.

שם לב שלא בירכתי בסיום הכתיבה כי אנחנו עדיין לא בחג.

אם זה פוגע בך אני מתנצלת, אבל אתה מוזמן לא להכנס לפורום עד לסיום יום זכרון, אני לא רואה הבדל בין שימוש בפייס בוק או באוף טופיק או באינרנט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פינקו את אשדוד אני רואה, אולי בכל זאת אני לא אצטרך להרחיק עד לתל אביב, אולי גיחה קלה לראשון:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני דווקא קראתי שבנתניה יהיה הדג נחש ויובל המבולבל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הייתי רוצה לבקש משהו.

אנחנו כרגע ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל.

בואו נשאיר כרגע בצד את הדיבורים על יום העצמאות שיחול מאוחר יותר, ונרכין ראש על האובדן.

סליחה אם אני פוגע/מעליב, פשוט אני חושב שזה מעט עצוב שביום הזיכרון חושבים מה לעשות עוד כמה שעות ולאיזה מסיבה ללכת במקום להרכין את הראש ולזכור את האנשים שבזכותם אנחנו כאן.

סליחה אבל לא מסכים איתך.

כל אותם חללים (וביניהם בני משפחה שלי שאת חלקם לא הכרתי כי החלל הראשון של המשפחה היה כבר ב 1929 ולא מעט חברים שחלקם נהרגו לידי) נתנו את חייהם כדי שנוכל לחיות ולחגוג את המטרה שלשמה הם נפלו.

מה שלי חורה זה סכומי העתק שמוציאים על החגיגות. הגיע הזמן שמשרד הפנים יגביל את העיריות בסכום מקסימלי לאמן ביום העצמאות. עיריות שאין להם כסף כדי לתקן ברז שבור בבית ספר מוציאות מאות אלפי שקלים על אומנים שבהחלט לא יהיו מסכנים אם יקבלו רק 50K להופעה.

ביום הזיכרון בכלל צריך לגייס את אותם אומנים למילואים שיופיעו בטכסים כלובשי מדים וכחלק מחובתם האזרחית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דווקא מספר אומנים מפורסמים הצהירו שהם גובים רק 10k להופעה ביום העצמאות

פורסם

עם הבזיון של הדג נחש בחיפה, עם 4 שירים ובריחה רבתי הביתה, לא הייתי משלם ב10 בזוקות.

4 מעולים, אבל 13 דק' הופעה.

פורסם

בגן האם?

ביזיון, גם ככה לקח להם יותר מחצי שעה לעלות להופיע..

טוב שברחתי בשיר השני כדי לתפוס את משינה :-D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
עם הבזיון של הדג נחש בחיפה, עם 4 שירים ובריחה רבתי הביתה, לא הייתי משלם ב10 בזוקות.

4 מעולים, אבל 13 דק' הופעה.

תגיד תודה, לנתניה הם היו אמורים להגיע וביטלו, ובעוד שמשינה נמצאים על הבמה, לפני שהחלו לשיר הגיע הודעה מהמשטרה שנתנו לעיריה אישור עד שעה 3 ותם המופע בין רגע

• תוכן חדש...