Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

לאחרונה קניתי מאליבו 2007 והפתיע אותי שהטיפולים של הרכב הם במרווחים של 15000 ק'מ . ברשותי 2 מסחריות אמריקאיות

שמקבלות טיפול כל 7000 ק'מ ( אני לא מטפל במוסך umi). אלה רכבים מסוף שנות ה90 ואני מבין שעם הקידמה גדל גם מרווח הטיפולים. מה שמפליא זה שהרכב עומד על 56000 ק'מ והמחשב דרך מתריע על החלפת שמן ומציין שאורך חייו הם 0 %.

לפי umi הטיפול הבא הוא ב 60 אלף ק'מ .למיטב ידיעתי בארץ המקור (אר''הב) החלפת שמנים היא כל 3000 מייל כלומר 5000 קמ' .

השאלה היא אם המחשב מכוייל לפי מיילים ואין להתייחס אליו כי כאן משתמשים בשמנים אחרים או שיש צורך באמת בהחלפת שמן.

תודה לכל מביני העניין.

שוקל לטפל בכוכבי הרכב חולון מישהו יודע דבר מה?? ( לנוכח השם ''הטוב ''שיש למוסכי umi בארץ)

פורסם

שלום רב

מדד הoil life נובע משעות מנוע +כמות סטרטרים +ק"מ

יש להחליף שמן כול פעם שהשעון מגיע ל 10% וכמובן להשתמש בשמן 5w30 ולאפס את הספירה

בברכה זיסו יוסי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שבוע טוב

לאחרונה קניתי מאליבו 2007 והפתיע אותי שהטיפולים של הרכב הם במרווחים של 15000 ק'מ . ברשותי 2 מסחריות אמריקאיות

שמקבלות טיפול כל 7000 ק'מ ( אני לא מטפל במוסך umi). אלה רכבים מסוף שנות ה90 ואני מבין שעם הקידמה גדל גם מרווח הטיפולים. מה שמפליא זה שהרכב עומד על 56000 ק'מ והמחשב דרך מתריע על החלפת שמן ומציין שאורך חייו הם 0 %.

לפי umi הטיפול הבא הוא ב 60 אלף ק'מ .למיטב ידיעתי בארץ המקור (אר''הב) החלפת שמנים היא כל 3000 מייל כלומר 5000 קמ' .

השאלה היא אם המחשב מכוייל לפי מיילים ואין להתייחס אליו כי כאן משתמשים בשמנים אחרים או שיש צורך באמת בהחלפת שמן.

תודה לכל מביני העניין.

שוקל לטפל בכוכבי הרכב חולון מישהו יודע דבר מה?? ( לנוכח השם ''הטוב ''שיש למוסכי umi בארץ)

לא מבין בעניין, אבל יש לי מליבו 2008. השעון שמן מעצבן ברמות.

הליסינג לוקחים אותו למוסך ופשוט מאפסים את המחשב. רק בטיפולים של ה 15 אלף מחליפים השמן.

• תוכן חדש...