Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויכוח-מי יותר אופנוען?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שקם בבוקר,מניע ,ונוסע לעבודה,יום יום ,קייץ,חורף,גשם שמש,ערפל או אבק,

מטפל באופנוע בסופי השבוע,ומדי פעם יוצא לטיולים בארץ.

או

זה שקם בשבת בבוקר, מוקדם,מניע ,ויוצא לאיזור כביש מפותל,עם חבר או שניים,

ומתחילים להשחיז, בוחנים את המגבלות של עצמם,ושל האופנוע, מתלהבים בחברת

אופנוענים אחרים,מסיימים באיזה מיסעדונת,(במקרה הטוב) חוזרים הביתה,

שוטפים ,מנקים ,מטפלים, ומאחסנים את האופנוע עד לסופ"ש הבא.

מה אתם חושבים,מי יותר אופנוען :?::?::?:

פורסם

מי יותר חייל?

זה שרץ עם אפוד מלא, עם מא"ג ושרשירים, מסתתר, יורה, זורק רימון, כובש עמדה וממשיך לזו שאחריה, שמסכן את עצמו בפציעה או במוות, ובמו רגליו מחזיק את ביטחונה של מדינת ישראל?

או זה שיושב בתוך הטנק, מוקף בפגזים חיים, דוהר לשדה הקרב, מאתר מטרות, מכוון, יורה וממשיך ליעד הבא, תוך סיכון חייו ובו זחליו מחזיק את ביטוחנה של מדינת ישראל?

לדעתי שניהם זהים.

אם מדברים לא במסגרת פוליטקלי קורקט, אז אני אומר שזה שרוכב כל יום כל היום והאופנוע הוא כלי התחבורה שלו, אבל צריך לזכור שאני אחד כזה ולכן אני מעדיף לחשוב שאני הצודק.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם

או

השאלה שאותי מענינית..עקב הדילמה שהעלת פה...היא

האם אופנוען שרוכב כל יום לעבודה..לא מגיע למצב של שחיקה..ואי התרגשות מהאופנוע או בכלל מאופנוענות....

או האם יש לו עדיין את אותו ריגוש ...אותה תחושה של פעם בשבוע..בסופ"ש...טיול...

בקיצור....אם מיזדיינים כל יום..כל היום..זה אותו הדבר כמו פעם..פעמים בשבוע?

שיגרה זה רע?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

השאלה שאותי מענינית..עקב הדילמה שהעלת פה...היא

האם אופנוען שרוכב כל יום לעבודה..לא מגיע למצב של שחיקה..ואי התרגשות מהאופנוע או בכלל מאופנוענות....

או האם יש לו עדיין את אותו ריגוש ...אותה תחושה של פעם בשבוע..בסופ"ש...טיול...

בקיצור....אם מיזדיינים כל יום..כל היום..זה אותו הדבר כמו פעם..פעמים בשבוע?

שיגרה זה רע?

זהו שלא...

אני רוכב אולי את המסלול הכי משעמם בארץ כל יום לעבודה... תמיד אני נתקל במיצובישי לנסר שדופק לי את הסיבוב עליה והפיאט פונטו שדופק לי את הידירה מאיילון, כביש חמש יש קצת עקיפות לא יותר וזהו....

אבל אני עדיין נהנה לרכב. כל יום אני מציב לי אתגרים קטנים. אם נוצר המצב לטיול בסופ"ש אני רק יותר שמח כי זה אומר שאפשר ללכת קצת לשדות אחרים ולהנות מזה עוד יותר

זה לא שיגרה כי בכביש שלנו אין שגרה כל פעם מנסים להרוג אותך ממקום אחר.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

ואני כבר מזמן הבנתי והפנמתי (בעזרתו האדיבה של אלפרד. עזרה שהופיעה בדמות השתתפות פעילה במיוחד שלו באחד משרשורי העבר האיכותיים בתפוז), שאופנוען ל-א נמדד בכלל בעצם העובדה שיש לו אופנוע/קטנוע או דו גלגלי כלשהוא...

אופנוען זו גישה. "דרך חיים" אם תרצו.

יש אופנוענים שמעולם לא היה או יהיה להם אופנוע והם יותר "אופנוענים" מכאלו שרוכבים כל יום לעבודה על דו גלגלי.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
מי יותר חייל?

זה שרץ עם אפוד מלא, עם מא"ג ושרשירים, מסתתר, יורה, זורק רימון, כובש עמדה וממשיך לזו שאחריה, שמסכן את עצמו בפציעה או במוות, ובמו רגליו מחזיק את ביטחונה של מדינת ישראל?

או זה שיושב בתוך הטנק, מוקף בפגזים חיים, דוהר לשדה הקרב, מאתר מטרות, מכוון, יורה וממשיך ליעד הבא, תוך סיכון חייו ובו זחליו מחזיק את ביטוחנה של מדינת ישראל?

לדעתי שניהם זהים.

אם מדברים לא במסגרת פוליטקלי קורקט, אז אני אומר שזה שרוכב כל יום כל היום והאופנוע הוא כלי התחבורה שלו, אבל צריך לזכור שאני אחד כזה ולכן אני מעדיף לחשוב שאני הצודק.

אם אתה שואל אותי?!

אז זה שבא ב-10, הולך ב-3, ועושה שבוע שבוע...

כי הוא נלחם הכי הרבה בשביל להשיג את התפקיד הזה. :lol:

פורסם
ואני כבר מזמן הבנתי והפנמתי (בעזרתו האדיבה של אלפרד. עזרה שהופיעה בדמות השתתפות פעילה במיוחד שלו באחד משרשורי העבר האיכותיים בתפוז), שאופנוען ל-א נמדד בכלל בעצם העובדה שיש לו אופנוע/קטנוע או דו גלגלי כלשהוא...

יש אופנוענים שמעולם לא היה או יהיה להם אופנוע והם יותר "אופנוענים" מכאלו שרוכבים כל יום לעבודה על דו גלגלי.

ואלפרד אמר יפה..אין ספק שיש אנשים שלא עלו על אופנוע..אבל מעריצים את הכלי..את הטכנולוגיה..את התרבות..

(כמו כדורגל...אנשים אוהבים..מבינים..עוקבים...אבל תן להם את הכדור עצמו והם יחשבו.."מממ..איזה אקמול גדול ומוזר"...)

כל מי שרואה אופנוע....וזה עושה לו משהו...יש בו את הניצוץ להיות אופנוען.

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

ואלפרד אמר יפה..אין ספק שיש אנשים שלא עלו על אופנוע..אבל מעריצים את הכלי..את הטכנולוגיה..את התרבות..

(כמו כדורגל...אנשים אוהבים..מבינים..עוקבים...אבל תן להם את הכדור עצמו והם יחשבו.."מממ..איזה אקמול גדול ומוזר"...)

לא נשיא.

מדובר על משהו עמוק יותר.

ע"פ הגישה שאלפרד דחף אותי אליה (זה לא אומר שהוא גם מאמין בה) הרי שהאנשים האלה חושבים, מתנהגים חיים ונושמים את דרך החיים של האופנוען, מבלי שבכלל ישקלו (לטוב או לרע) לרכב/לרכוש אופנוע.

הם אופנוענים לא בגלל שיש להם כמיהה פיזית או נפשית לדו גלגלי - הם אופנוענים בדם בגלל שהם חיים בדרך הזו.

אז דיברנו על חבר'ה שיוצאים להפליג בסירותיהם/מפרשיותהם בכך שחלקם בעצם, אופנוענים בנשמתם...

הרוח בשיער, הרגשת החופש המוחלטת, החשיבות הרבה לאדם שמאחורי השליטה על הכלי, ההשתעבדות לכלי תחבורה, העיסוק בתחביב שאחרים מבחוץ לא מבינים ממש את הכיף שבו, השיחות עם המטורפים האחרים לתחום ועוד עשרות נקודות משיקות בין אופנוענים בעלי אופנוע, לבין אופנוענים חסרי אופנוע.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לא נשיא.

מדובר על משהו עמוק יותר.

ע"פ הגישה שאלפרד דחף אותי אליה (זה לא אומר שהוא גם מאמין בה) הרי שהאנשים האלה חושבים, מתנהגים חיים ונושמים את דרך החיים של האופנוען, מבלי שבכלל ישקלו (לטוב או לרע) לרכב/לרכוש אופנוע.

הם אופנוענים לא בגלל שיש להם כמיהה פיזית או נפשית לדו גלגלי - הם אופנוענים בדם בגלל שהם חיים בדרך הזו.

אז דיברנו על חבר'ה שיוצאים להפליג בסירותיהם/מפרשיותהם בכך שחלקם בעצם, אופנוענים בנשמתם...

הרוח בשיער, הרגשת החופש המוחלטת, החשיבות הרבה לאדם שמאחורי השליטה על הכלי, ההשתעבדות לכלי תחבורה, העיסוק בתחביב שאחרים מבחוץ לא מבינים ממש את הכיף שבו, השיחות עם המטורפים האחרים לתחום ועוד עשרות נקודות משיקות בין אופנוענים בעלי אופנוע, לבין אופנוענים חסרי אופנוע.

הבנתי אותך...אופנוענים בצורה הפסיכולוגית של העיניין...

הנשיא..שמזיל פה דימעה כשניזכר בשירשורים ההם....

ועכשיו מבין כמה חושיו נמוקו עם התדרדרות תפוז

פורסם

או

התשובה ברורה. זה שיש לו קטנוע 50, אבל הוא מתלבש בבוקר במיגוני שטח ויוצא לשבור שיניים על כלי של מישהו שהוא לא מכיר.

זה שנכנס בפח בגלל ירידה, מסוג שונה.

זה שמשאיר את הדו"ג עומד, ושוכח לפתוח ג'ק.

ההוא שהצליח לדרוס את עצמו. פעמיים. (יום אחד אספר על זה).

שהידיים שלו מבריקות כל השבוע, שחורות בכל שבת בבוקר, ולבנות מגיר ביום יום - כשהוא מסביר לתלמידים על היתרונות בדו"ג.

בקיצור, זה ברור.

הX.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

או

התשובה ברורה. זה שיש לו קטנוע 50, אבל הוא מתלבש בבוקר במיגוני שטח ויוצא לשבור שיניים על כלי של מישהו שהוא לא מכיר.

שהידיים שלו מבריקות כל השבוע, שחורות בכל שבת בבוקר, ולבנות מגיר ביום יום - כשהוא מסביר לתלמידים על היתרונות בדו"ג.

בקיצור, זה ברור.

הX.

ושכחת את ההוא שנכנס במשאית כשצפה בבחורה נותנת "בלואו ג'וב" לנהג שברכב הסמוך...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

אופנוען זה בנשמה, או שנולדים עם זה או שלא, יש מי שחולה הגה, ואופנוע לא ידבר אליו, ויש מי שחולה כידון ורכב 4 גלגלים לא ידבר אליו, ויש מי שידבר אליו גם רכב וגם האופנוע, ולא משנה אם זה קטנוע 50 סמ'ק או RCV 211 זה עמוק בנשמה שאתה מתיישב עליו אתה מרגיש מנותק מהכל, זה עושה לך את זה, אתה מרגיש שזה פשוט חלק ממך, ומי שלא מבין את מה שרשמתי שפשוט יעבור לחמור עם עגלה. :wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

או

בקיצור, זה ברור.

הX.

ושכחת את ההוא שנכנס במשאית כשצפה בבחורה נותנת "בלואו ג'וב" לנהג שברכב הסמוך...

לא שכחתי - כתבתי. וזה היה פח אשפה. :mad:

ותגיד לי משהו, יא דבע - נראה לך שזה משהו שאני אי פעם אשכח?????

X

וגם איש די נחמד...

פורסם
אהה...

מה אתה כועס?

"נתקעת" היום בעיר הקודש בגלל אירועי חג הגאווה? :lol:

תגיד, לכבוד יום חגכם, האם אפשר לקרוא לך "כרובית" רק עד מחר?

:oops:

X

וגם איש די נחמד...

• תוכן חדש...