Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח צעיר על אלפא GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני פניתי לחברת ביטוח כי אני מעוניין לקנות אלפא GT שנת 2007/8 והם אמרו לי שהמקיף 10,400 והחובה 3,100 האם המחירים האלה נראים לכם הגיוני בכלל ובמידה ואולי אתם מכירים משהו שיותר זול או חברות ביטוח שאתם עושים שאולי יהיה בזול תוכלו להגיד לי

פורסם

הגיוני..

לקופרה שנת 2006/5 הם רוצים משהו בסביבות ה-8 אלף רק מקיף.

STI שנת 2002 מגיעה למשהו כמו 13 רק מקיף לנהג צעיר.

פורסם

הגיוני בהחלט.

מניסיון אישי לפני שנתיים:

היתה לי אלפא GT מנוע2000 ידנית שנת יצור 2008

אני מעל גיל 30 ללא עבר תביעות ושילמתי על המקיף בלבד 8200 שקלים.

משום מה הרכב נחשב ספורטיבי והבנתי שהחלקים שלו יקרים לכן מחיר הביטוח מתומחר גבוהה.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אם תירצה תפנה אלי בפרטי אני יתן לך טלפון של סוכן ביטוח שעשה לי מחיר זול מאוד על מקיף.

בררתי בכמה חברות על מקיף ליונדאי קופה 2004 ההצעות שקיבלתי נעו בין 8K ל6K בסוף עשיתי אצלו ב3700K אני בן 18 בלי עבר ביטוחי. העדר תביעות אתה יכול לקחת מאבא שלך אם יש לו רכב.

פורסם
משום מה הרכב נחשב ספורטיבי והבנתי שהחלקים שלו יקרים לכן מחיר הביטוח מתומחר גבוהה.

משום מה? :-)

ספורטיבי זו פחות או יותר ההגדרה של הרכב הזה.

!AWDSOME

פורסם

חדשות טובות עכשיו התקשרו אלי חזרה חברה לא יודע אם מותר להגיד בכול אופן הציעו לי ב5900 מקיף וב3323 את החובה זה כבר נשמע לי מאוד הגיוני אני מקווה שהם לא טעו ברכב ובהכול ואם זה נכון זה כבר נשמע הרבה יותר טובבבב

פורסם

מי שזה לא יהיה הסוכן או החברה שהציעו לך את הפוליסה הזאת, אני מציע לך בחום לבקש אישור על כך שהמבטח יודע שאין לך (ולא לאבא/אמא/סבתא/דודה) אישור היעדר תביעות.

רכב משגע יש לך, כבר לא מייצרים כאלה היום. אני מקווה שלא פחות משתהנה ממנו, תנהג בו בכבוד לו הוא ראוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
משום מה? :-)

ספורטיבי זו פחות או יותר ההגדרה של הרכב הזה.

עם הדגש על הפחות או יותר:)

שים לב למצב האסבורדי שממכוניות ספורט חזקות ממנה מבוטחות במחיר מגוחך לעומת מה שדורשים.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

האם יש אפשרות לחייב את החברת ביטוח בהצעה שהיא נתנה לי פתאום היא אומרת לי לא טעיתי בקוד דגם וככה וזה ומזה התעצבנתי כי ככה אבא שלי לא רוצה לקנות את האוטו

• תוכן חדש...