Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זגג באיזור הצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני צריך זגג מקצועי שעובד עם רכבי אספנות ע"מ להרכיב את כל החלונות ברכבי .

כמו כן , אני רוצה שיעשה סדר עם כל הגומיות , ואולי אפילו יעזור לי למצוא גומיות מתאימות . דווקא את הגומיות הפחות בעייתיות יש לי אבל הגומיות של חלונות הצד ושל הדלתות במצב גרוע מאוד ואני רוצה להחליף אותם .

מישהו מכיר בעל מקצוע שיוכל לעזור לי ?

תודה .

BMW 1602 '77

BMW E30 335

BMW E36 318IS

BMW ///M5 E28

פורסם

סע לרח' יפו בחיפה, בסביבות הסיטי סנטר. זגג רכב מבוגר בשם יהודה קפואנו.

יש לי נסיון חיובי איתו מהפיז'ו שלי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

דיברתי איתו , הוא לא מעוניין להתעסק עם זה .

יש אולי מישהו אחר ?

תודה רבה מראש ,

דני

BMW 1602 '77

BMW E30 335

BMW E36 318IS

BMW ///M5 E28

פורסם
סע לרח' יפו בחיפה, בסביבות הסיטי סנטר. זגג רכב מבוגר בשם יהודה קפואנו.

יש לי נסיון חיובי איתו מהפיז'ו שלי.

לא יודע אם זה אותו אחד אבל הזגג שיושב ליד הסיטי סנטר ברחוב יפו, ממש בפינת יפו והמושבה הגרמנית זה אחד שאני לא אחזור אליו בחיים. חבר שהדביק אצלו מראה פנוראמית לשימשה הקידמית המליץ לי לינסוע אליו בישביל אותה עבודה לבמוו שלי. הוא שילם 30 של על העבודה הזאת ( כולה לשים טיפה של דבק ולהחזיק 3 דקות את המראה צמוד לשימשה). אצלי כניראה בגלל הבמוו הוא לקח 50. אותה עבודה, 3 דקות בלחץ. לאחד כזה אני לא הייתי ממליץ לך ללכת. :evil:

פורסם

אריה זגגות רכב בנתניה, הוא עושה גם שרותי דרך והוא יודע לתת פתרונות להרבה סוגי גומי מיוחדים.

מומלץ.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...